aj s Hitlerom, Stalinom, Milosevicom... si triasli rukami, pred tym, ako spachal zlociny. Meni to nieco na ich vine?zelovoc napísal:sa pozrite kto je na tej fotke.aj ked to velmi nevidno, ale ten nalavo je Donald Rumsfeld a ten napravo je asi viete kto.
Saddam Husajn (rozsudok- obesenie)
doplnim - na smrt ho odsudili za smrt cca stovky ludi, tie zavaznejsie ako pouzitie chemickych zbrani na vlastne obyvatelstvo sa este vysetruje.bukelo napísal:A este chcem dodat, ze predpokladam ze taka polka ludi co tu napisala(tych neskor narodenych) ani nevie ze za co ho popravili.Hlavne ze "vedia" reagovat. Lebo ako vsetci vieme posobil uz davnejsie ako diktator. Nielen za poslednych 5 rokov ho odsudili, ako si mnohi myslia.
spravne napisane... to je ako ked sa tu 15 rocny vyjadruje o Juhoslavii, alebo aj o 9.11, ked mal 10 rokov a hral pogy alebo zbieral karticky hokejistov...
NIKDY nezabudnem na ten zaber v TV, ked narazilo lietadlo do druhej veze, ujo bol vtedy v NYC, nastastie v New Jersey... A ta panika po tom, nikto nevedel co bude dalej...
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
Je zaujímavé, že prakticky všetci máme 10-15 rokov. A hlavne tí čo nemajú podobný názor ako ty, čo ich je sakra drvivá väčšina.enter00 napísal: spravne napisane... to je ako ked sa tu 15 rocny vyjadruje o Juhoslavii, alebo aj o 9.11, ked mal 10 rokov a hral pogy alebo zbieral karticky hokejistov...
Čím to asi bude...
Koľko rokov máš ty keď nás tak krásne poučuješ? 20? 25? 60?
Len škoda že aj IQ zodpovedá číslu tvojho veku.
Saddám zomrel. Je to tak, komu teraz bude chýbať? Plačete lebo ako nemorálne zomrel. Ci boha a to že proti svojmu obyvateľstvu použil chemické zbrane, vlastnoručne na porade ministrov zastrelil ministra zdravotníctva po tom čo nesúhlasil s jeho názorom a debata pokračovala ďalej, za to že nechával zabíjať nevinných ľudí, spôsobom- bomba do náprsného vrecka, Saddám sa usmieva pofajčieva cigaru, ten chudák sa rozletí na okolie a ten debil sa na tom baví. Áno tak toto bolo aj v televízore páni, to je v poridaku ???
Vyvraždil státisíce ľudí, a vy sa idete posrať z toho že odvisol. Mal milosrdnú a rýchlú smrť, letel hlboko a lano mu okamžite zlomilo krčnú chrbticu, smrť musela prísť minimálne do 10-15 sekúnd.
Pre porovnanie- smrť na elektrickom kresle prichádza po piatich až 15 minutách
Je mi z tohoto už zle.
Ľudia sa zabíjať nemajú, dostal len to čo celý život rozsieval---smrť...
-
peterkozel
Medium Professional
hmm noo ano mozno ho vecer stretnem ako zapaluje svetlicu, nesmejte sa,zamyslite sa nad tym,preco by to nemohol spravit???a vpreco by mu to robili???Sajmon napísal:Napadla ma jedna vec: Co ak je cela poprava len fake ?![]()
Nie,nesmejte sa.Skuste sa nad tym zamysiet.Mozne to je, no nie ? Aj ked si mnohi budu hovorit preco by to robili ?? ja by som sa necudoval
-
peterkozel
Medium Professional
-
r3sp3ct
Light Professional
Hovorte tomu spravodlivosť, alebo ako chcete, ale stále je to vražda, ten Irácky súd, a celá vláda je len bábka v rukách amíkov, treba potrestať ex-prezidenta, lebo vstup do krajiny bol proti rezolúcii OSN (organizácie, ktorú američania po 2 svetovej spolu s ZSSR a GB založili, už vtedy si po vojne vymysleli zákony ako že vojna je protiprávna, genocída tiež a páchanie zverstiev na vl. ľudu to isté.... ale pred a počas vojny nič také nebolo, čiže Nacisti nemali spravodlivý súd, kôli veciam ktoré počas ich režimu neboli medzinárodne uznané, tým pádom išlo iba o pomstu, a potrestanie strany ktorá vojnu prehrala)
Tu popravu som videl bol som zvedavý čo a jak... myslím, že Saddám nebol nevinatko, ale v dnešnom svete, 21 storočí, kde USA hlása demokraciu (a sami majú v niektorích svojích štátoch trest smrti) už trest najvyšší nemá čo robiť. Doživotie je pre človeka (v Saddámovom prípadne na samotke) má, viac psychologickejší význam, kedže v ich krajine je silným aspektom aj viera, tak mu bolo jedno či zomrie alebo nie, veď bude sedieť po pravici Alaha alebo nie ? Stal sa teraz pre svoj ľud (hlavne v jeho rodnom meste) Mučeníkom, a či amíci chcú alebo nie Saddám je osobnosť, či v pozitívnom alebo negatívnom slova zmysle, veď neboli to amíci ktorý ho podporovali ako prezidenta ? Neboli to amáci, ktorým jeho politika vyhovala ? Ale keď Saddam zistim že má moc (kôli rope) tak si už nedal od USA diktovať, mohol si robiť čo chce (Kuvajt ?) potom operácia Púštna búrka, amíci boli celý hrdý, neporazený národ, s veľkým egom, nakoniec boli radi, že išli po svojích domov, nie je nič horšie ako silno veriaci moslim so zbraňou v ruke.
FRAŠKA FRAŠKA FRAŠKA
To isté bolo aj s Miloševičom...
Zomierajú ľudia, padajú vlády, ex-prezidentov vešajú / súdia lebo demokracia je presadzovaná amíkmi.
Tu popravu som videl bol som zvedavý čo a jak... myslím, že Saddám nebol nevinatko, ale v dnešnom svete, 21 storočí, kde USA hlása demokraciu (a sami majú v niektorích svojích štátoch trest smrti) už trest najvyšší nemá čo robiť. Doživotie je pre človeka (v Saddámovom prípadne na samotke) má, viac psychologickejší význam, kedže v ich krajine je silným aspektom aj viera, tak mu bolo jedno či zomrie alebo nie, veď bude sedieť po pravici Alaha alebo nie ? Stal sa teraz pre svoj ľud (hlavne v jeho rodnom meste) Mučeníkom, a či amíci chcú alebo nie Saddám je osobnosť, či v pozitívnom alebo negatívnom slova zmysle, veď neboli to amíci ktorý ho podporovali ako prezidenta ? Neboli to amáci, ktorým jeho politika vyhovala ? Ale keď Saddam zistim že má moc (kôli rope) tak si už nedal od USA diktovať, mohol si robiť čo chce (Kuvajt ?) potom operácia Púštna búrka, amíci boli celý hrdý, neporazený národ, s veľkým egom, nakoniec boli radi, že išli po svojích domov, nie je nič horšie ako silno veriaci moslim so zbraňou v ruke.
FRAŠKA FRAŠKA FRAŠKA
To isté bolo aj s Miloševičom...
Zomierajú ľudia, padajú vlády, ex-prezidentov vešajú / súdia lebo demokracia je presadzovaná amíkmi.