11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Je velky rozdiel medzi jednym statom a svetovej vojny. Avsak s tou slobodou suhlasim...
ty si ale idiot. nabuduce, ked budes takto presvedceny a dokazany, chod sa do tej budovy posadit a zazi si "cielenu demolaciu". som zvedavy, ako budes rozpravat v hrobe.
Som presvedceni, ze dvojicky padli umyslom, taktiez aj ich architekty a je mi jasne aj to ze kombinacia narazu Boeingov + umyselnej demolicie bol domyselne naplanovany. Nebola to predsa nahoda...

Ked sa uz americania dozvedeli o lietadlach, ktore boli unesene mali poslat stihacky ako cesi predvcerom... a neuspesny utok na Biely Dom mal len ukazat, ze to bol ozajstny nedotknuty teroristicky cin. A o diere v Pentagone, ktora mala tvar ovladanej rakety bez naznaku, ze to bolo lietadlo tiez. Nebodaj mali tie Boeingy namontovane rakety hm? Nebodaj prisla ta raketa z Bliz.Vychodu?
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Dem0n napísal:Je velky rozdiel medzi jednym statom a svetovej vojny. Avsak s tou slobodou suhlasim...
Som presvedceni, ze dvojicky padli umyslom, taktiez aj ich architekty a je mi jasne aj to ze kombinacia narazu Boeingov + umyselnej demolicie bol domyselne naplanovany. Nebola to predsa nahoda...

Ked sa uz americania dozvedeli o lietadlach, ktore boli unesene mali poslat stihacky ako cesi predvcerom... a neuspesny utok na Biely Dom mal len ukazat, ze to bol ozajstny nedotknuty teroristicky cin. A o diere v Pentagone, ktora mala tvar ovladanej rakety bez naznaku, ze to bolo lietadlo tiez. Nebodaj mali tie Boeingy namontovane rakety hm? Nebodaj prisla ta raketa z Bliz.Vychodu?
kupuj si casopis s nazvom bosorka tam mas takychto kravin na mraky
Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

enter00 - presne toto som od teba čakal, ja poviem dokázanú pravdu, a ty napriek tomu veríš bludu a klamstvu - a tým čo majú pravdu nadávaš - naozaj ťa ľutujem
Dem0n
Professional
Professional

peterkozel napísal:kupuj si casopis s nazvom bosorka tam mas takychto kravin na mraky
Ja nie som bulvar... hovorim o faktoch
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

artabanes napísal:enter00 - presne toto som od teba čakal, ja poviem dokázanú pravdu, a ty napriek tomu veríš bludu a klamstvu - a tým čo majú pravdu nadávaš - naozaj ťa ľutujem
co??? clovece to fakt myslis ze to bolo dokazane?tiez by si sa mal stat clenom casopisu s nazvom bosorka
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

peterkozel - ja si to nemyslím, ja to viem - a prosím ťa, nechoď na mňa s múdrosťami s televíznych novín na markíze - ja vravím o ozajstných faktoch, napríklad že dvojičky boli postavené tak, aby odolali nárazu väčšieho lietadla ako tie čo tam narazili, alebo že budova spadne voľným pádom iba pri kontrolovanej demolácii, pretože ak sa začne zvrchu rúcať, tak poschodia musia dávať nejaký odpor - pri tejto demolácii nedávali odpor, pretože boli cielene odpálené tak, aby sa budova zrútila naraz celá.
a len tak pre zaujímavosť - tu to máte rozobraté - tú cielenú demoláciu:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 3391&hl=en

ale k téme - pre človeka ako Husajn bola poprava blbosťou - asi je to pravda, že niekto nechcel aby hovoril o svojich západných spojencoch
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Zatazujete sa problemami, ktore nas nikdy neovplyvnia. Tu Slovensko je dobre v <> snad po kazdej stranke a vy tu riesite nejaku neoholenu Iracku svinu, o ktorej v podstate nikto nic nevie a ako uz zaznelo, nikto nevie/nepotvrdi ci to bola ta prava svina, alebo jeho dvojicka. :)
Dem0n
Professional
Professional

NEOVYPLYVNIME, ale snazime sa ukazat pravdu tym, ktory vidia len cistu loz a neobhliadaju sa po pravde. Nie som ziaden anti-american i ked sa to zda ale toto bolo fakt pre mna uz vrcholom politickeho oblbovania.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

artabanes napísal:enter00 - presne toto som od teba čakal, ja poviem dokázanú pravdu, a ty napriek tomu veríš bludu a klamstvu - a tým čo majú pravdu nadávaš - naozaj ťa ľutujem
ked v to veris, je pre teba dokazana... nastastie vacsina ludi v podobne undergroundove ******* a vymysly ludi s chorou myslou neveri.
btw, zapalujes vecer sviecky, aby Ta nezozrali duchovia? Ked vidis v noci svetla na oblohe, vytahujes tranparenty Vitame Vas UFO? aj takymto veciam ludia veria, su to pre nich "dokazane pravdy".

