RODINNÝ DOM vs PANELÁK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Bývate:

v dome
172
48%
v paneláku
185
52%

Celkom hlasov: 357

fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

safan napísal:ja v dome ale asi by som bral skor panelak.lezie mi na nervy travnik.
Tak to tam vybetónuj :) .
Radšej by som bral rodinný dom, keď bývaš v baráku, máš problém zohnať garáž hneď poruke (nie to ešte dve).
atlox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atlox »

Bývam v rodinnom dome a nikdy by som nemenil za bytovku... neznášam keď nesmiem počúvať hlasno hudbu! A pri mojich 5.1 repro sa potichu počúvať nedá ;) a aj ta garáž je výhoda...
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Betónová džungľa - 3. poschodie
dejvo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dejvo »

v dome moze byt volume na plno a podobne ale zase v panelaku sa nemusite starat o zahradu a podobne.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

No bohuzial byvam v panelaku.. Ako keby ze si mam vybrat briem jednoznacne roddinny dom...Je tam omnoho viacej priestoru,dvor,garaz,dielna...proste vsetko co v byte (samozrejme z logickych dovodov) chyba ...A to mi je celkom luto no.. (dovodov moze byt viac-dementny sesedia,nejsu priestory na "domace prace"-pozn. tuning bedne napriklad atd atd...)
Ale inak velmi pekny byt :) na to si ako nestazujem :P napriklad ja mam rozbehnuty modding svojej bedinky,a mam sakra velky problem kde jednotlive upravy robit (napr. rezanie bocnice etc-v byte je to vo vacsine pripadoch nerealne)
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

momentalne byvam uz vo 4. panelaku {stale menim mesto} ale byvala som aj v dome a podla mna dom je lepsi predsa len nemate nad sebou ziadne slony a tak nikto vam nezvoni ze pardon syn sa mi vygrcal pred dverami alebo tak a v dsome mozte chovat aj naozaj velkeho psa :wink:
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

no ja byvam v panelaku na 3. poschodi ale urcite ked raz budem mat nieco vlastne tak jednoznacne rodinny dom..alebo maximalne velky podkrovny byt a tak..ako viem ze to neni nic lahke ale budem sa snazit:)
veill
Novice
Novice

Príspevok od používateľa veill »

Ako maly som byval v panelaku, ale to si moc nepamätám. Potom sme sa presťahovali do domu.
Viem si predstaviť život v paneláku, ale určite ak budem mať niečo vlastné tak chcem mať dom(ak to peniaze dovolia) ale malý - má to pre mňa viac výhod ako nevýhod, tie hlavné:
- Nepočuť susedov a susedia nepočujú vás
- práca okolo domu a na dome mi nevadí
- posedenia na dvore, na terase je pre mna na nezaplatenie
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

byvam v panelaku a po rodinnom dome som nikdy moc netuzil, zato moj sen je velky mezonetovy byt s obrovskou spalnou :smt050
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

12 rokov som byval v panelaku a ked sme sa stahovali do noveho domu, bol som proti(ale to som bol este decko). Teraz by som uz byvanie v dome nevymenil za ziadne bytovky ani panelaky, aj ked na mieste kde mame dom som ciastocne izolovany ok kamosov a spoluziakov, no mne to tak vyhovuje.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

panelak a nestazujem sa ...nemam ani na co no okrem premokania stien co urcite premoka aaj v dome ... ale urcite v dome by som mal vacsiu volnost ... ako by som to povedal ... prostee lepsieee by to bolo
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

bývam v dome.je to na nezaplatenie. v paneláku by som nedokázala žiť. chodím strýkovi do čiech a on býva v byte. po hod tam nemám, čo robiť tak musím ísť von. doma máme obrovskú záhradu, kde sa môžem hrať s mojimi psami, ale je tu jedna nevýhoda, máme pri**baných susedov. stále po sebe hučia a od nich človek nepočuje nič iné len nadávky. pár krát sa chceli vyvŕšiť aj na nás, ale neuspeli. preto sme si museli urobiť veľký plot, aby k nám nevideli. teraz je už pokoj.
bývanie v dome môže byť aj zlé, pokiaľ máš bl*ch susedov :?
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

byvam v rodinom dome,asi by som nemenil-jedie co mi vadi je je to co uzspominal vyssie p4ra,tie upratovacky okolo domu :evil:
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

16 rokov na tom istom mieste, na pancaku, ... ale nejako mi to nevadi, byvame az na ,,kraji,, mesta takze nakladiaky alebo podobne veci co robia hluk tu nie su, ... i ked obcas susedovy j.bne a v nedelu vrta :lol:
- inak na 4 poschodi :aasmile10:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

in your world napísal:ale je tu jedna nevýhoda, máme pri**baných susedov. stále po sebe hučia a od nich človek nepočuje nič iné len nadávky. pár krát sa chceli vyvŕšiť aj na nás, ale neuspeli. preto sme si museli urobiť veľký plot, aby k nám nevideli. teraz je už pokoj.
bývanie v dome môže byť aj zlé, pokiaľ máš bl*ch susedov :?
no ale myslim si ze mat prij*banych susedov v dome je lepsie ako mat prij*banych susedov v byte :wink:
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stankoo »

Ja bývam 16 rokov v bytovke,1.poschodie..som spokojný,mám blízko centrum mesta,školu,obchod atď..dobré postavenie :D ale 10 km od mesta staviame dom,na to sa už teším :wink:
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

ja bývam v dome už 14 rokov a určite by som nemenil za panelák, kedže som skúšal bývať aj tam... V paneláku proste nie je súkromie a to mi velmi vadilo.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Byvam v narychlo postavenom RDSo 4 izbami nasukanych do 2 poschodi. Chodba je jedna, so schodiskom.
Do mojej izby sa vchdza z chodby cez maminu. Do otcovej z chodby cez kuchynu.
Moja izba je nad otcovou. Kupelna a hajzel su oddelene, nad hajzlom je nepouzivany sprchovy kut (keby tam bol skor bojler, bolo by to 100 krat lepsie), nad kupelnou je spajza.
Dom nie je podpivniceny, strecha sa zvazuje z juhu na sever (svetove strany).

Dom je vecne cimsi zaplneny, privela nabytku, zbytocneho oblecenia a inych p*covin, pomaly kazdy kus nabytku je inej farby (jak u ciganov).

Dalej je vzdy co robit okolo domu na pozemku.

Vy, co zijete pohodlny zivot v panelaku alebo v bytovke a mate chatu na kysuciach, vazte si to.
Cez tyzden povysavate, utriete prach a frei. Cez vikend (a aj to asi kazdy 3.) si idete zadky rozvalit na chatu, kde sem-tam spravite nieco, co ja doma robim pomaly kazdy den.

CHCEM BYVAT V PANELAKU ALEBO V BYTOVKE!
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

´Bývam v dome. Som spokojný. Býval som aj v paneláku. Asi 5 rokov. Tiež to nebolo zlé. A teraz budem min 5 rokov bývať na kolejích. dúfam že to nebude zlé :)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

lekoklatik napísal:´Bývam v dome. Som spokojný. Býval som aj v paneláku. Asi 5 rokov. Tiež to nebolo zlé. A teraz budem min 5 rokov bývať na kolejích. dúfam že to nebude zlé :)
bud rad ze frcis na intak, je to parada...
Napísať odpoveď