..mna najviac nastvalo NADEO, ze vydavaju hru len pre Francuzko, Australiu,Kanadu a este pre niekoho, a zvysok sveta si pocka do Marca 2007
Trackmania United
Trackmania United
tak co vravite na tuto paradnu gamesu?
..mna najviac nastvalo NADEO, ze vydavaju hru len pre Francuzko, Australiu,Kanadu a este pre niekoho, a zvysok sveta si pocka do Marca 2007
akoze nechapem..a objednavat si hru cez net tiez nemam chut..
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Trackmania United
hru si mozes skusit uz terazmarcus-16 napísal:tak co vravite na tuto paradnu gamesu?
..mna najviac nastvalo NADEO, ze vydavaju hru len pre Francuzko, Australiu,Kanadu a este pre niekoho, a zvysok sveta si pocka do Marca 2007akoze nechapem..a objednavat si hru cez net tiez nemam chut..
Re: Trackmania United
sak som si stiahol, ale bral by som original, po nete to je 1000-krat lepsie a offline ma to bude bavit maximalne par dni..a ak mi to prinesie tolko zabavy ako nations, stoji to za tie peniazetom.tom11 napísal:hru si mozes skusit uz terazstaci pohladat po nete a najdes verziu od RELOADED.....ma len 950MB tak to neni ziadny problem asi to skusim aj ja
prva 500-ka ako Schw33k to sice nebola, ale aj nejaky 80-ty na SVK potesi
Dnes mi jeden Francúz poslal pár screenov , tak sa s vami o ne podelím ...
No ako tak pozerám vyzerá to strašne !! Ak to bude takéto niečo, tak to veru úspech veľký mať nebude ...

btw , len tak pre zaujímavosť , prvý hráč United rebríčka má už vraj niečo cez 20 000 bodov , čo je dosť veľké svinstvo a napáda ma opäť otázka či sa to už " nehráva " opäť s boostom ...
A nakoniec ešte jedna nepotvrdená informácia
No ako tak pozerám vyzerá to strašne !! Ak to bude takéto niečo, tak to veru úspech veľký mať nebude ...

btw , len tak pre zaujímavosť , prvý hráč United rebríčka má už vraj niečo cez 20 000 bodov , čo je dosť veľké svinstvo a napáda ma opäť otázka či sa to už " nehráva " opäť s boostom ...
A nakoniec ešte jedna nepotvrdená informácia
* pre nezainteresovaných BOOST - teda NEfair-play hranie ... prebieha väčšinou na uzamknutých tratiach , skupinka známych sa stretne , vytvorí si server s jednou traťou ( tá má väčšinou tvar kruhu a presne určený čas kedy musia všetci hráči dojsť ) chlapci dajú na sípku dopredu nejaké závažie a idú si napr . ľahnúť spať , všetci hráči vtedy idú rovnakou trasou, všetci majú iba zaťaženú šípku , nikto pri tej hre nesedí , no a ráno keď sa prebudia , po akože " prehratej noci " majú aj o 2,3 tisícky viac bodov .. najviac sa bodujú najslabšie ranky až k najlepšiemu ...NADEO sa chystá po novom roku resetnúť celý ladder , aby sa opäť začalo od nuly a aby sa skoncovalo s BOOSTom
-
Šu-Do
Redeemer
no ak to naozaj takto vyzera tak nic moc... ale myslim si ze nema nastavene detaili... sak uz len je vidiet ze nema poriadne nastavene filtrovanie... zrejme ma len bilinear... staci sa pozriet na cestu...schw33k napísal:Dnes mi jeden Francúz poslal pár screenov , tak sa s vami o ne podelím ...
Ja si nemyslim, ze by to amlo zlu grafiku..klasicke zavody su krajsie ako nations, ostrejsie textury, krajsie tiene, lens flare..

..a o tych offroad zavodoch ani nehovorim, grafika je podla mna super..

//a tie fotky co su hore, to moze byt tak na low detailoch, sak to je humus..hra vyzera OVELA lepsie..
uz len to hodnotenie z 3Davenue.com(4.5/5)..
PROS:
- Great fun.
- Community integration is top notch.
- Customizable elements deep as expected.
- Graphics are nice.
CONS:
- Fundamentally the same gameplay wise as the previous titles.

..a o tych offroad zavodoch ani nehovorim, grafika je podla mna super..

