suhlasim s tebou, akurat tuto jednu by som pozmenil: ja naozaj neviem co vlastne chcemlast_knight napísal: ...ja naozaj neviem co vlastne chces...
Súhrn ženských fráz.
-
last_knight
Light Professional
jej byvaly
ked zacne nejaka vypravat ze jej byvaly to robil lepsie alebo mal viacej penazi krajsie auto ...........poslat dpc ked ma lubi nech takeho aky som-...
Toto je zoznam vecí čo ma momentálne napadli a čo by ste mali považovať za NORMÁLNE pri ženách. Ušetríte si tým kopu stresov!
1. Povie, že príde/zavolá a nepríde/nezavolá a nemá na to žiadny rozumný dôvod alebo sa ti potom vyhýba. NORMÁLNE
2. Povie, že nechodí za inými chalanmi a ona chodí. NORMÁLNE
3. Jednoducho zo dňa na deň zmizne z povrchu zemského. NORMÁLNE
4. Pól roka ti tlačí do hlavy rozprávky a potom zistíš, že nič z toho nieje pravda. NORMÁLNE
5. Povie, že má rada slušákov a chodí s grázlami. NORMÁLNE
6. Oklame ta len aby sa ťa zbavila. NORMÁLNE
7. Jeden den sa ti tlačí do zadku a druhý deň ťa ani nepozná. NORMÁLNE
8. Dá ti niekoho iného/nefunkčné/vymyslené tel. číslo. NORMÁLNE
A ja som v každej žene (aj v mojej bývalej, aj v bývalých ženách mojich kamarátov) a v každej som našiel aspon dve alebo tri body z tohoto zoznamu... Takže to vymyslené asi nebude. Iba chcete popierať pravdu a máte ružové okuliare a dúfate že nájdete ženu ktorá vás nevyužije, bude verná (iba si myslíte že je verná) a tak ďalej. TAKÁ NEEXISTUJE!
PS1: Ak neublížiš ty jej, tak tá MRCHA ublíži Tebe!!!
PS2: Môžem smelo prehlsiť že JA som mal za celý život so ženami len negatívne skúsenosti! Ani raz som nepoznal ženu ktorá by bola inakšia ako tých 8 bodov, a to poznám vela žien.
1. Povie, že príde/zavolá a nepríde/nezavolá a nemá na to žiadny rozumný dôvod alebo sa ti potom vyhýba. NORMÁLNE
2. Povie, že nechodí za inými chalanmi a ona chodí. NORMÁLNE
3. Jednoducho zo dňa na deň zmizne z povrchu zemského. NORMÁLNE
4. Pól roka ti tlačí do hlavy rozprávky a potom zistíš, že nič z toho nieje pravda. NORMÁLNE
5. Povie, že má rada slušákov a chodí s grázlami. NORMÁLNE
6. Oklame ta len aby sa ťa zbavila. NORMÁLNE
7. Jeden den sa ti tlačí do zadku a druhý deň ťa ani nepozná. NORMÁLNE
8. Dá ti niekoho iného/nefunkčné/vymyslené tel. číslo. NORMÁLNE
A ja som v každej žene (aj v mojej bývalej, aj v bývalých ženách mojich kamarátov) a v každej som našiel aspon dve alebo tri body z tohoto zoznamu... Takže to vymyslené asi nebude. Iba chcete popierať pravdu a máte ružové okuliare a dúfate že nájdete ženu ktorá vás nevyužije, bude verná (iba si myslíte že je verná) a tak ďalej. TAKÁ NEEXISTUJE!
PS1: Ak neublížiš ty jej, tak tá MRCHA ublíži Tebe!!!
PS2: Môžem smelo prehlsiť že JA som mal za celý život so ženami len negatívne skúsenosti! Ani raz som nepoznal ženu ktorá by bola inakšia ako tých 8 bodov, a to poznám vela žien.
"Pacis sa mi si super kamos a aj by som s tebou chodila ale moj byvaly mi to zakazal. No dodnes som to nepochopil " tak toto je fakt lol 
Cela tema sa takto po rozchode prijemne cita a hovorim si kolko veci z toho som uz pocul
Zeny nikdy nepochopime, ja som si v jednom okamihu pomyslel, ze tu moju som pochopil a vtedy sa so mnou rozisla
Boli sme kamarati, pisali na icq, povedal som si, ze super, je to urovnane mam dobru kamaratku a na druhy den mi napise ze by sme mali prerusit kontakt. No co je toto za svet?

//toto zadrela jedna slecna kamosovi: "Naco davas otazky na ktore nevies odpoved?"
Cela tema sa takto po rozchode prijemne cita a hovorim si kolko veci z toho som uz pocul
Zeny nikdy nepochopime, ja som si v jednom okamihu pomyslel, ze tu moju som pochopil a vtedy sa so mnou rozisla
//toto zadrela jedna slecna kamosovi: "Naco davas otazky na ktore nevies odpoved?"
Myslim ze by sa vdaka tejto kolekcii fraz a s prislusnou zasobou citoslovci dala naprogramovat plnohodnotna virtu-kamaratka na sposob ludvika s ktorou by ste si chatovali vo volnych chvilach. Alebo by to mohlo sluzit ako test osobnosti, kto vydrzi byt kludny a citat tie hlasky dlhsie 
-
miro.fisman
Medium Expert
-
miro.fisman
Medium Expert
Mne ked to povedala, tak som onemel
V zenach sa nevyzna nikto. BTW... MayDaySk vobec nie je zaujaty. Je len dalsi z nas, ktory vie o com je zivot. Trosku to sice pritvrdil, ale idea je spravna. Hovori sa: za dobre, dobre necakaj a v minimalne tomto je to pravda. Nech si na zenu akokolvek dobry, nikdy sa Ti to nevrati. Zacne Ti skakat po hlave a vieme ako to skonci...
heh
aj ja dam zopar.
1.nepaci sa ti nechaj tak
2.na co myslis?
3.ty mi vobec nerozumies
4.nieco tajis??mala by som nieco vediet?
5.preco nikam nechodime?
a je aj kopec dalsich:)
//5-ula, nabudúce použi tlačítko uprav...eritrocit
1.nepaci sa ti nechaj tak
2.na co myslis?
3.ty mi vobec nerozumies
4.nieco tajis??mala by som nieco vediet?
5.preco nikam nechodime?
a je aj kopec dalsich:)
:Djuj v tomto som sa nasla..ale ked nas trapi ked vam nieco je!eritrocit napísal:No ja poznám niečo lepšie...
//5-ula, nabudúce použi tlačítko uprav...eritrocit