metalcore
-
Sniper-SVK
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
caliban imo sracka brutalna.nicim vynimocna hudba spev spevaka je uplne hrozny,brutalny podpriemer.nic nove nepriniesli akurat sa zviezli na vlne kvalitnych kapiel.musia mat teda skveleho manazera ked su znamy aj v strednej europeVesper napísal:celkovo tento styl az tak nepoznam ale co som pocul nejake pesnicky tak sa mi celkom pacili... ked to ma energiu tak je dobreaj ked skor niekolko druhov metalu alebo hard a grind core
ale vravim v kazdom style je kvalita aj sracky... z tohto sa ma zatial viac oslovili Atreyu a Caliban a vlastne ovela viac som toho ani nepocul...
-
Tequilla-888
Novice
Music
Ja moc Atreyu nemusim Metal/Rock ja si radsej vypocujem DeviDriver,Chimaira,Threat Signal ale ako sa hovori kolko ludi tolko chuti
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
v kazdom style sa najdu veci kvalitne aj nekvalitne.no taky unearth alebo as i lay dying maju fakt dost zlozite sola.all that remains na novom albume znie pomaly ako black metal a to nie je teda jednoducha hudba.Aldeberan napísal:imo,v sucastnosti existuje taka tendencia kazdy stvorakordovy metal vydavat za metalcore ... a Lamb of God moc zlozitu hudbu nemaju(druhe nepoznam)
btw nauc sa solo z unearth-zombie autopilot a posli mi nahravku.ked to bude dobre tak ti ihned poslem tisic korun
a co si tim chcel povedat , ze ked tam neni dvoj minutove solo tak je to shit....omg a by som ta chcel videt ze jak hrajes Lamb of GodAldeberan napísal:imo,v sucastnosti existuje taka tendencia kazdy stvorakordovy metal vydavat za metalcore ... a Lamb of God moc zlozitu hudbu nemaju(druhe nepoznam)
-
jamess
Light Professional
LOG nie je tazke hrat, vlastne 11th hour bola moja prva pesnicka co som vedel celu zahrat ^_^skura3 napísal:a co si tim chcel povedat , ze ked tam neni dvoj minutove solo tak je to shit....omg a by som ta chcel videt ze jak hrajes Lamb of God
imho lamb of god je celkom pocuvatelny metalcore..ale stale sa mi dako metalcore nepozdava ako celok...ale dobre veci sanajdu tj...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
nj mam rad viacej melodickejsie veci.a mam rad ked nemaju nasilu uplne zdistortiovane nastroje.tiez mam rad ked su vokalove refreny.napr ten bubenik vokalista z atreyu ma uzasne refreny.ale zase pri niektorych kapelach ma spevak taky uzasny hlas ze tie vokale tam ani nechybaju (as i lay dying) no a v LOG ten spevak nema taky hlas a spevak z Calibanu ma hlas jakeby mu trhali hlasivkyjamess napísal:ty si asi teda skor na take 'lahsie' veci?
btw trivium pocuvas?
k triviu.no pocuvam.mam vsetky albumy.su v pohode ale v playliste ich nemam.akurat ich novy album Crusade je vynimka.tam maju fakt dobre veci
-
jamess
Light Professional
no ja som sa na trvium pytal lebo prave ich spev sa mi totalne nepaci..to ani nie je spev, ani growling ani nic, to je len dake inhalovanie....ale sto ludi sto chutipinacolada napísal:nj mam rad viacej melodickejsie veci.a mam rad ked nemaju nasilu uplne zdistortiovane nastroje.tiez mam rad ked su vokalove refreny.napr ten bubenik vokalista z atreyu ma uzasne refreny.ale zase pri niektorych kapelach ma spevak taky uzasny hlas ze tie vokale tam ani nechybaju (as i lay dying) no a v LOG ten spevak nema taky hlas a spevak z Calibanu ma hlas jakeby mu trhali hlasivky
k triviu.no pocuvam.mam vsetky albumy.su v pohode ale v playliste ich nemam.akurat ich novy album Crusade je vynimka.tam maju fakt dobre veci
-
pinacolada
Guru wannabe