Po čase sem napíšem k tomu aj ja svoj názor, aby som vás teraz neovplyvňoval..
Diamantová voda
Diamantová voda
Poznáte diamantovú vodu? http://diamantovavoda.agartha.cz/ Moja babka ju niekde splašila a začala sa s ňou liečiť. Mnoho ľudí ju pije, natiera si ňou rany a pod. a vidia výsledky. Vyskúšali ste ju už? Čo si o tom myslíte?? Hlasujte, píšte svoje názory, poznatky, tvrdenia, pochybnosti, všetko sem dolu
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Sniper-SVK
Expert
-
RATZINGER666
Darca
Moja ex to zohnala od kamosky, ktorej matka sa venuje ezoterike etc. Najprv som cumel, o com mi to toci... Nasledne mi dala ochutnat vodu z dvoch poharov a jedna bola naozaj lepsia. Skusal som to teda nejaky cas pit, v lete som si tuto vodu braval na korcule etc. Ta voda v priebehu niekolkych hodin naozaj beznu vodu z vodovodu ocisti od chloru a zmeni jej chut (aj v sklenenom dzbane, fikus-kukis ; ) no nejake rany, alebo choroby som nou neliecil- ziadne som liecit nemusel. Jedine, co k tomu mozem napisat je, ze mi chutila lepsie ako bezna voda z vodovodu... aj ked to povodne bola bezna voda z vodovodu, heh. Ak to bol nasledok placeba, tak to bolo josetsakramentske placebo ; ) BTW. myslim, ze skor ako tu trepat pcoviny by to poniektori mali najprv vyskusat a potom sem pisat svoje skusenosti (cest vynimkam, ktore aj skepticky nazor dokazu napisat rozumne).
V prip. pochybnosti sa odporuca prevarit... BTW. popri pozornosti, ktoru diamantova voda vzbudila aj v mediach- v niektorych bola dokonca propagovana- bola imho uz neraz laboratorne analyzovana... Nieco je mozne najst aj na nete, o.i. napr.Holubar napísal:Namiesto ochutnavania by som ju najprv podrobil dokladnej chemickej analyze. Uz to, ze dokaze "odchlorovat" moze svedcit o pritomnosti "istych" aditivnych latok, ktore mozu ovplyvnit aj ine jej vlastnosti.
Inak je to uplne jednoduche... kto chce, nech si to pije aj do bezvedomia, kto nie, jednoducho na to hodi bobek. That´s allTestování Diamantové vody z hlediska mikrobiologie a chemický rozbor
Chtěli bychom se zmínit také o tom, že jsme nechali Diamantovou vodu v červenci 2005 v laboratoři v Centru klinické mikrobiologie v Brně otestovat, abychom věděli, zda je tato voda v pořádku a kvalitní po mikrobiologické stránce.
Testy dopadly dobře a můžeme konstatovat, že Diamantová voda je po této stránce naprosto v pořádku a kvalitní.
Chemický rozbor ukázal, že Diamantová voda je měkčí než běžná pitná voda.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
"Mnozit vodu" ...fikus-kukis napísal:A dokáže sa vám aj množiť? Teda, že z chlórovanej spraví seba.
K teme: Joooj synu, tak to ti nepoviem. Vies, neskusal som to, preco aj? Vody tam tecie od nepamati neurekom, tak nebudem neak "premienat" tuto chlorovanu.
Este sa spytam, ta voda je aj neako lieciva? Ci ma neake "special" ucinky?