je mi luto, ze aj s tak vaznou vecou ako smrtou 3tisic ludi ludia zartuju.
Dem0n napísal:Som presvedceni, ze dvojicky padli umyslom, taktiez aj ich architekty a je mi jasne aj to ze kombinacia narazu Boeingov + umyselnej demolicie bol domyselne naplanovany. Nebola to predsa nahoda...
z toho pohladu ano, ti teroristi co na nich nasmerovali lietadla isto chceli, aby budovy spadli a preto aj narazili tak ako narazili(vyska, s plnymi lietadlami paliva a pod).
pokial si ale myslis, ze WTO postavili tak, aby ked si Bush vymysli, ze chcu spadnut tak spadli a podminovali ich..... to je uplne chore.
artabanes napísal:budova spadne voľným pádom iba pri kontrolovanej demolácii, pretože ak sa začne zvrchu rúcať, tak poschodia musia dávať nejaký odpor - pri tejto demolácii nedávali odpor, pretože boli cielene odpálené tak, aby sa budova zrútila naraz celá.
dam ti domacu uloh, zober si zapalky, postav meter vysoku budovu a potom na vrch poloz 5 kilove zavazie. sleduj, ako sa budova zacne rucat - zhora, povolia horne podlazia, ich vaha zruti nizsie a uz to ide.
tebe ale zbytocne hovorit, privela sledujes youtube.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Dem0n napísal:NEOVYPLYVNIME, ale snazime sa ukazat pravdu tym, ktory vidia len cistu loz a neobhliadaju sa po pravde. Nie som ziaden anti-american i ked sa to zda ale toto bolo fakt pre mna uz vrcholom politickeho oblbovania.
podla mojho nazoru by sa ludia mali naucit pouzivat slovicko pravda omnoho rozvaznejsie a opatrnejsie. osobne sa snazim davat pozor na to kedy toto slovo pouzijem. Kde prosim ta beries tu istotu ze prave ty mas pravdu? a este v takejto chulostivej teme?
Pravdu mozno opisat len vtedy ak mame absolutne spravnu metodu analyzy a absolutne spravne vstupne hodnoty (v nasom pripade "fakty").
nemyslim, ze je vhodne, pri takejto zahlmenej teme, kde je velke mnozstvo neznamych velicin, pouzivat slovo pravda.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

enter00 napísal:dam ti domacu uloh, zober si zapalky, postav meter vysoku budovu a potom na vrch poloz 5 kilove zavazie. sleduj, ako sa budova zacne rucat - zhora, povolia horne podlazia, ich vaha zruti nizsie a uz to ide.
pozrel som si to videjko kukni si ho aj ty odporucam
nevravim ze je to presne ako je to tam ale niektore fakty su tam jednoducho nespochybitelne :arrow:
Dem0n
Professional
Professional

Prepac, vyuzil som zly vyraz.

--- Tu pravdepodobnejsiu moznost a rozanalyzovane skutocnosti ... fakty ---

http://neuf.neuf.sblog.cz/911/

http://911.yweb.sk/
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

enter00 napísal:dam ti domacu uloh, zober si zapalky, postav meter vysoku budovu a potom na vrch poloz 5 kilove zavazie. sleduj, ako sa budova zacne rucat - zhora, povolia horne podlazia, ich vaha zruti nizsie a uz to ide.
a ja ti dam domacu ulohu, zober kilove vrecia cukru(asi 10) poloz ich na seba.a cakaj a sleduj ako sa zbortia.
enter00 napísal:]ziadna vec nie dolezitejsia ako sloboda - za kazdu cenu. teraz sa to mozno v iraku nezda, ale deti terajsich iracanov budu vdacne - respektive nebudu vdacne, ale slobodne. bez ohladu nato, ci niekomu podakuju.
myslis tieto deti: http://www.thefourreasons.org/victimsofwar.htm ? myslim ze rodicia budu uplne nadseni zo svojich deti ked sa im vdaka USofA a ich skurvetej "slobode" narodi toto: http://www.xs4all.nl/~stgvisie/VISIE/ex ... ities.html
sloboda nieje najvyssia cnost, ale zivot.
toto na posratej markize neuvidis. len ma neobvinuj z demagogie.

