11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

ak by bol zaujem tak by som vam 2nd edition upol v troch raroch na megaupload
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

zvonenie33 napísal:ak by bol zaujem tak by som vam 2nd edition upol v troch raroch na megaupload
...upni, som ho nechtiac vymazal :cry:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak som si konecne pozrel vsetky dostupne dokumenty a len ma utvrdili v mojej pravde a napravili par mylnych informacii... je to smutne ze to takto skoncilo, kreslo pre busha, ale elektricke (a pre vsetkych zainteresovanych)

a preco to spravili? uplne jednoduche vysvetlenie - zamienka na napadnutie iraku, afganistanu pod vlajkou boja proti terorizmu a hadajte co s tym suvisi. zbrojny priemysel - zbrane. tie najviac hybu americkou ekonomikou... cele to bolo o peniazoch, par ludi sa neskutocne nabalilo...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Kibo napísal:tak som si konecne pozrel vsetky dostupne dokumenty a len ma utvrdili v mojej pravde a napravili par mylnych informacii... je to smutne ze to takto skoncilo, kreslo pre busha, ale elektricke (a pre vsetkych zainteresovanych)

a preco to spravili? uplne jednoduche vysvetlenie - zamienka na napadnutie iraku, afganistanu pod vlajkou boja proti terorizmu a hadajte co s tym suvisi. zbrojny priemysel - zbrane. tie najviac hybu americkou ekonomikou... cele to bolo o peniazoch, par ludi sa neskutocne nabalilo...
vies co?Tento tvoj post je tak naivny ze ho radsej nekomentujem... :evil:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Sheep napísal:vies co?Tento tvoj post je tak naivny ze ho radsej nekomentujem... :evil:
smiem sa spytat v com ma dotycny zasadnu chybu? Lebo aj ked je to napisane usmevnym stylom, je to vlastne pomerne spravne zhrnutie. :) (nemam v umysle vyvolavat diskusie o opravnenosti krajin napadat suverenne staty alebo relativizovat terorizmus - uz to bolo diskutovane inde, ale tvoja reakcia sa ma dotkla...peace)
Blekota
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Blekota »

