najpr upozornenie mas 2 prispevky zasebou to moc nerob lebo ked to casto budes robit daju ti vazeniemelon napísal:Ako vsak dobre,su aj hobby jazdci,ze ked jje pekne a leto,tak vytiahnu bike a zvladnu za den bez problemov 30km a ako som hovoril,ochladi sa a konec
Aky mate bike ?
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ok dik za radu,tak radsej uz nebudem dvakrat za sebou pisat...Runes napísal:najpr upozornenie mas 2 prispevky zasebou to moc nerob lebo ked to casto budes robit daju ti vazenieked ta daco napadne mas tam tlacitko uprav. A k zimenmu jazdeniu prikladam link s mojou fotkou v zime
http://chupacabra.sk/fotky/free/mtb001.JPG (nasa stranka)
Nooo presne,takto aj ja na biku beham na snehu a je to paradne driftovat v cerstvych zavejoch,ked je sypky sneh,ale to sa clovek tak potom utaha,ze az,,ale ta sranda stoji za to,alebo ist cez totalny lad a nezje*at sa!
-
erytrocyt
VIP
Ja mám starý dobrý zlato-čierny admiral. On sa nezdá, ale je to spoľahlivý bicykel. Môj strýko sa vždy zo mňa smeje že ja nejazdím ale nízko lietam
Najradšej mám lesné a poľné prašné cesty. A tento bicykel ma na mojich krkolomných zjazdoch dole lesom sprevádza už dobrých 7 rokov bez problémov. Iba raz som to trošku prehnal a rozletel som sa dole svahom, v predu som mal na kolese osmičku, zadné som nevedel prečítať
. Vyklepal som a fachčí ďalej...
Už by som si kúpil nový, ale nejako mám tento rád a neviem sa ho vzdať.
...ale druhá pravda je tá, že sa oň naozaj starám, údržbu má pravidelnú. tak asi preto tak dlho vydržal...
Už by som si kúpil nový, ale nejako mám tento rád a neviem sa ho vzdať.
...ale druhá pravda je tá, že sa oň naozaj starám, údržbu má pravidelnú. tak asi preto tak dlho vydržal...
-
Voloda737
Light Star
Tak ja mam 2 bicykle, ale skor by sa hodilo 1 a pol bicykla
Jeden je klasicky horsky bicykel - trochu smejd za 8000, ale staci...
A ten druhy - stara dobra "ukrajina", pouzivam len vynimocne, ked idem napr niekam vlakom a nechcem si brat horske, tak zoberem moju ukrajinku (kvoli uschovni)
Niekedy sa mi stane, ze pocas rychlejsej jazdy vyleti gulicka z loziska, ale uz som si zvykol
... a ten nezabudnutelny zvuk
o stvrtej rano pobudim pol dediny hrkotanim, skriepanim... 
Jeden je klasicky horsky bicykel - trochu smejd za 8000, ale staci...
A ten druhy - stara dobra "ukrajina", pouzivam len vynimocne, ked idem napr niekam vlakom a nechcem si brat horske, tak zoberem moju ukrajinku (kvoli uschovni)
... a ten nezabudnutelny zvuk
Ja mám Kellys Scarpe grey , mám ho od prázdnin
Kód: Vybrať všetko
http://www.kellys-bicycles.com/index.php?module=catalog&cPath=1_189_193&pID=11692-
D-Wanderer
Light Expert
-
Pantagruel
Star
-
alcatraz16
Medium Expert
Aki mate bike?
Mam novy AUTHOR A GANG a.m.