WAP na Nokia 6280

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

WAP na Nokia 6280

Príspevok od používateľa metthal »

prosim vas....dal som si aktivovat cez stranku T-Moblu WAP (to je take ze vam pride kod ktory tam zadate a oni vam potom poslu taku SMS-ku ktora vam to nastavi) a stale mi nejde pripojit...dam napriklad Domovska stranka tak my napise: Paketove datove spojenie nedostupne (veda toho je ikona STOP) a hned na to Odkaz nie je dostupny (vedla toho je ikona I-cka) vopred dakujem
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Zavolaj 123456 61[2] podla toho ci si kreditovy, alebo pausalovy a popros ich este o jednu servisnu sms na aktivaciu toho daneho programu. Niekedy je za potreby aj 2x kopnut tu istu servisnu sms a restartovat mobil. Ja ficim data nonstop od 20teho a ide to dost dobre [je to tiez wap] a dokonca ficim bez servisnej sms. Btw. aky mas fw v mobile? [firmware]
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

uplink napísal:Zavolaj 123456 61[2] podla toho ci si kreditovy, alebo pausalovy a popros ich este o jednu servisnu sms na aktivaciu toho daneho programu. Niekedy je za potreby aj 2x kopnut tu istu servisnu sms a restartovat mobil. Ja ficim data nonstop od 20teho a ide to dost dobre [je to tiez wap] a dokonca ficim bez servisnej sms. Btw. aky mas fw v mobile? [firmware]
dostal som ho na vianoce tak sa este len zoznamujem...ako si to mam kuknut :lol:
Napísať odpoveď