Kolko deti?
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
to fakt vo velkej miere zavisi od materialneho zabezpecenia ale idealny pocet by bol tri decka aby tam bol aspon jeden chalan aj dievca
a preto taketo cislo lebo je to pocet ktory by mi vyhovoval... ja mam jedneho brata a este dakeho surodenca by som uvital v pohode ak by sme sa teda nejak neobmedzovali 
1 - myslim si ze by mi to stacilo (aj ked o tom v nejakom vztahu nerozhodne len jeden rodic)... Ja som jedinacik a nemyslim si ze by som o nieco v zivote prisiel. Samozrejme ze to zavisi na vychove.
Ak chce niekto 3 a viac, tak by si to mal v prvom rade premysliet financne. Inak to je maximalna nezodpovednost.
Ak chce niekto 3 a viac, tak by si to mal v prvom rade premysliet financne. Inak to je maximalna nezodpovednost.
-
Pipo_TeamLamaZ
Light Expert
mamina mi povedala ze tak kvazi jak si zistit ze jake a kolko deti budes mat..ze ona si to robila a vyslo jej ze dve dcery(sme so sestrou dve btw)a jeden chlapec(to som zistila ze mami bola na interupcii
..skoda mohla som mat brata..ale to bol pred takymi asi 13 rokmi) ..ja som si to robila a vyslo mi ze budem mat prveho chlapca a druhe dievca...
..som zvedava ci to vyjde ak hej tak sa ozvem
inac robi sa to z ihlou,si ju date na nit a v priestore medzi palcom a ukazovakom urobite parkrat tak ze s nou hybete hore dole(ako keby padala,lenze ju drzite) a potom cakate ak sa kruti tak to je chlapec ak ide v smere ukazovak palec tak dievca(nie je to presne taky pohyb,proste sa nekruti okolo svojej osi),ak sa zastavi tak ..konec ...nic:)
inac robi sa to z ihlou,si ju date na nit a v priestore medzi palcom a ukazovakom urobite parkrat tak ze s nou hybete hore dole(ako keby padala,lenze ju drzite) a potom cakate ak sa kruti tak to je chlapec ak ide v smere ukazovak palec tak dievca(nie je to presne taky pohyb,proste sa nekruti okolo svojej osi),ak sa zastavi tak ..konec ...nic:)
-
cORP.
Addict
pocuvaj je to moj nazor takze drz si tu hu.. jasne ? nic v zlom ale nemas pravo tu traposit aj ked si moderator mal kazy vyjadrit nazor a nieje to pubertacke ok ? som o tom pevne rozhodnuty ze deti mat nechcem takze sa ukludnieritrocit napísal:A ty si myslíš že celý život budeš chodiť na festivaly? A čo tu po tebe ostane? Vekom sa hodnoty meniaTakéto puberťácke reči prečítam a vypínam net...
/ neskorej sorac za hrubost ale mal som an teba nervy dik za pochopenie papa
//nabudúce kroť hormóny...eritrocit