Presne ako geoge046 povedal, mna tiez zrazila na kolena laskageoge046 napísal:Mna teraz zraza na kolena nestastna laska.![]()
![]()
![]()
Zrazilo vas niekedy nieco?
-
balcar046
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Pantagruel
Star
a kto Ta zbil?zelovoc napísal:ked som bol na bycikli tak ma zrazilo biele BMW s BA znackou, ale nastastie len do kolesa trafily, ale boli z toho este viac v soku nez ja a to som bol dost. ale zato ma uz dvakrat zbili ete ked som bol mladsi. stastie je ze som este ani raz nemal zlomenu kost(klepem po dreve).
mna nič, ale: moj otec je letecký modelár, a raz šiel na letisko polietať a jak vystupil z auta dostal z 500g modelom za letu do tváre... Vrtule mu rozrhla ústa a motor ho trafil do licnej kosti... no na to ze ten model má 500g tak dost toho mu spravil. Ani si nechcem predstaviť co by som spravil keby ze niekoho trafim s mojim 7kg modelom.... (asi by som ho zabil
)
-
Runes
Addict
Re: Zrazilo vas niekedy nieco?
hehe no bicykel vela krat auto nepreslo ale zrazilo a taktiez ako cyklistu ma furt zraza daky hmyz a ja obcas daky ten strom alebo tak obcas aj ineho cyklistu v zime ked sankujem na nafukovacke tam sa moc neda riadit smer tak casto dakeho ineho sankara z lyziarom som tu cest este nemalPowerShot napísal:Zaujimalo by ma ci vas niekedy nieco preslo alebo tak........
Mna nastastie nic.