stahujem sa ale hrozne ju lubim
stahujem sa ale hrozne ju lubim
je to moj prvy vazny vztah. hrozne ju lubim a aj ona mna ale sa musim stahovat do zahranicia na 4 roky a ona mi hovori ze aj tak chce somnou chodit a aj by som skoro kazde 3-4 mesiace chodil zanou. ma to nejaky vyznam alebo nie? pls poradte kazdy den ma to zere vaic a viac... 
Nechápem nad čím uvažuješ , až sa máte veľmi radi tak nemáš čo riešiť ..budúcnosť Ti ukáže či vydržíte alebo nie
Len neviem , o čo Ti presne ide .. bojíš sa , že Ťa podvedie , keď tu nebudeš ?
// pinco po prečítaní tvojho príspevku si ma donútil zamyslieť sa a teraz by som odpovedal - neviem ... nebol som ešte v tej situácii
Ale nakoniec by som aj tak odporučil zostať v vzťahu , však buď vydržíte alebo nie .. za vyskúšanie nič nedáš ( vtipné, ale realita, bohužiaľ )
Možno máte za sebou niekoľkoročný vzťah , ktorý sa nedá len tak zahodiť ...
Proste každý človek je výnimočný , to čo sa nepodarilo jednému sa môže podariť druhému
Ja osobne by som sa pokúsil zotrvať v tom vzťahu, ale pod podmienkou, že by som v tom vzťahu videl obrovskú perspektívu do budúcnosti ... nie len nejaké pár mesačné chodenie
Len neviem , o čo Ti presne ide .. bojíš sa , že Ťa podvedie , keď tu nebudeš ?
// pinco po prečítaní tvojho príspevku si ma donútil zamyslieť sa a teraz by som odpovedal - neviem ... nebol som ešte v tej situácii
Ale nakoniec by som aj tak odporučil zostať v vzťahu , však buď vydržíte alebo nie .. za vyskúšanie nič nedáš ( vtipné, ale realita, bohužiaľ )
Možno máte za sebou niekoľkoročný vzťah , ktorý sa nedá len tak zahodiť ...
Proste každý človek je výnimočný , to čo sa nepodarilo jednému sa môže podariť druhému
Ja osobne by som sa pokúsil zotrvať v tom vzťahu, ale pod podmienkou, že by som v tom vzťahu videl obrovskú perspektívu do budúcnosti ... nie len nejaké pár mesačné chodenie
4 roky? Vies aka to je doba? Aj keby si za nou chodil kazdy mesiac, tak to nema vyznam. Poznam to, byvala priatelka odisla len tuto nejakych 200 kilometrov vedla, bola to velka laska a slubili sme si, ze sa budeme stale stretavat, ze taka kratka vzdialenost predsa nemoze uskodit nasmu krasnemu vztahu, ale bolo to len velke klamstvo. Zo zaciatku to fungovalo, videli sme sa kazdy tyzden, neskor raz za mesiac a teraz po par rokoch uz ani neviem ako vyzera... nechcem byt svina, ale toto bude casom trapenie aj pre tebe a aj pre nu. Este ak sa ta mozem opytat, kolko mas rokov?
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Nechcem byt zly, ale pocas styroch rokov sa vidiet raz za mesiac, teda dajme tomu ze nejako cez Vianoce atd. by to bolo castejsie...to sa mi zda dost malo. Verim, ze sa mate radi a myslite si, ze by s to dalo, no podla mna tou castou a dlhou absenciou by ten vztah vyhasol. Aj ked podstatne je aj to, ako dlho ste spolu a kolko mate rokov.
