toto je typicka teletextova sprava, nadpis ako delo ale obsah ziadny
a za dalsie toto opisuje zatial len pripad ked sa prepisu subory z bety a pouzije kluc z bety v MS tuto verziu nazvali frankenbuild, medzicasom su na svete nove (lepsie) sposoby aktivacie
napr: http://zive.sk/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=120627
fikus-kukis napísal:Keby išlo o mňa, ostal by som pri Windows 98 SE, len chcelo by to riadenie RAM-ky ako má už Windows 2000.
to je sice pekne, ale zial pokrok je pokrok,
napr ak sa chces bavit hranim hier potrebujes minimalne XP, a teraz ked nastava doba DX10 budes potrebovat vistu, zial
sundevil napísal:to je sice pekne, ale zial pokrok je pokrok,
napr ak sa chces bavit hranim hier potrebujes minimalne XP, a teraz ked nastava doba DX10 budes potrebovat vistu, zial
dovtedy pokial budu tie hry (dx10) uz v plnej prevadzke tak Vista sa bude kopirovat rovnako ako dnes XP
Šu-Do napísal:dovtedy pokial budu tie hry (dx10) uz v plnej prevadzke tak Vista sa bude kopirovat rovnako ako dnes XP
omg: som nedavno cital ze na dx10 hrach pracuje mrte firiem....takze v prvej polke2007 dx10 uz bude ficat....a este ktej "NEKOPIROVATELNEJ VISTE" to iste sa hovorilo aj o XP za rok a pol tu uz budeme mat vsetci palknutu vistu a budeme vysmiaty jak lečo
skura3 napísal:omg: som nedavno cital ze na dx10 hrach pracuje mrte firiem....takze v prvej polke2007 dx10 uz bude ficat
a si myslis ze dovtedy nebude plne funkcna cracknuta Vista ??
a aj tak.. ten kto ma DX10 VGA karty... tak si myslim ze si moze dovolit kupit aj Original Vistu
pozrite sa na XP v dnešnej dobe . . . chcete si dať SP2 tak si pekne zmeníte serial key a updatujete . . . a máte registrovanú verziu . . aký problém . . takto isto aj vista dopadne
JAnci28 napísal:pozrite sa na XP v dnešnej dobe . . . chcete si dať SP2 tak si pekne zmeníte serial key a updatujete . . . a máte registrovanú verziu . . aký problém . . takto isto aj vista dopadne
Frikso napísal:Len keby ta Vista nebol taky RAMko žráč
pri kazdom OS od MS platilo, novy OS = novy pocitac
ci to uz bol prechod od 95 na 98
98 na ME resp 2K
nasledne 98 na XP
...
ale sprava ram vo viste je na dobrej urovni
Hmm no ak mam povedat svoj nazor tak z Vistou to je trosku ine ako s inymi OS. Jasne ze sa crackne a bude sa dat pouzivat ale Vista ma strasne vela takych veciciek co sa budu obchadzat velmi tazko. Neustale je DRM kontrola zapnuta a kontroluje to disk ci tam neni nieco nelegalne. Skoro na kazdu vec potrebujes aby si ta overili cez net ci mas pravy Win. Ono sa to bude dat urcite cracknut ale kazdy den tahat najnovsie cracky aby som si mohol tam dat deku hlupost. Proste bude to o dost dost tahsie. A este aj hry sa budu cez Win dako uprgradovat. Proste Microsoft sa teraz dost snazil. Verim ze bude vela cracknutych Vist ale myslim ze bude aj vela ludi co si ju kupia radsej uz original.
Gangy napísal:Nemyslis vazne, sak to bola udalost jak hrom. Ja osobne som otvaral sampanske a prepaloval setky SF hry na novo aj s crackom
A co sa tej Vista ochrany tyka, clovek co sa v IT pohybuje nejaku dobu sa moze len zasmiat....
hm , neviem ci to vsetko padlo...lebo napriklad na world racing 2 som este nikde nevidel crack ani nic podobne, ak sa teda nemylim...
A k tej viste - vzdy sa najde niekto, kto prelomi aj tu najhorsiu ochranu systemu...
kolombo16
Ty si myslíš že manici ktorý sa do toho nabúravajú že sa neposnažia? Predpokladám že kreknutú Wistu budeme mať asi v obdobý keď príde SP3 na XP. to bude už iba na ludoch čomu dajú prednosť!! inak na wiste sa mi nepáči že je tu privelký skok! (to je jak 98 a XP)
Schyl2o napísal:hm , neviem ci to vsetko padlo...lebo napriklad na world racing 2 som este nikde nevidel crack ani nic podobne, ak sa teda nemylim...
A k tej viste - vzdy sa najde niekto, kto prelomi aj tu najhorsiu ochranu systemu...