Najvyznamnejsia historicka osobnost
-
Sniper-SVK
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
Re: Kto je podla vas najvyznamnejsia historicka osobnost ?
lol, nejaky uchylny komunisticky magor "Dr." MLK a Malcolm X omfg.. a Abraham ma tam zaujal strasne vzhladom k dovodu tvojho vyberuBabySHAQ napísal:Piste mena a ak chcete tak aj preco
Moj nazor : Martin Luther King . Abraham Lincoln , MalcolmX , celkovo ludia ktory sa snazili o odstranenie rasizmu , segregacnych zakonov , ci uz v dobrom ako MLK alebo aj svojraznymi sposobmi ako Malcolm X .
Nie som, a nikdy som nebol za zavedenie, ziadnym sposobom, socialnej a politickej rovnosti bielej a ciernej rasy
Nie som a nikdy som nebol za to, aby sme spravili volicov a sudcov z negrov, ani aby sa kvalifikovali do uradov, ani aby sa miesali v manzelstvach s bielymi ludmi….
Dalej tu bol spominani relativny vedec A.Einstein...o tom by sa dalo tiez diskutovat ale oproti tym BabySHAQovim "hrdinom" to je fakt osobnost:))Budem az do sameho konca stat pri zakone statu, ktory zakazuje manzelstva bielych ludi s negrami
Historicka osobnost je niekto kto zmenil chod dejin.. takze tam bude Jezis Kristus, Otto I. (porazka madarov (aziatov) pri Lechfelde - zachrana Europy), Jan III. Sobieski (zachranenie Viedne a Europy pred Turkami) a ine osobnosti, ktorych zasach zabezpecil nase prezitie. Potom urcite geniovia ako Edison alebo Tesla (a mnoho dalsich vedcov, ktori posunili ludstvo dopredu) a Adolf Hitler...
a dat ako najvyznamnejsiu historicku osobnost bobba marleya alebo lennona
ale berem..osobny nazor, heh
Re: Kto je podla vas najvyznamnejsia historicka osobnost ?
Nie Lechfelde ale Landsberg am LechAryan Angel napísal: (porazka madarov (aziatov) pri Lechfelde - zachrana Europy),
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... podla mna sa neda vybrat jedna jedina, najvyznacnejsia osobnost v dejinach, a tych ktori zmenili historiu bolo vela suhlasim s vacssiou nazorov tu prezentovanych.: Einstein, Jezis, Mohamed, Mojzis, Karol Wojtyla, Adolf hitler, Tesla, Newton, Chamurappi ( alebo taq nejako ?
), A. Lincoln, Karl Benz, Thomas Savery, a veeela dalsich ...
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
braino.swk
Light Professional