Ovplyvnenosť znamením zverokruhu
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
horoskopy su pisane vseobecne a dvojzmyselne cize ak im clovek chce verit tak sa v nich uz najde.raz som cital horoskop a pozeram ze daco by aj sedelo,daco sa mi stalo pred tyzdnom a kuknem na znamenie,kozorozec a ja ze hmm skoda len ze som rak.kukol sa na raka a to iste.v niecom som sa nasiel v niecom nie.ide len o cloveka ci tomu chce verit alebo nie
-
Stoporko
VIP
uplne moja recpinacolada napísal:horoskopy su pisane vseobecne a dvojzmyselne cize ak im clovek chce verit tak sa v nich uz najde.raz som cital horoskop a pozeram ze daco by aj sedelo,daco sa mi stalo pred tyzdnom a kuknem na znamenie,kozorozec a ja ze hmm skoda len ze som rak.kukol sa na raka a to iste.v niecom som sa nasiel v niecom nie.ide len o cloveka ci tomu chce verit alebo nie
btw, na margo osudu: vo filme posledny samurai bola krasna veta, ze ci moze clovek zmenit svoj osud? Ano, pokial mu jeho osud nie je odhaleny.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Vesper
Professional
tak lebo v tomto s nim musi suhlasit kazdypinacolada napísal:sice tvoje nazory mi nesedia ale v tomto s tebou suhlasim
-
Začiatok Konca
Professional