Zo slovenských: Elán - Královna Bielych Tenisiek.
Zo zahraničia: tam hlavne balady od Scorpions ako napr. Wind Of Change, alebo Send Me An Angel a ďalšie...
Metallica - unforgiven ale je toho samozrejme viacej...ale velmi sa mi paci aj Wet Sand z noveho albumu Red Hot chili peppers to solo na konci je super alebo aj Dceed s albumu By The Way alebo dalej Stone Sour - Through Glass to je 10b z 10
Sajmon napísal:aky je podla Vas najkrajsi a najlepsi sladak ?
hmm no nefim ci to tu je,je neskoro v noci nece sa mi citat vsetko ale --> UNCHANCHED MELODY<-- nefim ci takto sa to pise a nefim kto je autorom a najsladsia skladba celkom teda pre dakoho smutna premna moc emocialna vzdy ma dostane do total pohody je --> Alain Silvestri Forest gump suite <-- nefim ci tak presne pise gramatika neni moja silna stranka a anglicka uz vobec a este ta pamat heh ten moj alhaimer dneska som desat minut hladal pohar ktori som mal vedla praveho ramena (dalsi 5 hladaly somnou )
dobrych sladakov je fakt vela nenapadne ma konkretny ale zo zahranicnej sceny maju kvalitne a dobre sladaky pink floyd z albumu division bell , ledz zeppelin , accept ale aj od speed a power metalu
midnight_man napísal:DESMOD- Zhorí všetko čo mám !!!!!!!!!!!§ najkrajsia pesnicka aka existuje,,sak milacik
uplne s tebou mojo suhlasim... najkrajsie co mohlo sa vymysliet.. desmod vie ake piesne ma skladat smutne ale nadherne
a paci sa mi aj od bryana admsa sladaciky..EVERYTHING I DO,I DO IT FOR YOU ... PLEASE FORGIVE ME .... INSIDE OUT