Smrť

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
31ZZZZZ
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 31ZZZZZ »

pojdes do neba alebo do pekla samozrejme...
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Zamyslal som sa, ale neviem co by ma take mohlo cakat po smrti. Moznosti ako peklo a nebo su u mna smiesne.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Grosay napísal:A skuste si predstavit, ze po smrti bude..... NIC! Absolutna tma. Koniec existencie. Ziadne peklo, ziadny raj. Proste bunky doziju a koniec. Prijemna predstava, ze? Realne sa na nad tym zamyslite. Ved nikde neni overene, ze po smrti nieco je! To, ze niekto prezil klinicku smrt a videl "biele svetlo", to este nic neznamena. Moze to byt len reakcia mozgu, aby sa zomieralo prijatelnejsie.
Nieje dokazane ze po smrti nieco je, ale tak isto nieje dokazane ze po smrti uz nic nieje ;) takze tak ... a myslim ze je prijatelnejsie verit ze po smrti dusa zije vecne ako verit ze po smrti je koniec a vsetko co sme pocas zivota dosiahli je zybtocne ;)
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

Smrt ma trocha desi ale ovela viac laka. Verim v to ze existuje posmrtny zivot no na nebo peklo veci neverim. Mohlo by to byt nieco ako zit vo svojich myslienkach objavovat veci, ktore som za svoj zivot nepochopila alebo nestihla zistit, pokecat si so starymi znamimi a tak. :)
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

tiez to vidim podobne,
v posmrtny zivot verim ale boha nie, takze ani peklo ani raj...
kde potom budeme to uz ma ani nenapada
gizzmo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gizzmo »

Necital som celu diskusiu, takze neviem kto mal ake nazory, ale ako nevycerpatelny zdroj vedomosti vam skusim dat odpoved :D :

Takze ako isto kazdy vie, pri smrti dochadza k oddelenie Ducha od Tela. Od tejto chvile obe casti pokracuju vlastnou cestou. Telo pozname pomerne dobre, preto zacneme nim. Nase telo sa sklada z obrovskeho mnozstva organickych zlucenin, ktore budu potravou pre ine zivocichy, tie pre dalsie, atd. je to nekonecny kolobeh. Nase telo tiez vzniklo prijmom tiel inych organizmov. tvoria nasu sucast. Asi nehovorite, ze vasa prava ruka vlastne nie je ruka, ale vyprazane kuracie prsia a podobne. Po smrti teda zivot nasho tela pokracuje-v inom tele. ani si to nebudeme uvedomovat, proste to zase budeme my (rastlina, hmyz, zvira, clovek,...), a zas budeme rozmyslat co s nami bude po smrti. Takze telo zije vecne. Toto by sme mohli uzavriet.

Troska horsie je to vsak s Duchom. Nie je dokazane, ci existuje. Ak neexistuje, tak nemoze zomriet, tympadom sa nemusime trapit. Ak existuje, su dve moznosti: posmrtny zivot existuje, alebo neexistuje. Ak neexistuje, pravdepodobne prichadza smrt. Kedze aj dusa musi byt niecim tvorena, tak po smrti sa tato "hmota" musi niekam podiet. Pravdepodobne sa zacleni do inych dusi, zabezpeci ich rast, a tympadom je to podobne ako s telom. Takze pohoda. Horsie to je ak existuje posmrtny zivot, kedze ten moze byt dobry a zly. Ak je dobry, tak parada, uz sa tesim, ale ak je zly, tak sme vsetci riadne v prdeli.
Ale nastastie tu je skupina velmi dobrych mimozemstanov, a ty nas spolu so svojim velitelom Astarom Seranom urcite spasia :D

Kód: Vybrať všetko

http://www.vesmirni-lide.cz/
:smt082
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Neverim v posmrtny zivot. Vidim to tak, ze clovek zomrie a vyhasne jedna sviecka z ktorej neostane nic. Mozno iba dym, dym ktory predstavuje spomienky na tu osobu, aj ten vsak zmyzne...
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

zamyslala a velakrat...neviem si to predstavit..proste len tak umrem a co potom? fakt si to vobec neviem predstavit..ale na posmrtny zivot verim (myslite si co chcete).
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

zamyslal ale nikdy som nedospel k niecomu takemu comu by som fakt veril. ale ved ja sa to dozviem. budem duch? narodim sa znova? kto vie
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mna netrapi co bude po.
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

lekoklatik napísal:Mna netrapi co bude po.
hmmm a ja som na to svojim sposobom velmi zvedavy :) skoro by som povedal ze sa neviem dockat az to zistim ale este to ma svoj cas... dufam :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

tomo.za napísal:hmmm a ja som na to svojim sposobom velmi zvedavy :) skoro by som povedal ze sa neviem dockat az to zistim ale este to ma svoj cas... dufam :roll:
Pre mna nema zmysel premyslat o veeelmmi dalekej buducnosti. O konci mojho zivota. Ak bude nieco po, tak ma to bude trapit po a nie teraz.
Napísať odpoveď