problem s Gfroce FX 5700

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Tina Turner
Light Expert
Light Expert

problem s Gfroce FX 5700

Príspevok od používateľa Tina Turner »

Zdravim, z nicoho nic mi pri hre call of duty 2 zacala blbnut grafika..:cry:
Ked spustim hru tak mi zacne zobrazovat take velke kocky ako keby som mal rozlisenie nastavene na vyssie ako by zvladol moj monitor. Skusil som preinstalovat hru, povysaval som PC, keby sa slabo chladila. Ale nic, teraz mi este k tomu aj zacal mrznut PC po spusteni..Zakladne menu fachci ok, ale priamo v hre tomu zacne sibat..
viete niekto poradit??
PS mam GF FX 5700
PS2 zacalo to samo z nicoho nic..
Ď
uNreal_saTch^
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

no keby sa prehrievala ma to ine priznaky...iba by sa ti na chvilu zastavila hra...a potom keby sa trosku ochladila karta tak hra by ti sla dalej...
v tomto to teda neni, ale zialbohu ti viacej neporadim... :)
Tina Turner
Light Expert
Light Expert

ojojojojj

:( a jak mam teraz gamblovat ??
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Kup si novu graficku kartu.
Tina Turner
Light Expert
Light Expert

??

takuto odpoved som si mohol dat aj sam... :twisted:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Mozno ked si ju taktoval tak to mohla zacat robit.
Tina Turner
Light Expert
Light Expert

ee

netaktoval som ju, nic som nemenil praveze to zacalo samo, z nocoho nic, teraz som si stiahol nove ovladace ale to je na nic, stale to robi..
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

btw a skusil si preinstalovat ovladace ?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Tak lutujem chlapca, čo založil tuto temu, lebo jedna normalna odpoved od Satchboogie a potom nič, šak všetko čo ste sa ho pýtali napisal hned v prvom príspevku. Ale šak fajn, na to su tu iný ludia.

A k teme ma nenapadá nič, jedine, že ked si preinštaloval ovladače grafy, hru a nič si v nastaveniach nemenil, tak možno už doživa, smer večne lovištia ale hadam ti niekto niečo mudrejšie poradi.

to Indigocorp.: nad tvojim prispevkom pisal že si stiahol ovladače a čo asi tak s nimi robil, si ich strčil kam? šak napisal, že to neprestalo. Tak sa uvedom ty a čo vlastne urazas, čo, ty si čo zač, že sa tu ideš takto rozkrikovat? A hadž si smajle ake chceš, ked ti to radost urobi. The end.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

pato83 napísal:Tak lutujem chlapca, čo založil tuto temu, lebo jedna normalna odpoved od Satchboogie a potom nič, šak všetko čo ste sa ho pýtali napisal hned v prvom príspevku. Ale šak fajn, na to su tu iný ludia.

A k teme ma nenapadá nič, jedine, že ked si preinštaloval ovladače grafy, hru a nič si v nastaveniach nemenil, tak možno už doživa, smer večne lovištia ale hadam ti niekto niečo mudrejšie poradi.
chlapec ty sa hlavne uvedom co to tu trepes ok ? sa nauc dobre citat lebo o instalvoani ovladacov v prispevku nema ani slov a ja som sa pytal k veci takze ma neser a to tvoje ze dozila je total fest blbost to by nerobila len v jednej hre zakop sa lama :evil:
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

no dost blby problem a ake mas teploty grafiky (i ked nie som si isty ci ma teplotne cidlo) ? a ake verzie ovladacov si si dal (verzie)? robi ti to aj v inych hrach? alebo len u cala? a ake mas detaily nastavene v hre ?
Tina Turner
Light Expert
Light Expert

vec sa ma takto

verzia ovladacov je z tejto stranky http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html
poradil mi to jeden typek, neviem, zistit aka je to verzia ale mam pocit ze je to celkom nove..no v NHL 06 mi to nerobilo, ale mam taky pocit ze je to asi fakt z prehrievania, lebo ked som vcera pustil PC tak mi normalne na chvilu zacal blikat monitor, chvilu ciernota, chvilu normalne. ako keby sa prehriala, vypla, dostala do norm teploty zapla atd...teplotu mam isto nad 40 stupnov, ale nie som si isty... ondrej, konecne niekto, kto cita to co treba.... :) Ď
ONdr3j
Professional
Professional

