Chcem sa poradit co mam doniest??Myslim ako nejaku pozornost ..
Bojim sa ze ked donesiem vino(inak mam 22r.) tak si pomyslia ze som nejaky alkac
Poradte co by som mal zobrat alebo co ste nosili vy??
kvalitnym vinom urcite nic nepokazis, tak ako spominal schw33k... ale zasa nie pivnicneho aniela alebo sladku panischw33k napísal:Vidíš a ja som nedoniesol nič , iba seba
No , teraz na tvojom mieste , chutné víno nič nepokazí , ak si o Tebe budú myslieť preto niečo zlé, sú čudáci ..
"Svokre" možno kvety nejaké tie malé zväzky , či ako sa to volá alebo dezertík
//hojko: Tie zvazky sa volaju burina.
Podla mna je vino dobry napad... samozrejme ak nekupis nejake cuco alebo vino za 80,-- Sk. Alebo potom pani domacej nejaku kavicku, to je podla mna tiez celkom v ophode...pavuk96 napísal:Poradte: V nedelu mam prist na navstevu k jej rodicom.Ale bude to ine ako ked pridete a zatvorite sa v izbe.Idem na pohovor![]()
Chcem sa poradit co mam doniest??Myslim ako nejaku pozornost ..
Bojim sa ze ked donesiem vino(inak mam 22r.) tak si pomyslia ze som nejaky alkac![]()
Poradte co by som mal zobrat alebo co ste nosili vy??
uhh necel by som ale mas pravdu frajerkin otec nie je prave ta osoba ktorej by sa mali hadzat na nos haluskywarnet napísal:ludia taky pohovor som zazil minule ale nevedel som ze to bude pohovor jednoducho sme boli v jej izbe kecalia robili ine veci a jej oco ma zavolala take otazky mi daval ze pijes? fajcis? kolko si mal dievca? si panic?? atd a viete co je najhorsia zbran na otca uprimnost ...... uplne ma schvalil