Mňa tak ani nezaujíma v akom som autobuse, len nech je za volantom normálny vodič. Ale ten Solaris je docela fajn bus, niekedy sa stane že si kvôli nemu počkám 2-3 min a nenastúpim do autobusu ktorý ma tu istú trasu.
aky pride, takym idem...
totiz u nas v TN moc nemame prilezitost si vyberat ked kazdy spoj ide s min. 15min intervalom
no a v ZA chodim len trolejbusom, tam su vsetky trolejbusy rovnake...
hm u nas su len obycajne ja by som to rozdelil takto nove.. to su tie modre alebo fialove potom take starsie karosi...s turbom a bez a potom ti etake telocvicne kde je malo sedadiel a vela miest na statie
Nizkopodlazny, Solaris. Ale teraz som prisiela na cestu do skoly brikov (elektrickou) lebo tie preplnene autobusy ma je*u. Ja ako debil si davam dole tasku, aby som nezavadzal kazdemu (nie som tlusty, ale niekedy mam toho viac, blba skola, ze?) a ostatny si v pohode vlacia tasky na ich cnostnych chrbatoch. Takze uprednostnujem elektricky.
je jedno aky autobus len nech je to rychle a v zime nech je tam teplo neznasam trolejbusy a hlavne ked napadne v zime prvy snech alebo je nejaka namraza tak to je koniec
Tie nove Solarisi su best, ale k nam to nechodi, takze len prileziostne sa mozem vytesovat.
Denne jazdim na Karose B 741, Ikaruse 283 a Ikaruse 435 a okrem 283-ky sa daju vsetky
sestkou a niekedy aj patkou..ale radsej sestkou, pretoze ta stoji rovno pred mojim blokom... kym som byval na dedine-chodil som osmickou alebo stvorkou, ale radsej osmickou, pretoze stvorkou mi cesta trvala niekedy aj styridsatpat minut, ale niekedy to bolo zase dobre pretoze som sa trosku viac povozil
100 K+ pre autora temy
mam rad autobusy Ikarusy su celkom dobre a vcera som jazdil v jednom cistonovom aj ked bol trosicku hlucnejsi ale to asi lebo som sedel pod kolesami, nemam rad stare KAROSY aj ked vydrzali toho vela no uz je cas na zmenu a realizaciu novych a ekologickejsich autobosov v SR