nic sa neda zjest, jedine ze by to bolo tak ze ked nic zjes, tak v podstate nic nezjes a ked nic nezjes tak zomries, tak potom by to aj mohlo bytB3rET napísal:NIC
Hadanka
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ponorka dopadla na dno, nemala už palivo, pokazená vysielačka. Dochádzal kyslík, ťahali zápalky, najkratšia - zastrelia ho (ušetria jeho kyslík pre seba). No došiel aj ostávajúcim dvom a udusili sa.smejo napísal:a toto poznate?
v ponorke najdu troch mrtvych muzov, tri zapalky a pistol ... -> co sa stalo?
Fungovať by to mohlo
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
JohnFrusciante
Star
-
JohnFrusciante
Star
To sa mi iba zdalo, alebo som tu nevidel odpoveď??? No v každom prípade som chytil pero a nakreslil tabulku a šiel na to tým mojim najblbším spôsobom ale 100 percentným, to jest dopĺňanie... a keď sa dostanete do nerozhodného stavu, čo som sa dostal dvakrát, tak som skusil dosdiť... nemate tam teda tak moc možností... Keď začnete farbami domov, ste na dobrej ceste....Tento kvíz údajne vymyslel Albert Einstein a údajne ho 98% ľudí vôbec nevyrieši.
Je rada piatich domov, pričom každý má inú farbu. V týchto domoch žije päť ľudí rôznych národností. Každý z nich chová iné zviera, rád pije iný nápoj a fajčí iné cigarety.
Brit býva v červenom dome.
Švéd chová psa.
Dán pije čaj.
Zelený dom stojí hneď vľavo od bieleho.
Majiteľ zeleného domu pije kávu.
Ten, kto fajčí Pall Mall, chová vtáka.
Majiteľ žltého domu fajčí Dunhill.
Človek z prostredného domu pije mlieko.
Nór býva v prvom dome.
Ten, kto fajčí Blend, býva vedľa toho, kto chová mačku.
Ten, kto chová kone, býva vedľa toho, kto fajčí Dunhill.
Ten, kto fajčí Blue Master, pije pivo.
Nemec fajčí Prince.
Nór býva vedľa modrého domu.
Ten, kto fajčí Blend, má suseda, ktorý pije vodu.
Kto chová rybičky? (patríte medzi tie 2%)
Vyšlo mi, že rybku chová Nemec.....
Pre overenie vám píšem.... v poradí ako šli domy od prvého, (na overenie...)
Nór, žltý dom, mačka, voda, Dunhill
Dán, modrý dom, čaj, Blend
Brit, červený dom, vták, mlieko, Pall Mall
Nemec, zelený dom, RYBKA, káva, Prince
Švéd, biely dom, pes, pivo, Blue Master
aj ja dam jednu(pre tych co nevideli kurier2) :som biely gulaty a niekedy neviditelny,niekedy som cely niekedy je zo mna polka,niekedy zo mna uvidis iba pruzok,niekedy som tmavy ,niekedy svetly a niekedy oboje,vsetci sa po mne chceli prejst ale len par stastlivcov to dokazalo.CO SOM???
prosim tych co videli kuriera2 tak nepiste spravne odpovede
za pravopisne chyby nerucim
prosim tych co videli kuriera2 tak nepiste spravne odpovede
-
yamahaMiso
Star
neviem kde robili ten prieskum,ale predpokladam ze v Amerikebalkymotor napísal:Susedia
Tento kvíz údajne vymyslel Albert Einstein a údajne ho 98% ľudí vôbec nevyrieši.
Je rada piatich domov, pričom každý má inú farbu. V týchto domoch žije päť ľudí rôznych národností. Každý z nich chová iné zviera, rád pije iný nápoj a fajčí iné cigarety.
Brit býva v červenom dome.
Švéd chová psa.
Dán pije čaj.
Zelený dom stojí hneď vľavo od bieleho.
Majiteľ zeleného domu pije kávu.
Ten, kto fajčí Pall Mall, chová vtáka.
Majiteľ žltého domu fajčí Dunhill.
Človek z prostredného domu pije mlieko.
Nór býva v prvom dome.
Ten, kto fajčí Blend, býva vedľa toho, kto chová mačku.
Ten, kto chová kone, býva vedľa toho, kto fajčí Dunhill.
Ten, kto fajčí Blue Master, pije pivo.
Nemec fajčí Prince.
Nór býva vedľa modrého domu.
Ten, kto fajčí Blend, má suseda, ktorý pije vodu.
Kto chová rybičky? (patríte medzi tie 2%)
nasiel som na http://www.hlavolamy.szm.sk/einsteinove ... adanky.htm
ja by som to tipoval na Mesiac...klasika napísal:aj ja dam jednu(pre tych co nevideli kurier2) :som biely gulaty a niekedy neviditelny,niekedy som cely niekedy je zo mna polka,niekedy zo mna uvidis iba pruzok,niekedy som tmavy ,niekedy svetly a niekedy oboje,vsetci sa po mne chceli prejst ale len par stastlivcov to dokazalo.CO SOM???
prosim tych co videli kuriera2 tak nepiste spravne odpovede![]()
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzkazuzka
VIP
Skúste toto:
Sú dvaja muži a dve ženy. Každý muž sa chce vyspať s každou ženou a naopak–každá žena sa chce vyspať s každým mužom. Jeden z nich má AIDS, pričom sa nevie kto. K dispozícii majú len dva kondómy. Čo majú spraviť, aby si každý užil a nikto ďalší sa nenakazil? AIDS sa môže preniesť z muža na ženu i z muža na muža a to isté platí aj pre ženy.
a samozrejme kondóm je len na jedno použitie
Sú dvaja muži a dve ženy. Každý muž sa chce vyspať s každou ženou a naopak–každá žena sa chce vyspať s každým mužom. Jeden z nich má AIDS, pričom sa nevie kto. K dispozícii majú len dva kondómy. Čo majú spraviť, aby si každý užil a nikto ďalší sa nenakazil? AIDS sa môže preniesť z muža na ženu i z muža na muža a to isté platí aj pre ženy.
-
pinacolada
Guru wannabe
sak zeny su dve.typek s aidsom jeden a ma dva kondomy.tak nech pri kazdej zene pouzije kondom a je to v poradku.druhy typek si moze uzivat kolko chce.bud je stupidne polozena otazka alebo odpoved je jednoduchazuzkazuzka napísal:Skúste toto:
-
audiotrack
VIP
-
canopus
Addict
zaujimave,ale ako som premyslal,tak mi nevyslo ziadne riesenie,bud to bude uplna hlupost,alebo chytak,ale ako pises co maju spravit,odpoved asi nebude ze vysetritzuzkazuzka napísal:Skúste toto:
-
zuzkazuzka
VIP