no ta verzia ovladacov je 93.71 (su napisane aj v tom linku) a podla mna je ta verzia ovladacov prilis nova, ja mam na svojej 6600GT verziu 84.21 a vyssie uz nehodlam dat (az pri novej karte), skus instalovat starsie ovladace (napr skusit aj moje) alebo najlepsie skusit tie co su na cd ku grafike, ale najskor tieto odinstaluj a tak nainstaluj nove aby nahodou nemali konflikt alebo ine hluposti
alebo by si este mohol skusit vymenit grafiku za inu a tak vyskusat ci je chyba v grafike alebo niekde inde
ja som mal volakedy tiez 5700 ale Ultra a to je ina kava a 2x sa mi odpalila, zacalo to v hrach robit take pruhy, mazal sa obraz a tak, boli tam vselijake ciary, s pradajcom sme sa zhodli ze to je asi chladenie a tak som si na tretiu kartu kupil novy chladic a od vtedy ide (aspon co ja viem tak este dobre sluzi), jednou cestou sa znizil hluk a aj teploty
a zabudol som sa spytat mas aktivne alebo pasivne chladenie? ak mas aktivne tak skus pozret ako sa toci vetracik (ci sa nezadrhava a tak)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ONdr3j napísal:no ta verzia ovladacov je 93.71 (su napisane aj v tom linku) a podla mna je ta verzia ovladacov prilis nova, ja mam na svojej 6600GT verziu 84.21 a vyssie uz nehodlam dat (az pri novej karte)
a to preco ??? sak ja mam tiez 6600GT a mam tam 93.71.. predtym som mal 91.47.. nebol problem... :wink: cim novsie tym lepsie... i ked nie vzdy je to pravda.. :(
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Skus pozriet voltage zdroja a teplotu grafiky. V pripade inom skus patchnut CoD2 alebo zmenit rozlisenie - skusat prenastavit nejake veci v hre...
ONdr3j
Professional
Professional

Šu-Do napísal:a to preco ??? sak ja mam tiez 6600GT a mam tam 93.71.. predtym som mal 91.47.. nebol problem... :wink: cim novsie tym lepsie... i ked nie vzdy je to pravda.. :(
ano to je pravda ale na taku staru grafiku je to PODLA mna zbytocne nove ovladace, nech vyskusa starsie (najlepsie tie co dostal ku grafike na cd) a ak ani to nepomoze tak nech vyskusa inu grafiku
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ONdr3j napísal:ano to je pravda ale na taku staru grafiku je to PODLA mna zbytocne nove ovladace, nech vyskusa starsie (najlepsie tie co dostal ku grafike na cd) a ak ani to nepomoze tak nech vyskusa inu grafiku
no to hej... co sa tyka jeho s tou 5700-kou tak nech si supne nejake starsie ovladace... napriklad 77.77 alebo 81.95 alebo 81.98... ak nepomoze tak asi uz nic nepomoze :(
jastur
Light Expert
Light Expert

GF 5700

Príspevok od používateľa jastur »

Aj ja som mal tuto kartu. je pravda ze asi po roku mi zacala blbnut, a to ze mi aj pri nie velmi narocnom nastaveni zacala kockovat,sekat vyhadzovat trojuholniky.
Vymenil som zdroj , a prestalo to na chvilu.
Stale sa to zhorsovalo, a nenormalne sa hriala.
Podla mna tam nieco v nich odchadza, lebo kamos mal tu istu, a aj jemu sa ukazali taketo problemy
Tina Turner
Light Expert
Light Expert

ojoj

tak som teda odinstaloval tie nove ovladace, rozhodol som sa nainstalovat ovladace z CD. a teraz mi v spravcovi zariadeni zltym vykricnikom oznamuje ze nemam nainstalovany ovladac na radic videa, lenze ked ho dam nainstalovat z cd tak sa to vzdy pos*re.. neviete mi tu hodit link na tie ovladace, ktore ste spominali??
Tina Turner
Light Expert
Light Expert

fachci mi to na 800x600 pixelov

to call of duty mi zacalo frcat na 800x600, ale pri 1024x768 mi to robi to co predtym...
Napísať odpoveď