A čo sa týka SkinheadS a Hools ... možu ale neni to pravidlo...
A čo sa týka začiatkoch skins... chlapci nežite v minulosti!
no toto je unas casto.... a tie zabavne veci..no je v nich dost pravdymato.x napísal:ale len som bol na Artmedii v Kosicoch no a bolo tam cele oddelenie s chuligánmi, hulakali vseliake zabavne veci (napr. bratislava je mesto skur*ene), vsade boli kulaci, policajti s psami... no mal som z toho zazitok bo ja byvam v prievidzi a tam taketo veci nemame
Aj tak si myslim ze je to cajicek oproti napr. anglicanom. Raz davali v novinach ako pred zapasom rozbijali bratislavu. Je to nenormalne. Aj ja ako fanusik fandim timu ktory preferujem, ale vsetko ma svoje hranice a toto je podla mna uz prilis. Neviem co na tom oni vidia... zabavit sa?bocian napísal:no toto je unas casto.... a tie zabavne veci..no je v nich dost pravdy
tak prid k nam castejsiemato.x napísal:ale len som bol na Artmedii v Kosicoch no a bolo tam cele oddelenie s chuligánmi, hulakali vseliake zabavne veci (napr. bratislava je mesto skur*ene), vsade boli kulaci, policajti s psami... no mal som z toho zazitok bo ja byvam v prievidzi a tam taketo veci nemame
Ked si sa tak bal, mal si ist na "tajnáča"Lub0$ napísal:Asi 2 roky dozadu, sme chceli ist na futbal Slovensko-Wales, mal to byt velky zapas. No nesli sme koli hooligans, neriskovali sme to. Zapas sa mal odohrat v Cardiffe v Millenium Centre stadium.
No a prave v Cardiffe su ty debilny fanatici, ktory sa radi biju na stadione.
dost ma to sralo, ale pomyslel som si ,ze radsej zostanem doma ako sa mam pobit s nejakym vygumovanym mozgom na stadione. Tak sme zostali doma, a na stadione prebehlo vsetko v poriadku. Slovaci vyhrali asi 5:1 a nikto sa nepobil
alk sa skinheads delia na ns a antifu tak zozerem kefu. To vase NS skinheads nieje a nikdz nebudeVidicon1488 napísal:Medzi hooligans a ultras a skinheads je velky rozdiel .
Hooligans : semtam zajdu na zapasy v mensich poctoch roztruseni po stadionoch , potom sa vo velkom pocte stretnu na urcitom mieste dve skupinky a nastane fight . niekedy aj rovno na stadakoch
Ultras : fanusikovia medzi ktorymi byvaju bitky velmi casto (priklad Slovan-Trnava)
Skinhead : delia sa to viacerych skupiniek ale zakladne delenie je na NS a antifu .