Takže potreboval by som poradiť ohľadne tohto programu. Všetko naňom zatial viem ale neviem nájsť jednu funkciu. Ako vyhľadávať uživateľov. Napríklad na Skype alebo ICQ je možnosť že zadám Nick alebo E-Mail či mesto-krajinu a vyhľadá mi to ľudí. Na MSN mám iba voľby pridať kontakt, editovať kontakt, prepojiť sa sním a kadečo ale nevidím tam nikde funkciu vyhľadávania. Proste len ak mi dá niekto údaje viem ich tam nahodiť manuálne ale keď chcem niekoho dať vyhľadať tak ako?
Ale som si všimol ďalšiu vec. Napríklad na stránke Messengera TU a TU je to úplne iné na tam screenshote. Ja mám len prvé dve ikonky - tlačidlá.. A ostatné mi chýbajú. Nemám tam ani to telefónne slúchatko a ani nič čo je za slchatkom, mám len prvé dve a to obálku kde mi ukazuje prijatú poštu z hotmailu a ten priečinok na zdielanie. Ostatné funkcie nemá, a to políčko na chatovanie tiež nie. Neviem stým ani chatovať ani nič. Len to tvorím a objaví sa mi okinko messengera hore s mojim obrázkom, pod ním s dvoma prvými ikonkami, a dole je zoznam ludí ktorých mám v hotmaile na contact liste... Ako sa stým robí? Prečo sa mi nezobrazuje to čo je na screenshotoch? Veď som to odtial stiahol...
MSN - Messenger (Poradňa)
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
MSNM som uz dlho nepouzil, kedze som presiel na Trillian.
Ale k tvojej otazke - preco sa to lisi, ozaj netusim, ale pamatam si, ze chatovat mozes dvojitym kliknutim na meno kontaktu.
Pravdou je, ze MSNM neponuka fciu vyhladavania, ale snad by si nasiel take vyhladavanie niekde na msn.com? Asi to maju pekne hlboko zahrabane, alebo to vobec nemaju...
Ale k tvojej otazke - preco sa to lisi, ozaj netusim, ale pamatam si, ze chatovat mozes dvojitym kliknutim na meno kontaktu.
Pravdou je, ze MSNM neponuka fciu vyhladavania, ale snad by si nasiel take vyhladavanie niekde na msn.com? Asi to maju pekne hlboko zahrabane, alebo to vobec nemaju...
-
Romanko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
vyhladavnie uzivtelov funguje ale je to dost zdlhave robi sa cez stranku www.msn.com alebo www.hotline.com teraz neviem
a k tej verziu tiez mam taku istu ako su na obrazkoch asi mas stihnutu starsiu
a k tej verziu tiez mam taku istu ako su na obrazkoch asi mas stihnutu starsiu