Windows Vista a modem Huawei E220

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Windows Vista a modem Huawei E220

Príspevok od používateľa Andr3w »

neviete mi niekto poradit? nainstaloval som si vistu ultimate edition a neviem tam vobec spustit tento modem od Orangeu, aj mi ho tam system najde ale oznaci ho ako obycajny disk a neda sa stym vobec nic robit, ziadny pristup vobec nic nereaguje, na Win XP SP2 funguje vsetko ok
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

potrebujes ovladace kompatibilne s Vistou. Pozri si domovsku stranku vyrobcu modemu, ci tam ma nieco take. Ak nie, nerozbehas to... pripadne si instalni Win XP. Pre detailnejsie info kontaktuj Microsoft.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

no asi to fakt nerozbeham, na stranke vyrobcu uvadzaju fungovanie modemu len vo Win 2000 a XP, ale s ovladacmi nie je ani tak problem ako s modemom samotnym pretoze ho detektuje ako CD-romku
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

Andr3w napísal:no asi to fakt nerozbeham, na stranke vyrobcu uvadzaju fungovanie modemu len vo Win 2000 a XP, ale s ovladacmi nie je ani tak problem ako s modemom samotnym pretoze ho detektuje ako CD-romku
to je ovladacom. Vzhladom na to, ze system Vista nema k nemu spravny ovladac, detekuje ho ako vymenitelny disk. Mne sa toto stalo na Win XP s jednym SCSI radicom, detekovalo ho ako LAN adapter, ale to je uz davno vyriesene spravnym ovladacom pre dany system a hardware. Musis si pockat na kompatibilne ovladace, pripadne urobit downgrade na XP.
Napísať odpoveď