Mc krik napísal:j**e vam.chcel by som poznat cloveka kto sa naje**l v 10 rokoch.
Jaky dementi to hlasovali.Asi ti co si dali glg z vina.To potom som aj ja ta prva moznost
Neveríš ale sú taký idioti čo cchú bzť veľkými frajermi a tak to skúsia.Tu napríklad sme stretli partu 9 ročných malých blbov ktorý nakúpili 4,5l vína a išli sa opiť.No tak boli asi 4 odpili pomaly 4dcl maximálne a už mali dosť.Otras
M142 napísal:Neveríš ale sú taký idioti čo cchú bzť veľkými frajermi a tak to skúsia.Tu napríklad sme stretli partu 9 ročných malých blbov ktorý nakúpili 4,5l vína a išli sa opiť.No tak boli asi 4 odpili pomaly 4dcl maximálne a už mali dosť.Otras
lol 4dcl vina a je ozraty To vino by im ani nepredali.
chlapci to ja som zacal az nieco po 18ke, keby ze nechodim s babou, tak este doteraz nepijem, bol som strasny odporca toho, ale teraz.... mmm CAJIkY RULEZZZ (TATRANSKY, GERLASSKY) a tekilka
Asi ked som mal 8 rokov, pamätam si, ze som az grcal a bluznil vypil som jeden velky pohar vina ktory som videl na stole v kuchyni a rodicom az potom doslo,ze to je od toho ked zbadali prazdny pohar
Vesper napísal:sakra to tu som ja jediny taky extremista? no co uz ja som sa prvykrat rozmlatil na sracky s jednym kamaratom u nas na radvanskom jarmoku ked sme mali 12 kazdy z nas vypil 2 litre burciaku a boli sme spiti ako rite a sli sme este ku mne domov spat, no a rodicia to nejak prezili tak je dobre
poslusne hlasim, ja som bol ten "jeden kamarat".. myslim, ze to bolo asi len 1,7 litra ale mali sme fakt 12.. no to bola brutalita.. boli sme fakt ze na hovna, celu noc som pregrcal... no hanba...
na silvestra ked som mal 14 alebo 13 rokov ze ideme pit mali sme flasku vina 1,5L tam bolo nikto nechcel tak ja som to sam vypil omg som prespal celeho silvestra doma v postielke
Do 14 som bol slusny chlapec ale odvtedy to somnou ide dolu vodou.
Bolo to na polovnickej u nas na dedine a videli ma vtedy nasi.Na dalsi den facka a bolo mi fajn ...
EDIT:Ale ked jazdim tak si nedam !Nechapem takych ludi a strielal by som to ...
13.rokov, sakra a zo slivky, neviem preco ale mal som uplne divne nalady, mozno to bol nejaky polsky pancovany chlast lebo som plakal a zaroven sa smial
ja v 17 na skolskom vylete, ked sme boli na chate, nad wc-kom som stravil 4hodiny, za trest som musel varit gulas na druhy den, co nakoniec bola vyhra, kedze sli na 8 hodinovu turu
o dalsich detailoch sa nejdem rozpisovat
ako ozrat je jedno a uplne ze na mol je druhe ozraty asi ja ani neviem ale na mol na tohtorocnom hodokvase ludia ja si nepamatam nic a viem ze ma tahali po celom arealy lebo som sa nevedel udrzat na nohach
*Barborka* napísal:Ja som sa 1x opila v 14 a to ma opili rodicia ked sme boli na navsteve u rodiny v KE a vyrazili sme do ulic nocneho mesta .... ale dobre bolo