//a tie fotky co su hore, to moze byt tak na low detailoch, sak to je humus..hra vyzera OVELA lepsie..
uz len to hodnotenie z 3Davenue.com(4.5/5)..
PROS:
- Great fun.
- Community integration is top notch.
- Customizable elements deep as expected.
- Graphics are nice.
CONS:
- Fundamentally the same gameplay wise as the previous titles.
predvcerom som si to stiahol a poviem vam ze ma zaujali iba nove leveli. Mal som predtym vsetky Trackmanie teda Original, Sunrise, Extreme a Nations a teraz to mam takto po kope ale v podstate nic nove. pripomina mi to NHL 2007. Tam iba zmenili menu ale hra je ta ista. Ale pekna gamesa musim uznat. Trackmanie su perfektne
ono skor frantik bude mat slabz komp .... grafiku to ma totiz dost dobru a aj dost narocne na HW sa mi to zda ... teda mne to nejde dobre (laguej to jak svina a netusim preco ... ale inym ludom aj s horsim HW to ide v pohodeschw33k napísal:Dnes mi jeden Francúz poslal pár screenov , tak sa s vami o ne podelím ...
k tomu ladderu a 20000 bodom .... fungovanie ladderu tam je uplne ine ako v TMN takze ziadne strachy
-
Kosh
King
schw33k - tie screeny - ten prvý vyzerá ako z prvej trackmanie a ten druhý ako z tm sunrise
hra je celkom dobrá, dá sa to hrať, ale ako niekto spomenul, nadeo si zobrali príklad z ea a nhl 07, síce starforce 4.5 zamrzí, ale čo už. a len taký návod pre tých čo chcú hrať po internete zdarma.
1. kúpte si trackmaniu united
2. doma opíšte sériové číslo
3. choďte reklamovať, pretože hra obsahuje vírus starforce (a na obale o tom, že je vnútri regulérny vírus nie je ani zmienka), ktorí poškodzuje počítače (radek hulán to urobil a oni mu vrátili prachy - síce v cz, ale človek nikdy nevie
)
4. hrajte verziu od reloaded s origo serialom
- to som teraz vyplodil, za funkčnosť neručím
hra je celkom dobrá, dá sa to hrať, ale ako niekto spomenul, nadeo si zobrali príklad z ea a nhl 07, síce starforce 4.5 zamrzí, ale čo už. a len taký návod pre tých čo chcú hrať po internete zdarma.
1. kúpte si trackmaniu united
2. doma opíšte sériové číslo
3. choďte reklamovať, pretože hra obsahuje vírus starforce (a na obale o tom, že je vnútri regulérny vírus nie je ani zmienka), ktorí poškodzuje počítače (radek hulán to urobil a oni mu vrátili prachy - síce v cz, ale človek nikdy nevie
4. hrajte verziu od reloaded s origo serialom
- to som teraz vyplodil, za funkčnosť neručím
No akurát som to začal skúšať a pravdu povediac sa mi to páči ...
Najväčšia prča ako inak po sieti s kamarátmi ..
Tie trate sa celkom dajú , azda čo sa mi nepáči - tak špecifické trate s autami ( drift také , že hanba )
Inak mix = cesta a prašná cesta je celkom funny ..
Takže odporúčam aspoň vyskúšať základnú verziu , keďže 40 "ojro" sa mi dávať nechce ..
Pekne to Nadeo vymyslel , najprv nás nabaláchal s nations a teraz ... no ale aj oni musia z niečoho žiť ,,
btw to , že sa bude dať stiahnuť celá aj netová verzia pochybujem , keďže Key gen bude iba pre jedného hráča , takže tak
Najväčšia prča ako inak po sieti s kamarátmi ..
Tie trate sa celkom dajú , azda čo sa mi nepáči - tak špecifické trate s autami ( drift také , že hanba )
Inak mix = cesta a prašná cesta je celkom funny ..
Takže odporúčam aspoň vyskúšať základnú verziu , keďže 40 "ojro" sa mi dávať nechce ..
Pekne to Nadeo vymyslel , najprv nás nabaláchal s nations a teraz ... no ale aj oni musia z niečoho žiť ,,
btw to , že sa bude dať stiahnuť celá aj netová verzia pochybujem , keďže Key gen bude iba pre jedného hráča , takže tak
-
Linkman
Darca
Vytvoril som pre vás dve nové mapy
Súbor obsahuje 2 mapy
1. St. Joe´s Labyrint.Challenge.Gbx
Je to level na púšti , cesty hore cesty dole nejake logicke pasce a tunele
enjoy
2. St. Valley 666.Challenge
Je to level na ostrove , je tu kopec skokov aj tunnelov (hlavne), zozbierajte checkpointy a bacha na skryte checkpointy skryte v meste
.
Download
http://rapidshare.com/files/37290433/Linkman_maps_1.rar
Súbor obsahuje 2 mapy
1. St. Joe´s Labyrint.Challenge.Gbx
Je to level na púšti , cesty hore cesty dole nejake logicke pasce a tunele
2. St. Valley 666.Challenge
Je to level na ostrove , je tu kopec skokov aj tunnelov (hlavne), zozbierajte checkpointy a bacha na skryte checkpointy skryte v meste
Download
http://rapidshare.com/files/37290433/Linkman_maps_1.rar