-
Vigor
King
Pozri, ja som tiez zazil, ze som si hovoril, toto je ono, toto je ta prava, to sa predsa nemoze skoncit. A ver, ze ono sa to moze skoncit velmi rychlo, ani sa nenazdas. Sam si uvedomujes, ze 15 nie je najviac, podla mna sanca aby tu vznikol dajaky naozaj seriozny vztah na dlhsiu dobu je celkovo mala, a ked k tomu priratas tu situaciu do ktorej si sa dostal. Skusit to mozes,ale podla mna po par mesiacoch zacnes citit sam co a ako a podla mna to bude rozchod. Sorry, ze Ti to takto hovorim.
veru to som si povedal ...Blader napísal:ked asi poveite ze mam ete malo rokov a caka ma ete vela dievcat
kámo mať 15 rokov a zaväzovať sa do 19cky k niekomu, s kým ani poriadne nebudeš a následne si ani nebudeš užívať slasti mládí ( ak neplánuješ podvádzať ) je slušne povedané " šialené "
Nakoniec nik nemá právo Ti tlačiť do hlavy čo nechceš , sprav ako uznáš za vhodné , toto bol môj názor .-)
nechcel som narazat na to, ze mas "iba" 15 rokov. Je to v pohode vek a zacinas si uzivat. Ja viem, ze je to tazke, ked priatelka odchadza, ale ver tomu, ze by to bolo len trapenie, keby ste boli spolu a zaroven tak daleko od seba a kazda jedna navsteva, na mozno jeden tyzden, by ta ubijala stale viac a viac. Najlepsie je zabudnut. Naozaj ta nechcem odhovarat bracho, zelam ti aby ti to vyslo a boli ste spolu staleBlader napísal:hm smiesne ale 15...ale mame sa hrozne radi mno uvidim ale diki za rady ludia aj ked asi poveite ze mam ete malo rokov a caka ma ete vela dievcat ale mno snou toje ine preto som zalozil tuto temu
-
wolodo
Professional
heh.... ja mam teraz daco podobne... mam 17 a uz skoro 3 mesiace chodim z jednou babou ktora je odomna 300km...... (ma tiez 17).... mal som uz vaznejsi vztah (2roky) ... ale aj tak sa to neda porovnat s tymto je to neuveritelne vidame sa raz do mesiaca a ked sa zadari tak aj dva krat..... neveril som tomu, ze mi to bude stacit byt s nou tak malo ale da sa to...... no bohuzial ty to mas este horsie... chcel by som vediet ci aj ona je taka ze by ti vydrzala byt verna tak dlho... ty by si sa mozno udrzal ale o nu bude urcite velky zaujem........ prajem vela stastia... a taketo rozhodnutia ti nik nepomoze rozhodnut.. jedine ak tak -tak ona......
heh dakujem vam za vase rady len som potreboval pocut iny nazor od ehm skusenych
mno ja odchadzam az na konci buducich letinych prazdnin tka uvimd co dovtedy bude len som potreboval nejake rady bo ma to moc stve uz teraz bo cim mi je snou lepsie tym sa potom citim horsie tak isto ako aj ona ked myslim nato ze musim odist.
Blader napísal:heh dakujem vam za vase rady len som potreboval pocut iny nazor od ehm skusenychmno ja odchadzam az na konci buducich letinych prazdnin tka uvimd co dovtedy bude len som potreboval nejake rady bo ma to moc stve uz teraz bo cim mi je snou lepsie tym sa potom citim horsie tak isto ako aj ona ked myslim nato ze musim odist.
-
Vesper
Professional
jedna vec je vztah v ktorom mate kazdy volnost a nie ste na seba naviazani uplne stale... ale toto je dost iny pripad lebo fakt ak nechces praktizovat ani take tiche podvadzanie ze babu mas rad len sa proste potrebuje ventilovat tvoje zvieracie JA tak to budes mat tazke... fakt tu mladost si treba trochu uzivat ved ja mam tiez iba 16 a mal som tiez dlhsi vztah a pocitoval som tuzbu po oddychu... skor by som tomu dal cas a ked sa vratis checkol ako vyzera situacia a potom sa pripadne o nieco pokusal...