kde sa da stiahnut to video? lebo odkaz uz nefunguje
Sheep
Addict
Addict

Stoporko napísal:smiem sa spytat v com ma dotycny zasadnu chybu? Lebo aj ked je to napisane usmevnym stylom, je to vlastne pomerne spravne zhrnutie. :) (nemam v umysle vyvolavat diskusie o opravnenosti krajin napadat suverenne staty alebo relativizovat terorizmus - uz to bolo diskutovane inde, ale tvoja reakcia sa ma dotkla...peace)
ja tomu vazne nechapem, vy ste tu ludia naoaj hoci cim ovplyvnitelni, uvidite na nete video ktore ukazuje zinscenovanie utoku na dvojicky armadou USA a uz ste vsetci v tom ze je to tak a ze jaky su amici blbci...ved viete otom ze keby niekto daco take nariadil tak by ho dnes obesili...a co piloti? a unesene lietadla?, chcete povedat ze vlada podlatila pilotov a cestujucich aby tam proste do toho vrazili a hotovo?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Sheep napísal:ja tomu vazne nechapem, vy ste tu ludia naoaj hoci cim ovplyvnitelni, uvidite na nete video ktore ukazuje zinscenovanie utoku na dvojicky armadou USA a uz ste vsetci v tom ze je to tak a ze jaky su amici blbci...ved viete otom ze keby niekto daco take nariadil tak by ho dnes obesili...a co piloti? a unesene lietadla?, chcete povedat ze vlada podlatila pilotov a cestujucich aby tam proste do toho vrazili a hotovo?
uniest lietadlo nad obyvanou zonou je prakticky nemozne.... pripajam stanovisko profesionalneho pilota na tuto temu z ineho fora:
Dobře vysvětlím ti co jsem měl na mysli. Zůstanu u zabezpečení letového provozu zde v Čechách a pak si domysli jaké je asi v USA. Letadlo je samozřejmě možné unést, jak u nás tak kdekoli ve světě, to jsem ani netvrdil. Popíši ti co se normálně stane při odklonu letadla z kurzu. Před každým vzletem dostane kapitán letu squawk kód a letový plán, který je nahrán v počítači letadla. Squawk kód se mění při průletu každou kontrolní zónou, nejdéle však po 10-ti minutách. Tímto kódem se identifikuješ ve vzdušném prostoru. Když někdo unese letadlo a kapitán se neozve v příslušném intervalu, začíná stav nouze a vyhodnocení. Každopádně vždy dostává echo ozbrojená složka,která má od té doby pohotovost. Dalších pět minut se čeká na navázání kontaktu s letem, po této době startuje ozbrojená složka , která letí na určený kurz letadla. Pokud je na radaru a letí v určeném letovém koridoru. Takže únosce má 15 minut na to aby se ozval a řekl co chce. Ozbrojená složka provede vizuální kontrolu letu. Pak existují 3 mírové donucovací metody k navázání kontaktu s kontrolou letu. Pokud pilot v letadle reaguje, ale má třeba poruchu přístrojů dostane ho ozbrojená složka na nejbližší možné místo přistání s tím že obě letadla jsou nyní vojenská složka. Pokud ale nikdo nereaguje, příkaz je jednoznačný. U nás je to horší s neobydlenými zónami, ale i tak jich je dost. Pak existuje koridor s omezeným přístupem a tzv nulový koridor. Ten my u nás nemáme, ale v USA jich mají nespočet. Koridor s omezeným přístupem, může využívat pouze ozbrojená složka a to ještě jen tehdy pokud je prostor ohrožen. Pokud ale vědomně nebo nevědomně poruším letový plán a uhnu z koridoru, okamžitě ztrácím squawk kód a jsem zařazen do kategorie letu narušitel. V takovémto případě je postup stejný, ale ozbr. složky startují ihned a letí na kurz letu. Vše jde navíc přes ministra obrany anejvyšší místa, která se musí rychle rozhodnout co s letem udělat. Ať jsem terorista nebo jen pilot v nouzi, vždy mám 15 minut maximálně na to abych něco udělal, pak už mám vojenský doprovod. Zabezpečovací zařízení je tak dobře vymyšlené , že letadlo vysílá nejbližšímu kontolnímu středisku Squawk kód v kterém jsou údaje o letové výšce, kurzu, stav paliva a základní životně důležité tech. údaje. Toto zařízení má i vlastní nepřerušitelný zdroj. Toto zařízení je v letadle ukryto a zapečetěno. Já osobně jsem nikdy nezjistil kde se v letadle nachází, navíc je prý v každém letadle jinde. Radar prostě neoblbnu, pokud neletím ve výšce max. 500m.n.m.
Což s dopravním letadlem nejde, pokud nejdu na přistání. Pak se ještě dělá vzájemná identifikace. Vysvětlím. Letím ve výšce 10000m a kontrola letu mi udá souřadnice letu třeba N0017F, a současně moje údaje zadá letadlu které by mě na určených souřadnicích mělo vidět na radaru i vizuálně. Pokud letadlo vidím a je na určených souřadnicích musím ihned potvrdit věži, vizuální kontakt , to se děje celý let, a týká se to i malých letadel. Pokud to letadlo nevidím ani na radaru ani vizuálně, nebo je na jiných souřadnicích, vše musím hlásit. Pak existuje tzv. naváděcí kontrola, která v případě nutných změn letového plánu, změní ůdaje v počítači letadla. Pilot je s tím srozumněn, jelikož na tu dobu musí převzít ruční řízení a vypnout autopilota. Během letu se vyhodnocuje podle squawk kódu volnost letových koridorů. Je toho ale mnohem více a nebudu zde psát vše co jsem se učil. V USA v té době měli ještě o dva zabezpečovací systémy, jeden pozemní a jeden vzdušný více než Evropa. WTC se navíc nacházelo v Nulovém koridoru, vše jsem propočítával a zjistil jsem že aby to mohlo být reálně možné, muselo se dít asi toto:
Letadla odstartovala bez squawk kódu
Piloti nenašli v kabině vysílačku
Zapomněli také na přísná pravidla pobytu v kabině
Ten den USA měnila kondenzátory ve všech radarech, takže nebyly funkční
Na kontrolních věžích měli všichni do jednoho spalničky, takže leželi doma
Další dva zabezpečovací systémy se ten den porouchaly
Ozbrojeným složkám se nedalo dovolat, nešel jim proud a záložní zdroje procházely rekonstrukcí
Ministr obrany, všichni jeho podřízení a prezident byli asi po mejdanu a měli bolehlav, tak nebrali telefony.
Takže jediný kdo měl ten den ohromné štěstí a fungoval byli teroristi. Opravdu nejsem magor abych věřil v selhání všech prostředků najednou. U jednoho letadla bych to ještě překousl, ale u 5 letadel? Nikdy. Toto jsou prostě fakta, která nevyvrátí nikdo, leda by byl šotkem, který zařídil globální selhání. Nepřesvědčuji nikoho o tom, že to musí být po mém, ale ta technika prostě očůrat nejde. A když tak ne všechna najednou. Pokud někdo znáte zabezpečovací systém vlakového provozu, nejen povrchně tak víte o čem mluvím a u letadel je to zabezpečení mnohem lepší, přesnější a několikanásobné. Je mi líto, že se to stalo ,a je mi líto ještě více toho, že se to stalo spouštěcím mechanizmem k vraždění a boji o území a suroviny. Co dodat, věřte si čemu chcete, já si s dalšími lidmi dovolím pochybovat o pravdě.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

