RAPID Premiium cez WORLD TRANSFER

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

RAPID Premiium cez WORLD TRANSFER

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.com/cgi-bin/wiretransfer.cgi
co si o tom myslite ? AKO TO FUNGUJE ??? THX
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

V noci zo stredy na štvrtok som im poslal peniaze, tak čakám aj ja na odpoveď. :) Ale rátam, že im dôjdu až 27.12. - 28.12., keďže sú tie podrbkané Vianoce.. :D

Inak na starom rapidshare.de bol INETCASH na podobnom princípe a tam to fungovalo v pohode.. ;) po 2-3dňoch od odoslania peňazí došiel login/heslo.. ;)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

brm napísal:V noci zo stredy na štvrtok som im poslal peniaze, tak čakám aj ja na odpoveď. :) Ale rátam, že im dôjdu až 27.12. - 28.12., keďže sú tie podrbkané Vianoce.. :D

Inak na starom rapidshare.de bol INETCASH na podobnom princípe a tam to fungovalo v pohode.. ;) po 2-3dňoch od odoslania peňazí došiel login/heslo.. ;)
inak nieje v tom ziadny zadrhel .. ja neviem az tak moc dobre anglicky tak by to mohol niekto pls prelozit a dat to tam lebo je tam nieco ze nemame nieco hovorit banke ci co :oops: .. neviem :P ...
brm
Darca
Darca

Práveže musíš všetko povedať banke.. a obzvlášť, že poplatok za platbu hradíš Ty v plnej výške. V ČSOB pri sume 54,99EUR to činilo 300SK. Stále lepšie ako kvôli pay palu si dávať embosovanú kartu za 750Sk ročne, keď ju využívam iba na RS.. :D
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

brm napísal:Práveže musíš všetko povedať banke.. a obzvlášť, že poplatok za platbu hradíš Ty v plnej výške. V ČSOB pri sume 54,99EUR to činilo 300SK. Stále lepšie ako kvôli pay palu si dávať embosovanú kartu za 750Sk ročne, keď ju využívam iba na RS.. :D
a tam mi dalo udaje ktore treba vyplnit do toho papiera ked to pojdem platit ... mohol by si my este pls spisat co je co .. THX :)
brm
Darca
Darca

Tieto údaje potrebuješ pri zaslaní peňazí. Buď pôjdeš osobne do nejakej banky alebo to môžeš cez svoj InternetBanking. Musíš si vybrať platbu do zahraničia a tam potrebuješ vyplniť:

Account owner: RapidShare AG (Majiteľ účtu - prijímateľ peňazí)
IBAN: CH91 0483 5009 1878 3200 0 (číslo účtu prijímateľa v tvare IBAN)
BIC/SWIFT: CRESCHZZ80A (SWIFT kód banky prijímateľa)
Bank: CREDIT SUISSE, ZUERICH (názov banky prijímateľa)

Reason for payment: [číslice a písmená a zakódovaný email] (účel platby)
Months of premium access: 12 months (Extension of your account) (toto je len informácia pre Teba, na ako dlho si objednávaš konto)
Amount of money: 54.99 EUROS INCOMING (túto sumu musíš im zaslať)

..ešte raz upozorňujem, musíš si zvoliť, že všetky poplatky za prevod budeš hradiť Ty.

Ešte otázočka.. keď si tam zadal email.. došli Ti tieto informácie aj na email? ..alebo sa len objavili na stránke?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

brm napísal:...
Ešte otázočka.. keď si tam zadal email.. došli Ti tieto informácie aj na email? ..alebo sa len objavili na stránke?
nedosli .. mali by ?
brm
Darca
Darca

Pri INETCASH na rapidshare.de tieto informácie posielali aj na email.. a keď im došli peniaze, tak hneď odoslali aj login/heslo. Teraz to ani mne neposlali.. tak trochu aj tŕpnem, či som tam vôbec napísal dobrú adresu.. bo ak ee.. tak asi budú problémy.. :D ..no uvidíme budúci týždeň.. streda - piatok. ;)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

brm napísal:Pri INETCASH na rapidshare.de tieto informácie posielali aj na email.. a keď im došli peniaze, tak hneď odoslali aj login/heslo. Teraz to ani mne neposlali.. tak trochu aj tŕpnem, či som tam vôbec napísal dobrú adresu.. bo ak ee.. tak asi budú problémy.. :D ..no uvidíme budúci týždeň.. streda - piatok. ;)
takto ja som to tam skusil zaregistrovat na dve e-mailove adresy a ani na jednu to neprislo .. tak podla mna to nechodi ... BTW nevies dokedy su tieto vianocne zlavy ?
brm
Darca
Darca

Oukej.. takže konečne dnes mi došla správa, že konto je predĺžené na ďalší rok. :)

..čiže ak niekto chce vyskúšať WORLD TRANSFER, kľudne môže, funguje to..

..poplatok za transakciu 54,99EUR činí v ČSOB 300SK, pričom za embosovanú kartu, aby som si mohol urobiť konto na PAYPAL, pýtala ČSOB až 750SK ročne. Takto som ušetril 450SK.. :D
Napísať odpoveď