Pridat alebo odobrat ??

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Iceman888
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Pridat alebo odobrat ??

Príspevok od používateľa Iceman888 »

ako by sa dalo vymazat nieco z ovladacich panelov...pridat alebo odobrat programy....aj ked to uz mam odinstalovane....??
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

napr. cez RegCleaner..

ale da sa to aj cez windows cez start spustit len mi vypadlo ako sa vola ten prikaz.. :roll:
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Ak je to spravne odinstalovane, tak by to malo ist odobrat priamo v ponuke Pridat alebo odobrat programy...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Keď to úplne neexistuje, napíše Ti Žltý trojuholík s výkričníkom a pponúkne vymazať zo zoznamu.

Keď sa nenaskytne zmieňovaná situácia, naštartuj Regedit (Run -> regedit), CTRL +F, zadaj čo navýstižnejšie slovo z mŕtveho programu a daj hľadať. Keď bude nájdená položka zaručene súvisieť s daným programom (podľa umiestnenia, kategórie, v ktorej sa nachádza, atď) - vymaž ho (DELETE). Pokračuj F3.
Niekedy je potrebné vymazať len daný kľúč, niekedy celý priečinok, v ktorom sa kľúč nachádza, lebo celý patrí spomínanému programu.

Ale s tým odstraňovaním kľúčov a položiek veľmi opatrne. Bezpečnejšie je použiť spomínaný čistič registrov.
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

ok....diki
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

fikus-kukis ja by som moc neodporúčal niekomu čo tam nevie ani robiť aby si len tak hrabal v registroch a mazal a pridával lebo o mesiac by zase napísal že mu nejde niečo kvôli registrom (dosť nebezpečná rada pre laika)
expert
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa expert »

vladino001 napísal:fikus-kukis ja by som moc neodporúčal niekomu čo tam nevie ani robiť aby si len tak hrabal v registroch a mazal a pridával lebo o mesiac by zase napísal že mu nejde niečo kvôli registrom (dosť nebezpečná rada pre laika)
plne súhlasím
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ak ma Iceman888 ambicie stat sa aspon trosku PC power userom tak to je ta najlepsia rada aku mohol dostat. Mozno prvykrat o registroch pocuje a mozno sa bude chciet ohladom registrov este nieco opytat.
je fajn na vsetko pouzivat programy, ale treba si uvedomit, ze tie programy len niekto napisal. a preco pouzivat dalsi program na to, co mozem pohodlne urobit aj sam?
Napísať odpoveď