Silvester
-
last_knight
Light Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
idem na chatu s priatelmi a priatelkami.
pripravy-no na chatu treba napalit dorbu hudbu a nejak dopravit ohrievace a sud piva.toto su su jedine pripravy.
lacny alkohol-na silvestra pijeme iba drahy bolo nas predsavuatie.cize berieme pushkin,amudsen,absint,jagermeister a malibu.odkial sme to zohnali sa radsej nepytajte
pripravy-no na chatu treba napalit dorbu hudbu a nejak dopravit ohrievace a sud piva.toto su su jedine pripravy.
lacny alkohol-na silvestra pijeme iba drahy bolo nas predsavuatie.cize berieme pushkin,amudsen,absint,jagermeister a malibu.odkial sme to zohnali sa radsej nepytajte
No určite budeme spokojnejší až opravíš ten názov Silvester..
K téme : Nejako ma už prestali baviť každoročné rozbíjačky na potulných chatách s kamarátmi..
Preto tento rok strávim s priateľkou Silvester u švagra a sestry , a rozbijem sa u nich
A nakoniec ani možno nie , bo som chorý ako prasa , beriem antibiotiká , ale zas tie by sa možno aj dali vysadiť , no uvidíme
Alkohol : Jägermaister , JägerTraum , Borovička , Tatranský čaj - predpokladám
K téme : Nejako ma už prestali baviť každoročné rozbíjačky na potulných chatách s kamarátmi..
Preto tento rok strávim s priateľkou Silvester u švagra a sestry , a rozbijem sa u nich
A nakoniec ani možno nie , bo som chorý ako prasa , beriem antibiotiká , ale zas tie by sa možno aj dali vysadiť , no uvidíme
Alkohol : Jägermaister , JägerTraum , Borovička , Tatranský čaj - predpokladám
-
Traktorista
Guru
-
mastermind
VIP
no tak tento silvester budem travit pekne pokojne. za cely rok som bol na dostatocnom mnozstve akcii, mal som dostatocne mnozstvo zabavy a uprimne povedane, som z toho trosku vycerpany...
takze ako bude vyzerat moj silvester? ja, prijemna hudba, skvela kniha ktoru som si kupil na vianoce a 5 putnove tokajske vino.
takze ako bude vyzerat moj silvester? ja, prijemna hudba, skvela kniha ktoru som si kupil na vianoce a 5 putnove tokajske vino.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ej ale zlenivievas.pravda je ze ani ja sa nikam nechystam. som stretol kamaratku ta povedala ze aj ona je doma ta mozno pojdeme len tak vonka sa prejst. na chatu sa mi nikam nechce ist.mastermind napísal:no tak tento silvester budem travit pekne pokojne. za cely rok som bol na dostatocnom mnozstve akcii, mal som dostatocne mnozstvo zabavy a uprimne povedane, som z toho trosku vycerpany...
ak sa smiem opytat aku knihu si si kupil? dufam ze ziadne MySQL alebo C++
-
Traktorista
Guru
podla toho ci to bude v panelaku alebo v rodinom byte ak v panelaku tak budete mat po chlebe (podla toho aky budu susedia nejaki stary dochodci prajemTraktorista napísal:lolec, ako berem tam bedne,... to je fakt na pi*u, to sa tam ani neoplati moc peckovat, bo fakt dojdu fizli,...
nemate stym nejake skusenosti? ja som zatial takto fizlov nestretol, ze rusenie nocneho kludu, neviete ako je to na silvestra?
-
pinacolada
Guru wannabe