Podla mna ten najlepší a najvtipnejší seriál, ktorý nestačí vidiet len raz
Priatelia (Friends)
Priatelia (Friends)
Vaše názory na tento skvelý seriál
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=57 ... ht=friends
zaujme ta aj tato tema
Pre nas je tento serial KULT!!!!!
zaujme ta aj tato tema
Pre nas je tento serial KULT!!!!!
Ano tú tému som si už všimol.Ak tým myslíš to že som zbytočne zakladal dalšiu tému, tak chcem povedat že tam sa síce diskutuje o Friends ale je to trocha o inom, kedže tam rozoberajú skor len postavy.
a zdalo sa mi to ako dobrý nápad založit všeobecnú tému o Friends.
A ak si sem ten link dal len tak, tak som zbytočne písal tolko riadkov
-
fikus-kukis
Guru wannabe
No ved je jasné že nie každému sadne každý seriál.fikus-kukis napísal:Ani za tú **** neviem pochopiť humor v tomto seriáli (neviem prečo).
Z tohoto dôvodu ho obchádzam.
A som rád že sú ludia ktorý dokážu vyjadrit svoj negatívný nazor na niečo, aj slušným sposobom.
Mne osobne sa ten humor velmi páči.
-
seth82
Darca
Pre mna je tento serial typickym prikladom totalnej hluposti, nasledovany trapnymi pokusmi ako Krok za Krokom a pod. Vsetko produkty pre mentalne zaostalych, v pozadi ten otrasny nasamplovany chechot, ktory divaka nabada sa smiat aj v situaciach, ktore su skor totalne hlupe, nie vtipne. Staci, ze jedna z tych postav zastane na 3 sekundy zaseknuta s otvorenou hubou a uz je v pozadi ten rehot, no a obete sa rehocu ani sami nevedia na com. Hlavne, ze je ''sranda''. Je milion inych, lepsich serialov a hlavne filmov, kde sa da natrafit aj na skutocny humor, nie na primitivizmy pritomne v tomto seriali. Howgh.
naprosto suhlasim, ak uz sitcomy tak Alf alebo IT crowdseth82 napísal:Pre mna je tento serial typickym prikladom totalnej hluposti, nasledovany trapnymi pokusmi ako Krok za Krokom a pod. Vsetko produkty pre mentalne zaostalych, v pozadi ten otrasny nasamplovany chechot, ktory divaka nabada sa smiat aj v situaciach, ktore su skor totalne hlupe, nie vtipne. Staci, ze jedna z tych postav zastane na 3 sekundy zaseknuta s otvorenou hubou a uz je v pozadi ten rehot, no a obete sa rehocu ani sami nevedia na com. Hlavne, ze je ''sranda''. Je milion inych, lepsich serialov a hlavne filmov, kde sa da natrafit aj na skutocny humor, nie na primitivizmy pritomne v tomto seriali. Howgh.
Re: PRIATELIA (FRIENDS)
Predpokladal, ze to pozeralo dost ludi odtialto a vela to aj video cele. Potreboval by som vediet, vraj v jednej casti bola scenka ked niekto niekomu povedal, ze ak si ten druhy nikoho nenajdez tak v XX rokoch si ho potom vezme. Myslim, ze to bola Monika. Pamata si niekto na tu scenku a vedep by mi ju blizsie opisat?
test: Nepamatam si ze by to bolo v priateloch ale v How I Met Your Mother to bolo urcite a povedala to Robin Tedovi alebo naopak to uz presne neviem.
-
audiotrack
VIP
bolo to v priateloch, ja si tú scénku tiež pamätám ale nie až do detailov. A nie som taký fanúšik aby som vedel konkrétnu časť a sériu. Ale presne viem čo myslíš
test: nie som si isty ale ta dohoda bola medzi phoeby, rachel, joeym a rossom, phoeby sa dohodla aj s joeym a rossom, potom sa to dozvedela rachel, nedohodli sa a nakoniec losovali, phoeby si vyzrebovala rossa a rachel joeyho, no nakoniec si tie listocky vymenili
ale ktora cast (nebodaj seria) to bola tak to nemam ani ponatia
ale ktora cast (nebodaj seria) to bola tak to nemam ani ponatia
-
theBliZZard
Star
Re: Priatelia (Friends)
6 seria, 25 cast, inak bolo to tak, ako to napisal ONdr3j 
-
Thrash/Death
Star
Re: Priatelia (Friends)
Dopĺňam si seriálové vzdelanie a už som videl polovicu Priateľov, fakt skvelá a vtipná vec, omnoho lepšia jak HIMYM posledných rokov