ak sa modom nepaci moze sa to presunut aj do nejakeho ineho prispevku o vjanociach lebo tu toho je dost :]
nevhodne darceky
nevhodne darceky
no co dostali ste niekto nejake nevhodne darceky ? ake ? lebo vidim po fore ze zopar ludi predava z tohto dovodu veci
...ja osobne nje som celkom stastny
ak sa modom nepaci moze sa to presunut aj do nejakeho ineho prispevku o vjanociach lebo tu toho je dost :]
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: nevhodne darceky
sestra mi nevedela co mi kupit tak mi kupila ehm ehm "detsky samponik s vonou zuvacky"...to bol sok pod stromomTomAss napísal:no co dostali ste niekto nejake nevhodne darceky ? ake ? lebo vidim po fore ze zopar ludi predava z tohto dovodu veci...ja osobne nje som celkom stastny
predam to dakomu..este je to nepouzite
-
Martin44
Professional
schw33k napísal:kamarát , ktorého otec je podnikateľ , dostal od rodičov zubnú pastu s nástavcom na zubnú pastu , nič viac ...
skoro som sa ušúľal keď mi to povedal ...
a ešte kúsok OT : ďalší kamarát , ktorého rodičia tiež nežijú v biede , dostal na 18cku tuhu do pentelky , to mi aj ušlo , keď sa vyzradil
Kamarat fotrovi kupil CD s nazvom Hospodske odrhovacky
-
Runes
Addict
no a pred barakom ho cakalo BMW neschw33k napísal:kamarát , ktorého otec je podnikateľ , dostal od rodičov zubnú pastu s nástavcom na zubnú pastu , nič viac ...
a ešte kúsok OT : ďalší kamarát , ktorého rodičia tiež nežijú v biede , dostal na 18cku tuhu do pentelky , to mi aj ušlo , keď sa vyzradil
No to neni velmi do smiechu, ked rodicia setria na detoch este takymto sposobom, ako dost otrasschw33k napísal:kamarát , ktorého otec je podnikateľ , dostal od rodičov zubnú pastu s nástavcom na zubnú pastu , nič viac ...
ee nieje hajzel , on mu kúpi to čo potrebuje po celý rok , nielen na nejaké sviatky a na zbytočnosti ( mobily a podobné keketiny ) si musí pri ňom odmakať ..
nieje to nič nezvyčajné , osobne to považujem za správne, aspoň sa človek naučí , vážiť si peniaze a nemanipuluje s nimi ako niektoré rozmaznané fracky
i keď už na tie vianoce .... ehm ... no kúsok nezvyčajné, ale originalitu mu nemožno uprieť
nieje to nič nezvyčajné , osobne to považujem za správne, aspoň sa človek naučí , vážiť si peniaze a nemanipuluje s nimi ako niektoré rozmaznané fracky
i keď už na tie vianoce .... ehm ... no kúsok nezvyčajné, ale originalitu mu nemožno uprieť
-
Runes
Addict
hm ako taky pristup by som mal aj ja ze nic zadara ale tak vianoce su kuna vianoce a narodky su narodky ako ja tiez nemam vsetko co cem ale proste na vianoce narodky sa proste fotrovci plesnu po vacku a dobre t co cem mi kupia aj ked v poslednych rokoch su to uplne pakarny ako nejake DVD alebo CD ktore keby som nebol lenivy si kupim sam op 1 brigadeschw33k napísal:ee nieje hajzel , on mu kúpi to čo potrebuje po celý rok , nielen na nejaké sviatky a na zbytočnosti ( mobily a podobné keketiny ) si musí pri ňom odmakať ..
-
geoge046
Star
A ja ako obvykle ponosky....TomAss napísal:no co dostali ste niekto nejake nevhodne darceky ? ake ? lebo vidim po fore ze zopar ludi predava z tohto dovodu veci...ja osobne nje som celkom stastny
-
mato.x
Zablokovaný
Beres mi z jazyka!!geoge046 napísal:A ja ako obvykle ponosky....
mna dost hnevalo ked mi otec zabalil pod stromcek pastu a zubnu kefku, akoze dpc mi smrdi z huby cez rok alebo co?! to je imho max nevhodne a po piatom raze to uz ani smiesne neni. Ako jasne, mal som tam vela inych darcekov aj hodnotnych ale hentu "srandu" si moze odpustiti teda. Tento rok som to tam prvy raz nenasiel, som bol max happy.
-
audiotrack
VIP
Ľudia ste divní. Nechápete že vianoce nie sú o darčekoch ale o láske a pohode? Si zrátajte koľko peňazí vám rodičia dali v priebehu celého roka a teraz si pozrite čo ste im dali vy. Ja som tiež dostal len "hlúposti" ako by ste to vy nazvali. Dostal som kravatu z Tesca, no a čo? Už teraz viem žu ju budem nosiť na tie najkrajšie chvíle, že si ju dam na promocie ... lebo bola daná z lásky. Tie čo som si pokupoval ja a čo sa mi hrozne páčia idú bokom.
lenze vacsina ludi zacina pomaly vianoce vnimat len o darcekoch...vianoce sa stali velkym komercnym sviatkom...vsade same reklamy a ludia namiesto pohody maju predvianocne stresy...co kupit co navarit vsetko postihat atd...a obchodnici a obchodne domy zatial prekvitaju...som zvedavy co ostane z vianoc o takych 20 rokovaudiotrack napísal:Ľudia ste divní. Nechápete že vianoce nie sú o darčekoch ale o láske a pohode? Si zrátajte koľko peňazí vám rodičia dali v priebehu celého roka a teraz si pozrite čo ste im dali vy. Ja som tiež dostal len "hlúposti" ako by ste to vy nazvali. Dostal som kravatu z Tesca, no a čo? Už teraz viem žu ju budem nosiť na tie najkrajšie chvíle, že si ju dam na promocie ... lebo bola daná z lásky. Tie čo som si pokupoval ja a čo sa mi hrozne páčia idú bokom.
naozaj ako male deti. Ked som bol 5-rocny sopliak, tak by ma mozno sklamalo keby som dostal napriklad len ponozky, vtedy som chcel len co najviac darcekov, ziadnu lasku a harmoniu som necitil, islo mi len o darceky. Teraz je to inak a je mi uplne fuk aj keby som dostal osrate slipy, ale viem, ze su z lasky. Sa uvedomte, neviete si vazit nicoho. Ako tuto kolega napisal, ze dostal mikinu Lonsdale. Co sa ti na nej nepaci?
Audiotrack napisal spravne, ste divni.
Audiotrack napisal spravne, ste divni.
-
pinacolada
Guru wannabe