to by ta bavilo tak cca 100 rokov potom by ta to velmi omrzelo a prial by si si zomriet
cel by som mat carovnu moc sam ze by som dokazal kuzlit a ked nie tak asi ze nech su seci ludia na svete stastny a maju seckeho dostatok, mozno vam to pride blbost ale v principe ked by som cel daco len preseba nemalo by to taku trvacnost ako keby boli vseci happy nebola by ziadna vojna a tak akurat neviem co by bolo keby dvaja muzi potrebovali k stastiu jednu zenu ktoremu by ju osud pridelil tak aby ten druhy nebol smuny hehe tu dako je problemik
Predsa Arabelin čarovný prsteň
Ak by mi bolo splnené len jediné želanie, asi by som si ho nenechal pre seba. Želal by som si, aby všetci, ktorí prišli o zrak, alebo bez zraku sa už narodili, tak aby sa im vrátil a mohli vidieť...
... neviem, je tak vela moznosti a bolo by velmi tazke vybrat iba jedno ... ale asi by to bolo nieco ako zdravie ... to je dost dolezite ...
... btw.: ...to dawo.. to ze by si vedel citat myslienky by ta asi prestalo po dvoch hodinach bavit, lebo by si prisiel na vela veci o ktorych si nikdy vedet nemal a ani nechcel ... ..
mat dalsie zelanie v ktorom by som si zelal zlatu rybku ktoru by som pustil a mal by som 3 zelania a jedno z tych 3 by boly dalsie 3 zelania..........ale nie...xcel by som dostava dnes zajtrajsie noviny a zachranovat ludi (inspirovane serialom Zajtrajsie noviny )
nordkapp_pb napísal:... btw.: ...to dawo.. to ze by si vedel citat myslienky by ta asi prestalo po dvoch hodinach bavit, lebo by si prisiel na vela veci o ktorych si nikdy vedet nemal a ani nechcel ... ..
no lenze tych veci, ktore by som nikdy nemal vediet, by bolo ovela menej ako tych, ktore by sa mi hodili