Podla mna najzabavnejsia hra toho roku
Rayman Raving Rabbids
Rayman Raving Rabbids
Co vravite na tuto hru?
hlavne ked su tie zajace ako nejake zname postavy (Sam Fisher, Superman...) 
No ešte som to nehral.Ako trojka bola super ale toto sa mi moc nepozdáva hra´t nejaké idiotské minihry.Radšej nech spravia poriadne pokračovanie.
EDIT: Už som hral.Jediné čo na to možem povedať škoda toho sťahovania...Ako na Wii to može byť v pohode ale na pc len pre tých ktorých dookola baví klikanie myšou a majú nervy to hrať...
EDIT: Už som hral.Jediné čo na to možem povedať škoda toho sťahovania...Ako na Wii to može byť v pohode ale na pc len pre tých ktorých dookola baví klikanie myšou a majú nervy to hrať...
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No uz to hram aj ja, mam spravenych nejak 10%, teraz som zacal, ale mam problem v niektorych hrach, napriklad ked mam zatvarat dvere na zachodoch, kde su kralici. Pise to ze mam udret pravym analogom aby sa dvere zavreli, ale nech robim cokolvek pravym analogom, nic sa nedeje. Este nikdy sami to nestalo v ziadnej hre
. Ma niekto podobny problem? A este sa chcem spytat, ci to celu hru bude len taketo stupidne mackanie tlacitok a analogov. Lebo pisalo daco o freeroam svetoch a zatial si mi priestor v tom kolosee nezda byt moc "free"