Rozhodne kup NEC alebo Plextor. Vela napaliek ma rovnaku optiku alebo ide o totoznu napalovacku, vid napr. Teac, Asus = original Pioneer (par modelov).
Ja mám LG 4163 momentálne pod stolíkom pretože po 9 mesiacoch už ide ako sa jej chce. Ale v poslednej dobe sa jej už nechcelo vôbec. Nevedela načítať ani CD. Teraz mám Pioneer 111D tak dúfam že vydrží viac.
don.m napísal:a co tak BENQ DW 1670 alebo BENQ 1655 ktora z nich je lepisia a potporuju aj LightScribe
mam benq,(neviem ktory model) ale myslim ze to nieje prave dobra kupa,podporuje sice Light scribe, ale ak ak chces mechaniku co dobre cita poskrabane CD/DVD kup radsej LG
Mam LG - H20L. Nema ani pol roka a uz necita CD (ani nezisti, ze je vlozene v mechanike). DVD este ako tak idu. Od LG si uz nikdy nic nekupim - proste je to smejd.
pzad napísal:Mam LG - H20L. Nema ani pol roka a uz necita CD (ani nezisti, ze je vlozene v mechanike). DVD este ako tak idu. Od LG si uz nikdy nic nekupim - proste je to smejd.
si jeden z mala co si to mysli, to moze byt chyba jedneho kusu, ale to neznamena ze cele LG je smejd
pzad napísal:Mam LG - H20L. Nema ani pol roka a uz necita CD (ani nezisti, ze je vlozene v mechanike). DVD este ako tak idu. Od LG si uz nikdy nic nekupim - proste je to smejd.
To je na reklamaciu.. aj pri Ferrari sa Ti moze stat, ze jedno rano nenastartujes a chyba moze byt iba v jednej potentovanej hadicke. Keby bolo viacej podobnych pripadov, uznam, ze LG je smejd.
brm napísal:To je na reklamaciu.. aj pri Ferrari sa Ti moze stat, ze jedno rano nenastartujes a chyba moze byt iba v jednej potentovanej hadicke. Keby bolo viacej podobnych pripadov, uznam, ze LG je smejd.
to je pravda, ale pri Ferrari sa ti to stat nemoze, aspon nie pre vyrobnu chybu
ja mam LG GSA 4120b uz cez 2 roky a zatial som sa nestretol so ziadnou vadou. kazdy pol rok ju otvorim, laser ocistim roztokom izopropilalkoholu a povysavam prach co sa tam usadil. skuste sa aj vy pozriet kolko bordelu sa nachadza v mechanikach. oni sa kazia preto ze je tam bordel a nie opotrebovanim z napalenych kusov.
Nove typy od LG stoja su shity. Vzdy som inklinoval k LG, ale prechadzam k Pionieru 110D, treba ho prehleshnut na L a je vystarane. Mate aj LabelFlash.
Ina varianta ako je Pionier ani neexizstuje.
LG....aj ja odporucam mam ju a maximalna spokojnost...jedine jeden cas mi blbla, ze sa necela otvorit..vysunula sa do poli a sa opat zasunula ale to tam bolo iba daake ozubene kolecko posunute...odvtedy vysoka spokojnost
kazdy ma vlastny stil kazdy preferuje nieco kazdy mal mozno stastie na inu znacku ale najrozsirenejsia je momentalne LG ale pocul som aj dobre ohlasy na Plextor a Pioneer ale tam uz ide o cenu...
micpu: To, ze ju mas ty je skutocne dobry dovod na odporucanie.
dudinko: Tvoj problem, ze ti necitala media, ked si do nech chcel dat gramofonove platne! LG a NEC su vyrovnane v napalovackach, ale lepsie vychadza NEC, co sa tyka zapisu aj citania.
hojko napísal:dudinko: Tvoj problem, ze ti necitala media, ked si do nech chcel dat gramofonove platne! LG a NEC su vyrovnane v napalovackach, ale lepsie vychadza NEC, co sa tyka zapisu aj citania.
Dovolil by som si čiastočne oponovať.. Čo sa týka zápisu, určite je lepší NEC.. ale na tie poškriabané média.. NEC sa nechytá.. u mňa neprečítal cca 2 z 10 médií.. a LG číta všetko rad-radom bez zaváhania..