Kolko deti?
potom naco si vobec napisal ten prvy provokativny post?eritrocit napísal:A to si odkiaľ vzal že som jedináčik?
Aj ja poznám jedináčkov, ktorý sú úplne v pohode. Ale poznám dosť jedináčkov - vyslovení polodebili, ktorí sa správajú tak ako som napísal.
Mimochodom, všetko závisí od výchovy rodičov, takže tak...
vieš , väčšinou to tak býva , že problémy so súrodencami bývajú väčšinou v útlejšom detstve do nejakých 16 rokov imho, no a keď sa vyrastie , zistí sa , že to boli nakoniec len " problémy "Sheep napísal:ja mam problem s bratom uz odjakziva, a ked to budem musiet riesit este vo svojej rodine dalsich XX rokov tak som skoncil,
tak som to aj ja prežil ...
čím som Ťa samozrejme nechcel uraziť , to len tak dedukujem , či by to nemohol byť aj tvoj prípad ..
presne si to vystihol, akurat ze bratstvo poznas az vtedy ked so surodencami zijes oddelene...schw33k napísal:vieš , väčšinou to tak býva , že problémy so súrodencami bývajú väčšinou v útlejšom detstve do nejakých 16 rokov imho, no a keď sa vyrastie , zistí sa , že to boli nakoniec len " problémy "
tak som to aj ja prežil ...
čím som Ťa samozrejme nechcel uraziť , to len tak dedukujem , či by to nemohol byť aj tvoj prípad ..
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa: