nevim sa dostat do biosu tak ako ??
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: nevim sa dostat do biosu tak ako ??
zdravim mam notebook toshiba s5001-501 neviem ako sa dostanem do biosu nechce mi najst hdd,viete mi poradit
1mora: čo ti monitor ukazuje po zapnutí PC? môže byť že ho máš odpojený
Ahojte mám nový počítač(desktop) neviem sa dostať do Biosu (zatiaľ sa tam ani nepotrebujem dostať, ale preprípad,že by som si chcela preinštalovať win aby som mohla nastaviť boot). Pokiaľ viem na desktopoch sa išlo do biosu tlačidlom del (na mojom starom PC to fungovalo). Skúšala som to,ale nefungovalo to.Pred tým ako začne bootovať win mi ukazuje logo pc (u mňa HP) ukazuje mi len,že tlačidlom esc sa dostanem len do boot menu, ale tam by mi malo ukazovať aj ako sa dostanem do biosu. V papieroch to nie je vie mi niekto poradiť?
Ďakujem
Ďakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
skúšaj všetko.
zisti si aku mas dosku, stiahni si manual, bude to v prvej kapitole, dosku zistis napriklad cez program cpu-z
Nejaké manuály mám v pc od začiatku tak sa kuknem.
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2011, 22:29)
no problem vyrieseny do BIOSu sa mi ide F9 alebo F10 uz neviem presne len este musim prist na to ako spravne nastavit boot potom dam screen pripadne poradite chlapci.
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2011, 22:29)
no problem vyrieseny do BIOSu sa mi ide F9 alebo F10 uz neviem presne len este musim prist na to ako spravne nastavit boot potom dam screen pripadne poradite chlapci.