edit: tie linky su len pre silnejsie povahy, fakt je to ...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Fakty sú jasné, američania si to zrejme urobili sami...
sWEd
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sWEd »

ja si myslim ze keby teroristi znicili WTC tak by sa s tym ladin nepriznal a keby som to isiel nicit ja tak ich znicim tak aby spadli a urobili co najvacsiu skodu a nie aby sa zrutili do seba co sa mi zda este omnoho zlozitejsie trafit ich tak aby spadli do seba ako trafit ich tak aby spadli ako podtate mozno to trafili tak iba nahodou ale 2x....ale zase by som rad vedel ako to ze ak to bolo vladou USA muselo byt v tom zainteresovanych mnoho ludi(nejakz clenovia vlady+piloti+par ludi s WTC+ti ktori tam dali tie naloze) co ich potom odstranili alebo co pochzbujem ye sa ani v jednom z nich neozvalo svedomie a neprezradil to, skoda ze som nenasiel ani jeden funkcny link rad by som si to pozrel...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Enter, jedna je pravda, na teba nemá význam reagovať. Správaš sa ako neobmedzene múdry, všadebol, všetkovidel, všetkovie...
Ale pravda je taká, že si zatiaľ zamerikanizovaný ťuťko, zahľadený do seba, človek s ktorým nie je možná neonfenzívna debata.

Nikto na svete /samozrejme okrem teba/ nepozná pravdu.
Je dokázané, že oficiálny výsledok vyšetrovania 9/11 je klam.
Neviem čo sa tam 11.septembra stalo...
Ale povedzme si pár faktov...
-Dva týždne pred zrútením dvojičiek bolo WTC poistené voči teroristickému útoku
-V podzemných trezoroch WTC sa nachádzalo niekoľko miliard dolárov v zlate. Našlo sa len niekoľko miliónov. Samozrejme že sa vyparili, že áno...
-Teroristovi, ktorý nasmeroval lietadlo na WTC a zhorel v ňom vypadol pas na ulicu pod WTC práve vtedy keď svoje lietadlo smeroval do veže. Áno Enter, aj to je možné, všakže...
-Terorista ktorý pilotoval lietadlo smerujúce do veže podľa vyjadrenia jeho inštruktora nedokázal poriadne pristáť ani s Cessnou. Samozrejme Boeing sa pilotuje jednoduchšie, alá americké filmy...šak autopilot ne? Áno Enter, máš pravdu...
Lietadlo, ktoré sa zrútilo v Pensilvánii dodnes lieta na pravidelných linkách. Šak v amerike netakych opravaroch maju všakže Enter?
Pentagon- v časti Pentagonu, do ktorej mali naraziť motory Boeingu boli po náraze nie len že celé múry, ale dokonca celé okná. Kua ta tam majú sklenárov, darmo, amerika je amerika, všakže Enter...
Budeme pokračovať???

Ukáž mi jeden záber Pentagonu v ktorom mi ukážeš lietadlo...IMHO, podľa očitých svedkov tam vletelo malé lietadlo veľkosti Mig 21 tky...
A bezpečnostná kamera na neďalekej benzínovej pumpe ukazuje všeličo možné, len nie náraz Boeingu...

Ak chceš budeme pokračovať, ale ja ti poviem pravdu, neviem kde je pravda. Ale nebudem si slepo stáť za svojim nezmyslom, len aby si ukázal aký si king, pretože...hm...
Teším sa na tvoj skvelý, inteligentný, priam geniálny, miestami až báječný a dojímavotragický, šťavnatý príspevok :wink:

"""Enter00napísal :narazili tak ako narazili(vyska, s plnymi lietadlami paliva""" ... Tie lietadlá boli pred pristaním, chlapče na teba už jednoducho nemám slov

Enter00: ešte si neodpustím jednu otázku. Ako je možné že budova WTC 7 sa sama do seba zrútila na hromádku bez toho aby ju trafil čo i len šarkan ? Musím podotknúť : niekoľko hodín po útokoch na WTC 1 a 2 :wink: Skús mi to vysvetliť.

Enter a ešte nám povedz kto zabil Kennedyho? Lee Harvey Oswald, všakže :roll: Aj so svojimi čarovnými guľkami, muškou 4x presnejšou ako najlepší odstreľovač v USA, a rýchlosťou ako blesk, darmo Enter, nezdáš sa...

