Ja osobne rádio veľmi nepočúvam, ale keby som si mal vybrať s týchto, asi by to bolo Rádio Východ. V terajšom mi chýba hovorené slovo. A dosť ma štve ako tam omieľajú za každou pesničkou :"12 piesni za sebou" alebo "12 piesni a menej slov "
Rádio Východ vs. Jemné Melódie
-
[email protected]
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Rádio Východ vs. Jemné Melódie
Páčilo sa vám viac Rádio Východ alebo terajšie Jemné Melódie??
Ja osobne rádio veľmi nepočúvam, ale keby som si mal vybrať s týchto, asi by to bolo Rádio Východ. V terajšom mi chýba hovorené slovo. A dosť ma štve ako tam omieľajú za každou pesničkou :"12 piesni za sebou" alebo "12 piesni a menej slov "
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
radio jemne melodie je to najhorsie radio ake kedy mohlo existovat
bol som na jednej chate a tam niekto po tom co uz vsetci boli polo-mrtvy pustil dost nahlas jemne melodie,zial mal som malo sil postavit sa a to radio rozbit..cely nasledujuci den som mal depresivnu naladu... a fakt tie zvucky su riadny des 
-
mastermind
VIP
-
erytrocyt
VIP
Mám rád Jemné melódie, je to príjemné rádijko. Rád ho počúvam najmä v aute. No niekedy prepínam, pretože občas pustia sériu piesní na spôsob-Hájaj búvaj, a to sa za volantom nerobí
To prepínam na dopravný servis
Ale je pravda, že mali by dokúpiť viac CD-čiek, pretože sa veľmi opakujú. No sú to staré príjemné piesne, takže mi to nevadí a v konečnom dôsledku, kvôli nim to rádio počúvam.

Ale je pravda, že mali by dokúpiť viac CD-čiek, pretože sa veľmi opakujú. No sú to staré príjemné piesne, takže mi to nevadí a v konečnom dôsledku, kvôli nim to rádio počúvam.
-
Sniper-SVK
Expert
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ja ta poopravim, nieje ich desat ale dvanast a su to single plus na jednom dvdecku maju tie svoje hnuuusne dzingle ktore pustaju dookola, bez nich by to bolo fajne nevtierave coskaj ale takto aaaaa kill `em allmastermind napísal:jemne melodie maju celkom zaujimavy vyber pesniciek. no s desiatimi CDckami sa radio robit neda.