Problém s pripojením k internetu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Supernatural
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Problém s pripojením k internetu

Príspevok od používateľa Supernatural »

Inštaloval som dnes nové internentové pripojenie - chello easy.. Po počiatočných problémoch s inštaláciou modemu a jeho aktiváciou, sa mi podarilo pripojiť na internet. Keďže som ho inštaloval na úplne nový pc s novým windowsom, internet a jeho funkčnosť som skúšal iba v internet exploreri. Pri klasickom browsovaní po stránkach som bol až prekvapený rýchlosťou načítavania jednotlivých stránok... Problém však začal, keď som chcel z netu stiahnúť nejaký súbor.. Downloading začal klasicky, no po chvíľe sa sťahovania súboru zastavilo. Robí to stále. Nič sa nedá stiahnúť. Nerobí to len IE, ale aj antivir a antispyware, ked sa updatoval, tak update sa stiahol napr. na 44 percent,a potom sa zastavil...

Neviete niekto čím to môže byť?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

hm. zaujimavy problem... vyskusaj napr bittorrent, ktory bezi na inych portoch ako 80tka http.
o niecom takom som ale v suvislosti s chellom nepocul, mozno bude problem v linke(ja si pamatam ze technici z upc ju premeriavali pred tym ako nahodili modem), ale to by sa prenost nezastavil, len spomalil.
ak to nepojde, potom jedine technicka podpora upc, mozno maju oni nejaky problem.
Supernatural
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Supernatural »

ja som ešte skúšal ftp prenos, aby som zistil či to robí iba http port, tam sa mi zdalo, že prenos aj ide, ale po chvíľke ma z môjho ftp odpojilo, ale tu môže byť problém s ftp serverom, takže toto by som za nejakú podstatnú informáciu nepovažoval... Ale skúsim vyskúšať iné porty.. napr. skype a pod....
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

skus použit nejaky download manager a uvidis co to spravy... mne sa tahanie cez internet explorer neosvedcilo, osobne som s tym mal vzdy problemy
Napísať odpoveď