Ja som za 2 dni pribral uz 3 kila, som raad lebo potrebujem pribrat, priberam kazde Vianoce aspon 5 kil, inac 5 kil priberam cely rok, dnes som aj ja uz toho vela zjedol, ale ma to neodradi, ja som aj tak vzdy hladny...ani neviem kde to do mna ide
jasne to je jedna z veci ktore ma desia ked sa povie slovo Vianoce... proste cez tyzden chodim 3x do posilnovne a 2x na plavaren a tuto tyzden jedenia vkuse a mozem ist zase od zaciaktu resp je to podstatne horsie... strasne al zas kto odola tolkemu odbremu jedlu
Nech žerem, kolko žerem, stále som rovnaký, ani neschudnem, ani nepriberem, som šťastný človek, že si udržujem rovnakú váhu bez ohľadu na to, kolko jem.
Racius napísal:Nech žerem, kolko žerem, stále som rovnaký, ani neschudnem, ani nepriberem, som šťastný človek, že si udržujem rovnakú váhu bez ohľadu na to, kolko jem.
Ano sak sa hovori... Ze na zimu žrať, aby sme mali dobre tukove zasoby pre teplo, a na leto spotit, aby sme sa ich zbavili...
Racius napísal:Nech žerem, kolko žerem, stále som rovnaký, ani neschudnem, ani nepriberem, som šťastný človek, že si udržujem rovnakú váhu bez ohľadu na to, kolko jem.
No tak podobný pripad som aj ja, aj ked potrebujem tak nepriberem ak keby čo bolo.
ani to necitim, ani ma to moc netrapi... a zase toho moc nepojem.
Ale citil som, ze ked zacala v septembri skola a vsetky behacky a vybavovacky po tom, tak som schudol
Citim na sebe ze som uz nejake to kilo pribral. A nepohneval by som sa keby ich bolo viac. Jednoducho potrebujem pribrat a cez Vianoce je na to vhodna doba. Vela jedla a malo pohybu.
No sladke mi chuti ale zas zrat to furt to neee.Osobne mam radsej tie peciva na slany sposob...a osobne som sa nevazil ale necitim ze by som priberal bo furt beham po kade tade a nemam cas jest...