Najvyznamnejsia historicka osobnost
Najvyznamnejsia historicka osobnost
Piste mena a ak chcete tak aj preco
Moj nazor : Martin Luther King . Abraham Lincoln , MalcolmX , celkovo ludia ktory sa snazili o odstranenie rasizmu , segregacnych zakonov , ci uz v dobrom ako MLK alebo aj svojraznymi sposobmi ako Malcolm X .
Moj nazor : Martin Luther King . Abraham Lincoln , MalcolmX , celkovo ludia ktory sa snazili o odstranenie rasizmu , segregacnych zakonov , ci uz v dobrom ako MLK alebo aj svojraznymi sposobmi ako Malcolm X .
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No tak vyznamnych ludi na svete urcite mnoho bolo aj je....
Patrili medzi nich urcite Rada Americkych prezidentov(ti sa totiz vo velkej miere pricinili vzdy o svetove vstahy medzi krajinami) taktiez Hitler aj ked nie v tom pozitivnom zmysle,Lenin Stalin,Gorbacov,Einstein,Ceasar,Jezis Kristus....Proste kazdy z tychto ludi sa akosi pricinili o nieco vyznamne v tomto svete...Ci uz to bolo zle a ci dobre....Urcite dalej nespocetne mnozstvo vedcov ktori ostanu pre mna do konca zivota v anonymite.Pre mna ma naj vyznam mama a otec ktori ma priviedli na svet...Tot tak
Patrili medzi nich urcite Rada Americkych prezidentov(ti sa totiz vo velkej miere pricinili vzdy o svetove vstahy medzi krajinami) taktiez Hitler aj ked nie v tom pozitivnom zmysle,Lenin Stalin,Gorbacov,Einstein,Ceasar,Jezis Kristus....Proste kazdy z tychto ludi sa akosi pricinili o nieco vyznamne v tomto svete...Ci uz to bolo zle a ci dobre....Urcite dalej nespocetne mnozstvo vedcov ktori ostanu pre mna do konca zivota v anonymite.Pre mna ma naj vyznam mama a otec ktori ma priviedli na svet...Tot tak
-
audiotrack
VIP
-
DanielJackson
Light Expert
Ako sry ale podla teba vojny najviac ovplyvnutu svet ? a Hitler najviac ovplyvnil ??? A napriklad to ze polia neobrabaju cernosi ako otroci ??? Vies vravi sa , ze neni genialny ten kto vojnu vyhra , ale ten kto dosiahne svoje a nemusi vstupit do vojnyDanielJackson napísal:Minule chodili u nas v KE dve babky po bloku a kladli prestene tu istu otazku. Podla mna, clovek, ktory najviac ovplyvnil vyvoj na svete bol Hitler. A vseobecne, vsetci co viedli vojny. Ved vtedy isiel pokrok najrychlejsie(aspon v minulosti), no dufam, ze sa to uz nezopakuje.
-
DanielJackson
Light Expert
Ja tu hovorim o technickom pokroku. Nevravim, ze bol najlepsi a hned by som ho chcel spoznat. Ja len pisem svoj nazor na tuto temu. A co ty vies, jak je to teraz. Sa pozri teraz do vsemocne USA, teraz tam dru vsetci okrem domacich. Velmi mi to pripomina tych tvojich cernochov, len v inom farebnom prevedeni.BabySHAQ napísal:Ako sry ale podla teba vojny najviac ovplyvnutu svet ? a Hitler najviac ovplyvnil ??? A napriklad to ze polia neobrabaju cernosi ako otroci ??? Vies vravi sa , ze neni genialny ten kto vojnu vyhra , ale ten kto dosiahne svoje a nemusi vstupit do vojny
-
Lord PROXI
King