Prepac, ze som za vyrazom "a ešte len potom začne skutočná sranda." nevidel, ze tym myslis prave totoMr.Henky napísal:No šak ja netvrdím, že to bude nejak extra rýchlejšie. Ja len tvrdím, že to bude lepšie. Tojď vsjo.
AMD Athlon64 X2 6000+, aneb "AMD strickes back!"
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Amd za mesiac vypusti FX 70 platformu AMD „4×4“ zalozenu na 2 FXkach socketu 1207 ktore nebudu vyzadovat ecc ddr2 postacia im obycajne ddr2 . Ceny su 999 dolarov (2×FX-70). Dva FX-72(2.8 Ghz) kupite za 1 132 dolarov a dva FX-74 (3 GHz) za 1 500 dolarov. Dosky doda nVidia spolu s novym chipseom 680a coz su vlastne dva nForce 590 SLI doska bude mat 4 PCI-e sloty z toho 2 16x a dva 8x dalej 12 sataII portov a styri gigabytove sietovky 
-
Eagle60
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Nechapem AMD, preco idu smerom, ktorym sa kedysi poberal intel. Preco nezvysia priepustnost HT na ukor noveho chipsetu a nedaju inu varku procakov. Intel to dobre vyriesil s core duo, klobuk dole, asi to je vsetko o tych prachoch na vyvoj a prechod tovarni na nove technologie, ale kazdopadne drzim palce AMD
nech sa nedaju zahanbit, sak vzdy kralovali v hrach...
Všetko toto bude, ale až na budúci rok. Zatiaľ sa AMD snaží kontrovať seč to jde.Eagle60 napísal:Nechapem AMD, preco idu smerom, ktorym sa kedysi poberal intel. Preco nezvysia priepustnost HT na ukor noveho chipsetu a nedaju inu varku procakov. Intel to dobre vyriesil s core duo, klobuk dole, asi to je vsetko o tych prachoch na vyvoj a prechod tovarni na nove technologie, ale kazdopadne drzim palce AMDnech sa nedaju zahanbit, sak vzdy kralovali v hrach...
http://www.zive.cz/h/Uzivatel/AR.asp?ARI=132361
Iné testy zatiaľ nie sú. Nové Athlony splnili presne to, čo som od nich čakal.
Iné testy zatiaľ nie sú. Nové Athlony splnili presne to, čo som od nich čakal.