musim si kupit sluchadla s mikrofonom a chcem aby mali dobry zvuk a cenovo do 1500sk (mozu stat aj 1550 ) v buducnosti by som mohol kupit aj lepsi zvukovu kartu, takze tie sluchadla mozu mat aj 3D zvuk.
mam onboard zvukovku AC97, asi to nema podporu pre priestorovy zvuk 5.1 alebo 7.1, vsak?
len neviem.. ako ide dokopy dobry zvuk + TRUST + USB?
tie sennheiser co ti TEAC poradil, su produktom spickovej znacky. Sennheiser sa zaobera vylucne sluchadlami a mikrofonmi a na kvalite to poznat.
Neviem v com mas vyhodu v USB.. asi v tom ze ked budes mat lepsiu zvukovu kartu tak si budes plieskat hlavu o stenu ze si USB do tej zvukovky nezapojis, a nevychutnas si cisty zvuk?
v hodnote do 1500 sk myslim ze ti poradil ozaj vhodne, tak nevymyslaj s alternativnymi vyrobcami, ktori sa snazia vyrabat periferie k PC za kazdu cenu, aj ked kvalitativna uroven je dost slaba.
KoCi napísal:len neviem.. ako ide dokopy dobry zvuk + TRUST + USB?
tie sennheiser co ti TEAC poradil, su produktom spickovej znacky. Sennheiser sa zaobera vylucne sluchadlami a mikrofonmi a na kvalite to poznat.
Neviem v com mas vyhodu v USB.. asi v tom ze ked budes mat lepsiu zvukovu kartu tak si budes plieskat hlavu o stenu ze si USB do tej zvukovky nezapojis, a nevychutnas si cisty zvuk?
v hodnote do 1500 sk myslim ze ti poradil ozaj vhodne, tak nevymyslaj s alternativnymi vyrobcami, ktori sa snazia vyrabat periferie k PC za kazdu cenu, aj ked kvalitativna uroven je dost slaba.
tie sluchadla sennheiser sa daju zapojit aj do 1 dierky na zvukovke co mam teraz? lebo su aj sluchadla co maju 2 konektory a tie do AC97 asi nevopcham
toto som nasiel na webe o tych sluchadlach: Kabel je ukončen dvojicí standardních 3.5mm stereo jacků
Mozno OT, ale tie SH boli moj navrh - do tej zvukovky to pichnes bez problemov, nemozu preboha vyrabat zvukovku ku ktorej by musel byt extra jack - je to myslene ze jeden jack zvuk do sluchatiek a druhy na mikrofon
jin153 napísal:Mozno OT, ale tie SH boli moj navrh - do tej zvukovky to pichnes bez problemov, nemozu preboha vyrabat zvukovku ku ktorej by musel byt extra jack - je to myslene ze jeden jack zvuk do sluchatiek a druhy na mikrofon
aha, tak to vezmem asi tie "tvoje"
uz len zistit kde sa daju zohnat v kosiciach
ospravedlnujem sa, doplietol som to. Je skoda ze tu pri odpovedani na prispevok nie je mozne si pozerat predosle prispevky ako je standard u phpBB for.
takze navrh na Sennheiser bol od jin153 a nie od TEAC.
.. btw jin153 - ved o nestandardnom pripojeni sluchadiel cez USB to uz nepatrilo k tym sennheiserom ale spominanym TRUST .. SH sam pouzivam a som s nimi viac nez spokojny... na ich kvalitu nedam dopustit