potom nemusi chodit ako pes okolo horucej kase a moze to na nu rovno vyklopit. Ak jej to povie, bud sa stane, ze zacnu spolu chodit alebo strati dobru kamaratku. Rovno stratit ju nemusi, ale urcite to nebude take ako predtym. Odporucal by som pomaly naznacovat, co k nej citis a ak nebudes vidiet podobnu reakciu, tak sa radsej na balenie vyser. Nema to cenu a uz niekolko podobnych tem tu je, tak skus pohladat, co si o tom myslia ostatni.r4wMUnt34q napísal:Podla mna by nebolo na skodu s nou prebrat tuto temu, ze si cital na internete, ze sa casto stava, ze v kamaratstvach, ako je napriklad aj vase, niekedy jeden, alebo obaja zacnu citit nieco viac.. Spytaj sa jej, co si o tom mysli a ci, keby sa to stane aj vo vasom kamaratstve, ale len z jednej strany, co by to pre nu znamenalo a ako by to riesila..
Kamaratstva s intimnym podtonom
Takže aj vy vravíte že existuje aj princíp: Ja nemám nikoho, ty nemáš nikoho, chýba nám to, tak si pomôžme? Takže existuje aj to že máte niečo spolu a ajtak ste kamoši?
Napríklad ja som chodil len s jednou (to je tá do ktorej som sa tak strašne zalúbil) ale je čudná stále tvrdí iné. Raz že ma lúbila a teraz tvrdí že ma nikdy nelúbila iba ma lutovala že som taký dobrý chalan a každá ma odmieta, tak mi chcela pomôcť... Takže je aj taká možnosť že ma brala vždy za kamoša a ako dobrá kamoška mi pomohla, dala mi to čo mi možno nedá žiadna, naučila aké je byť pobozkaný, pomilovaný, držanie sa za ruky atď.
Napríklad ja som chodil len s jednou (to je tá do ktorej som sa tak strašne zalúbil) ale je čudná stále tvrdí iné. Raz že ma lúbila a teraz tvrdí že ma nikdy nelúbila iba ma lutovala že som taký dobrý chalan a každá ma odmieta, tak mi chcela pomôcť... Takže je aj taká možnosť že ma brala vždy za kamoša a ako dobrá kamoška mi pomohla, dala mi to čo mi možno nedá žiadna, naučila aké je byť pobozkaný, pomilovaný, držanie sa za ruky atď.
-
stevec
Expert
- Kontaktovať používateľa:
baby su divne, tak ako aj chalani. metoda "ty nemas nikoho a ja tiez nie" funguje ale len do urcitej hranice. Potom sa moze stat ze sa jeden do druheho zamiluje. ale tato metoda funguje len chvilu, ale bez problmemov sa da oddelit stranka sexu od kamaratstva a lasky. avsak potom clovek zvykne trpiet. mam kamaratku, a je mi s nou dobre. mam ju velmi rad. a dufam ze sa to nepokazil, le mne sa to zvycajne vzdy posere. a poviem vam ked sa to posere a ona ten nas vztah zarazi, tak si to asi hodim pod najblizsi vlakMayDaySK napísal:Takže aj vy vravíte že existuje aj princíp: Ja nemám nikoho, ty nemáš nikoho, chýba nám to, tak si pomôžme? Takže existuje aj to že máte niečo spolu a ajtak ste kamoši?
Neviem kde vy beriete také kamošky ale tie moje sú také že tvrdo držia odstup, niektorá zájde po lichôtky, niektorá po bozky, niektorá až po sex, ale vždy jasne povedia že SI LEN KAMOŠ a nikdy nič viac nebudeš! A preto z ich strany nikdy nehrozí že sa zalúbia...
Vždy som ja len jednostranne zalúbený a ten jeden jediný vzťah čo som mal s jednou najlepšou kamoškou, doteraz nieje jasné či ma lúbila alebo len chcela pomôcť... Som na základe toho zistil že sa od 15-ich snažím zbaliť babu a nejde mi to, teraz je to už 10 rokov a za 10 rokov sa domňa nikto nezalúbil, že vysielam nejaké negatívne vlny. Tak ako existuje to vzájomné priťahovanie sa, tak existuje aj jeho opak... To som ja!
Vždy som ja len jednostranne zalúbený a ten jeden jediný vzťah čo som mal s jednou najlepšou kamoškou, doteraz nieje jasné či ma lúbila alebo len chcela pomôcť... Som na základe toho zistil že sa od 15-ich snažím zbaliť babu a nejde mi to, teraz je to už 10 rokov a za 10 rokov sa domňa nikto nezalúbil, že vysielam nejaké negatívne vlny. Tak ako existuje to vzájomné priťahovanie sa, tak existuje aj jeho opak... To som ja!