ja si davam ze nebudem fajcit,budem sa viac ucit,budem posilovat a namakam sa na gitare
Novorocne predsavzatia
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Novorocne predsavzatia
date si?alebo si myslite ze je to hlupost?
ja si davam ze nebudem fajcit,budem sa viac ucit,budem posilovat a namakam sa na gitare
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
cORP.
Addict
tak nedavam si povacsinou lebo nedodrzim ale teraz si dam a to jedno urcite ze nadovsetko sa budem starat o moju lasku ktoru mam najradsej na svete a musim sa k nej spravat inak ako do konca tohoto roka musim byt normalnejsi a drzat si ju rpi sebe lebo taku uz tak skoro nenajdem ak neikedy vobec
lebo ja inu hladat nechem .
parada, tak potom ma prides niekedy navstivit a dufam, ze mi das povozit saschw33k napísal:tiež si chcem kúpiť auto do leta ...
už dlho si robím zálusk na VW Golf VR6 2,8L 4*4 , spotreba sa dá umierniť na 10l/100km tak v tom nevidím až taký problém
Proste sa mi tá "strela" páči
ja ako kazdy rok, ze prestanem fajcit a poviem si, ze do polnoci vyfajcim vsetky cigarety a od polnoci si uz nezapalim. Vzdy to dopadne tak, ze sa opijem a cely ohnostroj pozeram s cigaretou v ruke a potom ma napadne, ze som zase nesplnil predsavzatie a na znak smutku si idem kupit dalsiu krabicku.
looool ju aj typinco napísal:ja ako kazdy rok, ze prestanem fajcit a poviem si, ze do polnoci vyfajcim vsetky cigarety a od polnoci si uz nezapalim. Vzdy to dopadne tak, ze sa opijem a cely ohnostroj pozeram s cigaretou v ruke a potom ma napadne, ze som zase nesplnil predsavzatie a na znak smutku si idem kupit dalsiu krabicku.
určite sa potom už ľahšie dohodneme až bude kára
-
Lord PROXI
King