viete mi pradit kam by som mal umiestnit ventylatory?Mam len na procaku,na zdroji na grafike pesivny a ta sa mi dost zahrieva na 70-80 stupnov pri hrani NFS Carbon.
s3c napísal:viete mi pradit kam by som mal umiestnit ventylatory?Mam len na procaku,na zdroji na grafike pesivny a ta sa mi dost zahrieva na 70-80 stupnov pri hrani NFS Carbon.
s3c napísal:viete mi pradit kam by som mal umiestnit ventylatory?Mam len na procaku,na zdroji na grafike pesivny a ta sa mi dost zahrieva na 70-80 stupnov pri hrani NFS Carbon.
pokiaľ sa ti dá dať aj s púredu FAN tak jeden s predu vzduch do bedne a jeden v zadu vzduch z bedne . . pokiaľ v predu nemáš tak len v zadu z bedne
namiesto všetkých tých ventilátorov si mal radšej kúpiť poriadný cooler na CPU . . . keby som dal môj na plný výkon tak v pohode spravý ešte aj prievan v bedni
JAnci28 napísal:namiesto všetkých tých ventilátorov si mal radšej kúpiť poriadný cooler na CPU . . . keby som dal môj na plný výkon tak v pohode spravý ešte aj prievan v bedni
nevie mi niekto prerobit nizsie uvedenu schemu tak, aby v strednej polohe bol ventilator off?iste ze tamten packovy vypinac je zrejme dvojpolohovy, ale ja mam 3polohovy a nevem ako to spravit, dakujem
//edit: alebo to spravim ako s 2 polohovym a to ta tretia poloha v 3 polohovom mi zabezpeci vypnutie?
Vib prilohu.
zeleny privod je ten stredny konektor na tom "tvojom" obrazku
cervene privody su tie dva cervene konektory po oboch krajoch na tom "tvojom" obrazku
modry privod (v skutocnosti je modry ) je to prepinanie ktore je vo vnutry toho prepinaca, meni sa tou packou