mate radi ľad. koručovalnie?
-
Step256
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mate radi ľad. koručovalnie?
hm tak ako je to s vami ...mna to bavi take prijemne odreagovanie by som tam bol od rana do vecera ale ta zima xixi ;o)) a co vy? ake su vase skusenosti? techniky?
každú zimu mávame stretnutia s partiou na ľade za účelom hokeja , jeden deň celý odhŕňame na jazere , samozrejme k tomu rumík s čajíkom ...
druhý deň to rozbehneme , snažíme sa ísť čo najčastejšie ako sa len dá ..
na konci zimy síce kolená , píšťale , obočie rozbité
ale zážitky na celý rok
Takže k téme , myslím , že to korčuľovanie by mi aj mohlo ísť , keď už od 7 rokov amatérsky " hokejujem "
druhý deň to rozbehneme , snažíme sa ísť čo najčastejšie ako sa len dá ..
na konci zimy síce kolená , píšťale , obočie rozbité
Takže k téme , myslím , že to korčuľovanie by mi aj mohlo ísť , keď už od 7 rokov amatérsky " hokejujem "
-
Sniper-SVK
Expert
-
mirak2
Hardcore addict
nejak podobne: ja ked som mal 5 rokov vraj som vedel velmi dobre korculovat a moja mamka sa pohravala s myslienkou ze ma da na hokej (zimak sme mali hned pod blokom) ale bol som dost chorlavy, na to prislo rozbitie trojakovho stadiona, takze to spadlo uplne..teraz ukazujem ze mam nieco hokejove v sebe na hokejbale...brm napísal:Heh.. keď som bol malý (<10), tak ma so sestrou otec brával korčulovať na Lokomotívu....ale odvtedy som na korčuliach nestál. Nebaví ma to..
k veci: odvtedy som 10 rokov nestal na korculiach a minuly rok som to skusal a bars mi to neslo..ale idem skusit hrat hokej na lad tak uvidim ako to dopadne
co tak kupit si chranice holenne?schw33k napísal:na konci zimy síce kolená , píšťale , obočie rozbité
-
inkognitto
Star
-
Lord PROXI
King