Akú máte RAM(operačnú pamäť počítača)?
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
-
Sniper-SVK
Expert
-
NumBer_One
Star
-
krija
VIP
krija napísal:1. pc 1024 MB,, 400 MHz,, cl 3
2. pc 2 x 512 MB,, 1 x 333 MHz, 1 x 400 MHz,, cl 2,5
3. 2 x 256 MB,, 333 MHz,, cl 2,5 (v antistatickom sáčku, iba tak pre istotu) všetko DDR
brm napísal:A dovod? Dovod, preco ich nestrcis do niektoreho z tych dvoch PC? Nie skoda ich len tak pohadzovat?Podla mna by sa oplatilo..
dnes som mal cas sa tomu trosku venovat, tak som sa do toho rozpoznavania tej druhej RAM v 1. PC pozrel. flashol som BIOS zakladnej dosky MSI MS 7021 (bullshit). povodna verzia 2.0 teraz 1.3. potom nasledovalo hranie sa so softwarom menom Thaiphoon Burner (velka kvalita, zmena casovania, ale co je pre mna podstatne vie prepisat (rewrite) informacie v SPD chipe, a mnoho dalsieho...) po pociatocnom nezdare, ale to sem pisat radsej nebudemkrija napísal:v 1. pc mi druhu ddr nenájde ani bios ani windows. jediný program co o nej vie je everest.
2.pc ma 2xddr slot a 2xsdram slot.

k menovanemu softu je mozne na strankach vyrobcu stiahnut tzv. dumpy a potom z nejakej bullshitovej RAM mate z nicoho nic Kingstony, Corsaire, Mushkiny or OCZ. no a na zaver:
1. PC 1,5 GB RAM PC3200 cl 2,5
2. PC 768 MB PC3200 2,5
3. v antistat. sacku je uz len jedna 256 MB
Pozn.:linky, na menovany program som sem nedal zamerne. kazdy s programom robi na vlastnu zodpovednost a za sposobene skody nezodpovedam
-
JohnFrusciante
Star
No podla mna si ma pleties. Nepametam si na taky svoj prispevok... ak ano, daj na tu temu link. Fakt mi nieje zname ze by som nieco take pisal.Šu-Do napísal:mozem sa opytat ??
si pamätam ze si pisal do temy o raptoroch ze je lepsie mat vela ram... a ze po starte winu sa ti do ramky nacitaju programy... a ze ked pustis film tak sa ti hned nacita 100mb filmu a hned sa ti nacita MP3... hehe.. dobre si pamätam.. asi.... mna by len zaujimalo ze ako to robis... ze sa ti to hned nacita a tak.. ako to nastavujes... dakujem
pretoze ja mam po starte zabranu z ram cistych 180MB... a mam 3X 512mb... a xcel by som to vyuzit naplno...
-
Šu-Do
Redeemer
prepac bol to iny uzivatel.. som si vas pomylil pretoze mate rovnaku velkost RAM... uz som zmazal to co som napisal hore.. sryk6 napísal:No podla mna si ma pleties. Nepametam si na taky svoj prispevok... ak ano, daj na tu temu link. Fakt mi nieje zname ze by som nieco take pisal.
ak ta to zaujima tak tu je ten topic
http://hojko.com/viewtopic.php?t=62217&highlight=raptor