stavkovanie cez net
stavkovanie cez net
existuje nejaka stranka na stavkovanie cez net, kde netreba mat bankovu kartu?
Kód: Vybrať všetko
www.sportingbet.czKód: Vybrať všetko
www.moneybookers.comKód: Vybrať všetko
www.1x2tip.comskus www.doxxbet.sk peniaze si mozes vkladat aj osobne v ich kancelariach 
Betandwin.com
Tipujem cca 1 mesiac live cez Internet na betandwin.com, ak chces tak to vyskušaj. Je to Top stávkova cez internet, je tam aj slovak verzia. Prachy však musíš poslať cez ucet, alebo cez kartu.
nevem ako vy, ale ja, som si stavkovanie vybral preto, ze je to rychly sposob ziskania peniazi, tym padom v tom ofc nemam prehlad a stavujem iba podla kurzov, ak ste VY moj pripad, odporucujem vam najpr www.tiket.sk ;skusat si to "nasucho", a zistit ci v tom mate skill or not.
my 2 cents.
my 2 cents.
je tipujem na www.worldbet.com pokial som v pluse tak som spokojny 
ja tipujem cez www.tipos.sk ...ale moc dobre kurzy tam nie su
ale daju sa tam tipovat cez net aj ciselne hry..(keno...)
ale daju sa tam tipovat cez net aj ciselne hry..(keno...)
DOXXBET RULEZ!maciakba napísal:skus www.doxxbet.sk peniaze si mozes vkladat aj osobne v ich kancelariach
ma niekto skusenosti so stavkovou spolocnostou http://www.bet-at-home.com ja som bol nadmieru spokojny dokym mi nezablokovali ucet a nepripravili ma o 37 eur
ako by to zistili? veď do údajov napíš údaje rodičov alebo staršieho brata a máš toCenayus napísal:kde sa da stavkovat cez net ale moze byt aj karttadik
mozu ma odhalit..mam kartu ready(OTP)
mozu nejaku zistit ze mam len 16..tym padom nesiem podavat....
//autoeditácia príspevku ( 04 May 2009, 19:14 )
presne tak!kukiak napísal:Stavkovanie cez net..ja nie, neni nic viac nad prijemnu rodinnu atmosferu v stavkovej kancelarii 3X2m , kde stretnete cez prestavku polku skoly
ja osobne som stavkoval v nike ale nejako tam zmenili obsluhu a teraz uz njekao mi nechu dat
mam len 16, ale vyskusal som ist do fortuny a tam to uplne super, neviem ako je to cez net ale oproti nike tam je len 5% manipulačný poplatok a su tam aj v pohode ludia.
hlavne ked tam stretnem spoluziakov ako hovril kukiak ale aj nasho byvaleho profaka