skoda len ze ten clanok nadomnou si 99.99% ludi neprecita a aj keby hej tak jednoducho neuveria ze almighty america si to spravila sama. ale toto vysvetlenie je najjednoduchsie a najrealnejsie. a vsetky udalosti co sa diali potom tomu davaju za pravdu. som len zvedavy co sa este udeje.
Sheep
Addict
Addict

zelovoc napísal:skoda len ze ten clanok nadomnou si 99.99% ludi neprecita a aj keby hej tak jednoducho neuveria ze almighty america si to spravila sama. ale toto vysvetlenie je najjednoduchsie a najrealnejsie. a vsetky udalosti co sa diali potom tomu davaju za pravdu. som len zvedavy co sa este udeje.
clanok som si precital cely, ano bezpesnost USA je neporazitelna, ide vies vsak oco?oto ze teroristi boli cviceni v americkych vojensnkych ustavoch ako vojaci, piloti a neviem jake pozicie...po XX rokoch sa vratili a vyuzili svoje vedomosti na prelom bezpecnosti, inak na utoku sa zucastnilo ovela viac ludi nez len dvaja unoscovia a usama, vsade su a vsade maju kontakty, technicky sa ich system neda obabrat, avsak clovek ktory ma ktomu pristup moze byt kludne terorista tiez a pekne to zariadi...

edit: aj tych 15 minut od posledneho ohlasenia staci nato aby zrobili utok... :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Sheep napísal: edit: aj tych 15 minut od posledneho ohlasenia staci nato aby zrobili utok... :wink:
nestaci.lietadla boli unesene nad Atlantikom.... kym by sa vratili nad pevninu uz by im robili spolocnost 2 F 16tky
nadl
Medium Star
Medium Star

Re: hm

Príspevok od používateľa nadl »

Schyl2o napísal:Tak dnes som si dopozeral ten dokument a je to fakt zaujimave, hlavne to s tym zlatom co bolo umiestnene pri dvojickach.Kam asi zmizlo? hm a to ze niekto pisal, ze tie konstrukcie roztavil letecky benzin. Letecky benzin hori a udrziava teplotu 1100st. C. a pri akej teplote sa tavi zelezo? a esteze ten ohen sa nemohol sirit, lebo vsetky vytahy co su tam boli vzduchotesne , takze ako vidiet na niektorych zaberoch z TV ako sa im podarilo vybit okna? nieco na tom bude urcite...uz len kvoli tomu zlatu co tam bolo...
Nechápem prečo hovoríte o leteckom benzíne? Letecký benzín sa použiva v piestových a hviezdicových leteckých motoroch. Turbínove motori sú pohánané leteckým petrolinom ( elerixom alebo kerosínom ) to tak na okraj, horlavosť petrolínu ma svoju tepeľnú hodnotu.
nadl
Medium Star
Medium Star

okonenipica napísal:Frostik uz si sa zamyslel nad tym preco mas karmu v minuse ?? :roll:
To keď budeš pľuť na rusov budeš mať lepšiu karmu?
1. Rusi nevyvraždili pôvodné obyvateľsvo indianov a taktiž ích nepozatvárali do rezervácii ako opice do ZOO.
2. Rusi nezavraždili Johna Fidgeralda Kennedyho a jeho brata Róberta,
taktiž nenasmerovali lietadlo z posledným bratom Kennediovcov na
ocean ( zlihala avionika......)
3. Domnelom útoku lietadiel na dvojičky bolo cca. 3000 obetí a preto
sa mi nedá opýtať koľko ludí pracovalo počas pracovnej doby v
dvojičkách?
4. Najhoršia vec je ľudská chamtivosť, exizistuje krvná skupina tvórov
chamtivých ako supi. :smt065
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

