abstraktt napísal:nj, ale treba upresnit pojmy,tou lavicou snad nemyslis terajsiu koaliciu?
no oni ani nevedia co su, aj ked su tretia cesta alebo co to vlastne su, ale vznikli z lavicovych stran
ale to uplne prve co som napisal, plati pre lavicu vseobecne
sundevil napísal:no oni ani nevedia co su, aj ked su tretia cesta alebo co to vlastne su, ale vznikli z lavicovych stran
ale to uplne prve co som napisal, plati pre lavicu vseobecne
ja nepovazujem ani jednu z vladnych stran za lavicovu max.populisticku
Dnes na Slovensku nejestvuje lavicova strana,ktora by ci uz intelektualne alebo odborne konkurovala pravicovym stranam, co je imo dost na skodu
abstraktt napísal:
Dnes na Slovensku nejestvuje lavicova strana,ktora by ci uz intelektualne alebo odborne konkurovala pravicovym stranam, co je imo dost na skodu
abstraktt napísal:Dnes na Slovensku nejestvuje lavicova strana,ktora by ci uz intelektualne alebo odborne konkurovala pravicovym stranam, co je imo dost na skodu
Mas pravdu, vsetko je vsak o vyvoji... spomenme si napr. na okolnosti vzniku SDK / SDKU / SDKU-DS a casy, ked vtedajsi lider SDK- balonakovy kral Miky- nevedel zo seba vyplut jednu suvislu vetu- SDK sa de facto dostala k moci vdaka anti-meciarizmu.
Tomasito napísal:Mas pravdu, vsetko je vsak o vyvoji... spomenme si napr. na okolnosti vzniku SDK / SDKU / SDKU-DS a casy, ked vtedajsi lider SDK- balonakovy kral Miky- nevedel zo seba vyplut jednu suvislu vetu- SDK sa de facto dostala k moci vdaka anti-meciarizmu.
miki vdaka anti meciarizmu a ficko vdaka anti-dzurindizmu
skura3 napísal:miki vdaka anti meciarizmu a ficko vdaka anti-dzurindizmu
ani nie. dzurinda bol/je vseobecne neoblubeny, no Meciar bol (velkou) castou naroda doslova nenavideny. FIcovi k moci dopomohla vseobecne sikovna populisticka politika, keby len kydal na Dzurindu, neziskal by tkau podporu. On vseobecne kydal na vsetko.
Podla mna tu ostanu investori ale budu len stat vysavat a par dobrych veci co tu mozno urobia zacne minula vlada vytahovat . Ale ostanu tu ako aj v inych statoch len uz nebudu vyrabat tak intenzivne ale v mensich mnozstvach takze uz nebudu take zisky