Stiahol som si zopat map do COH a neviem ako si ich mam importnut do hry.Pozeral som aj fora na zahranicnych forach ale bez uspechu tak ziadam o pomoc vas.
dakujem za rady
Mapy do Company of heroes
Je to vymyslene ako u ko*ot na zahrade a zistit ak ona to je velký problem samemu mi to trval odost dlho. ONO sana to enda prist to ti musi niekto povedat.
Za prve:
musis si vtvorit dva priecinky v kompe aby si dostal takuto cestu tam kde to mas nainstaloévane ja to ma mda dcku napriklad atd ale ten koniec je podstatný:
D:\NAINSTALOVANE VECI\HRI\THQ\WW2\Data\Scenarios\MP
Do tej zlozky MP ktorú si vytvoril si nechaj rozbalovat do dalsich zloziek nove mapy kazda bude v samostanom púriecink uz osvojim nazvom v tej zlozke MP
PS: Nie vsetky su dobre kazdy druhý spravi mapu ktorá nejde aleb oju nevidis v hre ale to neije problem tothoto postupu lae toh oze je neikto ch*j
NO A TERAZ ZÁZRAK:
Pre toto ti to nejde lebo musi zobrat tu ikonu na ploche ktoru to spustas ak ju tam nemas ta ks iju vytvor a budes tu hru cez nu spustat:
Das si na nu pravým vlastnosti a spravíš tam toto:
a do toho kde je napisane sil najdes toto:
"D:\NAINSTALOVANE VECI\HRI\THQ\RelicCOH.exe" -dev
akurat ze tam nemas to medzera pomlcka dev a to tam musi mat napisane presne ako to ma mja mozes is to tu aj vystrihnut potom ti to uz pojde ak das fukcu map utak som ti kazal a potom spustis tu hru cez toto tak ti to pojde
Vopred diky za diky
Za prve:
musis si vtvorit dva priecinky v kompe aby si dostal takuto cestu tam kde to mas nainstaloévane ja to ma mda dcku napriklad atd ale ten koniec je podstatný:
D:\NAINSTALOVANE VECI\HRI\THQ\WW2\Data\Scenarios\MP
Do tej zlozky MP ktorú si vytvoril si nechaj rozbalovat do dalsich zloziek nove mapy kazda bude v samostanom púriecink uz osvojim nazvom v tej zlozke MP
PS: Nie vsetky su dobre kazdy druhý spravi mapu ktorá nejde aleb oju nevidis v hre ale to neije problem tothoto postupu lae toh oze je neikto ch*j
NO A TERAZ ZÁZRAK:
Pre toto ti to nejde lebo musi zobrat tu ikonu na ploche ktoru to spustas ak ju tam nemas ta ks iju vytvor a budes tu hru cez nu spustat:
Das si na nu pravým vlastnosti a spravíš tam toto:
a do toho kde je napisane sil najdes toto:
"D:\NAINSTALOVANE VECI\HRI\THQ\RelicCOH.exe" -dev
akurat ze tam nemas to medzera pomlcka dev a to tam musi mat napisane presne ako to ma mja mozes is to tu aj vystrihnut potom ti to uz pojde ak das fukcu map utak som ti kazal a potom spustis tu hru cez toto tak ti to pojde
Vopred diky za diky