/Asi si vyberem obidva entery z klávesnice, pretože na ne už mám alergiu :evil:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Fuuha eritrocit pekne si mu to nalozil, aj ja som sa uz donho chcel opret ale uz nemusim, karma+. Btw enter ako si mozes dovolit za takychto okolnosti napisat niekomu ze je to idiot, to je ako keby si vo svojich styroch rokoch 80-rocnym vychovavatelkam v skolke nadaval ze sa spravaju ako deti.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

sWEd napísal:...
no co sa tyka tych pilotov, tak ak predpokladame, ze naozaj tie lietadla pilotovali teroristi, ktorych mena media zverejnili (oficialne ich bolo 19), je potom zaujimave, ze min. 9 ich nasli nazive a fakty boli dost zaujimave... jeden volal so svojim otcom par dni po utoku, dalsieho nasli niekde v arabii a tvrdil, ze pas mu ukradli v USA, dalsi studuje niekde v na blizkom vychode, ci kde... je to zaujimave... bin ladin sa vyjadril pre aljazeeru, ze utok podobnych rozmerov je proti jeho viere. netvrdi, ze nie je terorista, ale zabit 3000 nevinnych ludi by nedal. on bojuje proti niecomu inemu, svata vojna je nieco ine, ako sa nam snazia natlacit mudri americania... ak teda vezmeme do uvahy, ze naozaj unesene lietadla pilotovali udajni teroristi, mali by byt teda ich mena na zozname pasazierov, co samozrejme neboli, takze vladni agenti nasli na ulici jeden pas a uz vdaka nemu poznali dalsich 18 mien... nepravdepodobne. takze nastava varianta, ze ti teroristi su vymysleni a teraz ti polozim otazku: ak to bol "samoatentat", ktory blazon by tie lietadla pilotoval? existuje uvaha, ze tie leitadla boli bez pilotov (ano, armada USA ich testovala uz od 60. rokov...) a svedkovia uvadzaju, ze na dvoch lietadlach ktore vrazili do WTC neboli okna. ano, to je nova moda, americania radi cestuju ako dobytok v nakladnych lietadlach, viac sa ich tam zmesti...
fakt ti to vrelo odporucam pozriet si to, tu na fore tusim boli aj dake odkazy na stranky, skus pohladat, ja som to uz vymazal. je tam dost zaujimavych veci :wink:

eritrocit napísal:A bezpečnostná kamera na neďalekej benzínovej pumpe ukazuje všeličo možné, len nie náraz Boeingu...
teraz by som ta rad opravil. na tu spominanu pumpu tesne po naraze udajneho lietadla nabehli vladni agenti a hadaj co? zhabali kazetu z tej kamery. publikovany zaber bol z bezpecnostnej kamery v pentagone, kde bolo vidiet nic, zasa nic, este stale nic, ohen a zasa nic, ale vraj tam spadlo cele lietadlo :lol: zaber z tej pumpy je utajeny, preco asi? tak isto dopadla nahravka z kamery umiestnenej nad dialnicou s vyhladom na pentagon, nahravka zabavena a nezverejnena, preco asi?...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

enter, toto mi nedá a musím zareagovať -

Kód: Vybrať všetko

dam ti domacu uloh, zober si zapalky, postav meter vysoku budovu a potom na vrch poloz 5 kilove zavazie. sleduj, ako sa budova zacne rucat - zhora, povolia horne podlazia, ich vaha zruti nizsie a uz to ide.
takže si to rozberme.

1 - zápalkovú budovu projektujem tak, aby vydržala 10 kilové závažie (fakt že na wtc nespadlo závažie ale doňho narazilo lietadlo prehliadam).
2 - položím na zápalkovú budovu 5 kilové závažie - a nič sa nestane.
3 - skúsim teda do nej nasmerovať 2 kilové lietadielko.
4 - budova sa začne rúcať (aj keď je to veľmi nepravdepodobné, lebo som použil oceľové zápalky)
5 - ako sa rúcajú vyššie poschodia, tak nižšie poschodia dávajú nejaký odpor, síce malý, ale na pár sekúnd to tie vyššie zadrží.
6 - zápalková budova nepadá voľným pádom, pretože to je možné iba pri nulovom odpore nižšých poschodí, a to sa stane iba vtedy, ak ich odpáľujem postupne ako budova padá => voľný pád

jednoducho peterkozel a enter tu hovoria že je to blbosť jedine preto, že v TV to dávali inak, a predsa tam musia mať pravdu
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

decka ako vy fakt len prefackat.. mozno, ked pri takomto teroristickom utoku stratis niekoho z rodiny, zobudis sa...
po kazdej tragedii sa najdu *****, ktory ju spochybnuju.. pamatam si na texty, aj po atentate na Kennedyho pisali, ze sa strelil sam.... to je podobna hovadina, ako veci co ste s takou namahou pisali vyssie.

btw, vrana k vrane sada, rovny rovneho si hlada.. vy ste sa nasli.

Na takomto fore plnom 14-15 rocnych deciek, co privela pozeraju youtube a sedia za podobnymi forami, tazko diskutovat... sranda, ze par ludi na tomto fore si to uvedomuje a do takychto tem vobec neprispieva. pochopili to skor ako ja.
Napísať odpoveď