enter00 napísal:dam ti domacu uloh, zober si zapalky, postav meter vysoku budovu a potom na vrch poloz 5 kilove zavazie. sleduj, ako sa budova zacne rucat - zhora, povolia horne podlazia, ich vaha zruti nizsie a uz to ide.
tebe ale zbytocne hovorit, privela sledujes youtube.
Enter, jedna je pravda, na teba nemá význam reagovať. Správaš sa ako neobmedzene múdry, všadebol, všetkovidel, všetkovie...
Ale pravda je taká, že si zatiaľ zamerikanizovaný ťuťko, zahľadený do seba, človek s ktorým nie je možná neonfenzívna debata.
Nikto na svete /samozrejme okrem teba/ nepozná pravdu.
Je dokázané, že oficiálny výsledok vyšetrovania 9/11 je klam.
Neviem čo sa tam 11.septembra stalo...
Ale povedzme si pár faktov...
-Dva týždne pred zrútením dvojičiek bolo WTC poistené voči teroristickému útoku
-V podzemných trezoroch WTC sa nachádzalo niekoľko miliard dolárov v zlate. Našlo sa len niekoľko miliónov. Samozrejme že sa vyparili, že áno...
-Teroristovi, ktorý nasmeroval lietadlo na WTC a zhorel v ňom vypadol pas na ulicu pod WTC práve vtedy keď svoje lietadlo smeroval do veže. Áno Enter, aj to je možné, všakže...
-Terorista ktorý pilotoval lietadlo smerujúce do veže podľa vyjadrenia jeho inštruktora nedokázal poriadne pristáť ani s Cessnou. Samozrejme Boeing sa pilotuje jednoduchšie, alá americké filmy...šak autopilot ne? Áno Enter, máš pravdu...
Lietadlo, ktoré sa zrútilo v Pensilvánii dodnes lieta na pravidelných linkách. Šak v amerike netakych opravaroch maju všakže Enter?
Pentagon- v časti Pentagonu, do ktorej mali naraziť motory Boeingu boli po náraze nie len že celé múry, ale dokonca celé okná. Kua ta tam majú sklenárov, darmo, amerika je amerika, všakže Enter...
Budeme pokračovať???
Ukáž mi jeden záber Pentagonu v ktorom mi ukážeš lietadlo...IMHO, podľa očitých svedkov tam vletelo malé lietadlo veľkosti Mig 21 tky...
A bezpečnostná kamera na neďalekej benzínovej pumpe ukazuje všeličo možné, len nie náraz Boeingu...
Ak chceš budeme pokračovať, ale ja ti poviem pravdu, neviem kde je pravda. Ale nebudem si slepo stáť za svojim nezmyslom, len aby si ukázal aký si king, pretože...hm...
Teším sa na tvoj skvelý, inteligentný, priam geniálny, miestami až báječný a dojímavotragický, šťavnatý príspevok
"""
Enter00napísal :narazili tak ako narazili(vyska, s plnymi
lietadlami paliva""" ... Tie lietadlá boli pred pristaním, chlapče na teba už jednoducho nemám slov
Enter00: ešte si neodpustím jednu otázku. Ako je možné že budova WTC 7 sa sama do seba zrútila na hromádku bez toho aby ju trafil čo i len šarkan ? Musím podotknúť : niekoľko hodín po útokoch na WTC 1 a 2

Skús mi to vysvetliť.
Enter a ešte nám povedz kto zabil Kennedyho? Lee Harvey Oswald, všakže

Aj so svojimi čarovnými guľkami, muškou 4x presnejšou ako najlepší odstreľovač v USA, a rýchlosťou ako blesk, darmo Enter, nezdáš sa...
/Asi si vyberem obidva entery z klávesnice, pretože na ne už mám alergiu