nadl napísal:To keď budeš pľuť na rusov budeš mať lepšiu karmu?
1. Rusi nevyvraždili pôvodné obyvateľsvo indianov a taktiž ích nepozatvárali do rezervácii ako opice do ZOO.
2. Rusi nezavraždili Johna Fidgeralda Kennedyho a jeho brata Róberta,
taktiž nenasmerovali lietadlo z posledným bratom Kennediovcov na
ocean ( zlihala avionika......)
3. Domnelom útoku lietadiel na dvojičky bolo cca. 3000 obetí a preto
sa mi nedá opýtať koľko ludí pracovalo počas pracovnej doby v
dvojičkách?
4. Najhoršia vec je ľudská chamtivosť, exizistuje krvná skupina tvórov
chamtivých ako supi. :smt065
rusi vyvrazdili iba 50000000 vlastnych ludi
nadl
Medium Star
Medium Star

peterkozel napísal:rusi vyvrazdili iba 50000000 vlastnych ludi
To prosím ľa kde si to vzal? Ak by to rusi urobili tak by nad Hitlerom namal kto vyhrarať! Podľa mňa by si už na tomto fóre nepísal, nakoľko by ťa nemci
zomleli na mäsovom mlynčeku a nakrmili by nemeckých ovčiakov.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

pozri si nejake dokumenty o vlade stalina...a zistis ze rusi si povrazdili rovnaky pocet ludi ako 2.sv.vojna
jackb
Redeemer
Redeemer

Stalina a Hitlera rieste inde. tu je velmi OT, nazov temy je 11.9.: pravda alebo loz (alebo nieco v tmom duchu) ta saa toho pls drzme.
nadl
Medium Star
Medium Star

peterkozel napísal:pozri si nejake dokumenty o vlade stalina...a zistis ze rusi si povrazdili rovnaky pocet ludi ako 2.sv.vojna
Nabyť rusov a Stalina ta by sa tvojim rodičom prihodilo to čo som tam napísal. Neodvolavaj sa na nejaku pofidérnu tlač.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Ak si myslis to, ze s tymi dvojickami to bol len blud tak si pozri toto... bolo to dokazane neoficialnou cestou prostrednictvom ludi, ktori sa zaujimali o to vsetko.

http://video.google.com/videoplay?docid ... feed&hl=en

Dovod vojny: pad dvojiciek, teroristicke ciny, chemicke zbrane

Obyvatelia Iraku zili pod tlakom diktatorskeho rezimu, avsak fungoval.
Fungoval avsak za cenu obeti a konfliktov. Po obsadeni americanmi a zmeny Iraku na "demokraticky" stat nastal chaos na uliciach, kazdodenne umieraju nevinny ludia, americki vojaci.

Stalo to zato? ... vsetky ti mrtvy - vsetko kvoli utoku opodstatnemu velezradnymi cinmi americkej "neznamej" vlady - padu dvojiciek.
Je jasne, ze svet musi bojovat proti terorizmu avsak takto spravili viac skody ako dobreho. Kolko bolo zabitych americkych vojakov? Kolko zomrelo vojakov irackej armady? Kolko nevinnych ludi zomrelo - civilne obete?

Iracania sa tesia, americky "bohovia" odstranili diktatorsky rezim, ale za aku cenu a kolko vyhaslich zivotov. Ja som uz len zvedavy co nastane teraz, po popraveni Saddáma... dnes uz zomrelo 30 ludi par hodin po poprave Hussaina... umrie jeden je to tragedia, umru tisicky je to statistika!

//mastermind: presunute z temy o poprave sadama husajna
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

artabanes napísal:canopus - mýliš sa, dokázalo sa to, že to bola dopredu pripravená cielená demolácia budov - takže blud je vravieť že je to blud.
ty si ale idiot. nabuduce, ked budes takto presvedceny a dokazany, chod sa do tej budovy posadit a zazi si "cielenu demolaciu". som zvedavy, ako budes rozpravat v hrobe. :!:
Dem0n napísal:Obyvatelia Iraku zili pod tlakom diktatorskeho rezimu, avsak fungoval.
Fungoval avsak za cenu obeti a konfliktov. Po obsadeni americanmi a zmeny Iraku na "demokraticky" stat nastal chaos na uliciach, kazdodenne umieraju nevinny ludia, americki vojaci.
podla tejto logiky americania nemali prist ani do europy za druhej svetovej vojny, ved Hitler tu sice mal diktatorsky rezim, ale vsetkym bolo dobre...
TY KOKOS, a takto nevyspele deti tu budu vladnut za par rokov...

ziadna vec nie dolezitejsia ako sloboda - za kazdu cenu. teraz sa to mozno v iraku nezda, ale deti terajsich iracanov budu vdacne - respektive nebudu vdacne, ale slobodne. bez ohladu nato, ci niekomu podakuju.
Napísať odpoveď